Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bogini Kali

robimy nową wojnę??

Polecane posty

Gość Anna Bella
Nie-SMiałek:P

Gość Anna Bella
where is the war:P?

Gość Anna Bella
Bo to ma byc taki słodki Nie-Śmiałek;0 smiały do Ukochanej:) jeno:P

zapomniałam_hasła no to jesteś wyjątkiem :p ale nick też o czymś świadczy ;-):p pewnie potrzebujesz silnego, zdecydowanego faceta, który by się Tobą zajął i pamiętał za Ciebie to hasło :p

:):): wojna śmiałych z nieśmiałymi i zwolenniczek obu opcji? :):): Schowajcie miecze (nie powiem, gdzie):), wynik takich krucjat jest z góry wiadomy. Ten wynik się nazywa WASZ facet. Niezależnie jaki jest.:)

Jabukowa Mamba--> ę?? a mnie właśnie nieśmiali onieśmielają. ale tylko na początku rozmowy :p a w ogóle to może niedługo będę miała kogoś, kogo będę mogła trzymać za rączkę żeby się nie bał. :-)

zapomniałam_hasła ..a co to znaczy zdecydowany ???? odpowiesz mi

zdecydowany to taki, co nie siedzi na kafe i nie użala się nad sobą :-P już to pisałam wczoraj - taki pewny siebie, co to woli z góry i bez ogródek zapytać "u mnie czy u ciebie?" niż robić podchody, które kończą się i tak u mnie lub u niego :-)

zapomniałam_hasła ...może masz rację więc umnie czy u ciebie :D

Jabukowa Mamba --> nieśmiały facet wprowadza taką atmosferę niewinności, delikatności.. :-) i to jest niesamowite, bo ja jestem śmiała i rozkrzyczana ogólnie :p i gdybym miała jeszcze śmiałego faceta to to by było w ogóle pozbawione romantyzmu :p a ja wygrałem życie--> jeszcze byś się zdziwił. mój Puszek to najbardziej nieśmiałe, słodkie stworzenie jakie znam. :-)