Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bogini Kali

robimy nową wojnę??

Polecane posty

ja mam dużo szpilek. :-) a miniówek nie posiadam, bo oglądanie mnie to nagroda specjalna. :p poza tym to wymysł facetów, żeby mogli bezkarnie pożerać wzrokiem damskie tyłki na ulicy. 😠 :D:D:D

Krem, jesteś ciężki przypadek jeżeli nawet Szukanie zapomniał hasła ;-) ale nie łam się, ja np. też zaczynałam późno i mimo to się trochę wyrobiłam :-D

Szukanie dziury w całym --> nie czytałam tego. to moje własne przemyślenia. a nie obnażam się na ulicy bo to poniżej mojej godności ;-) wszystko co mam pod ubraniem jest zarezerwowane dla jednego pana :-) oł yeah, a myślałaś że jak zarabiam na życie?? :p :D:D:D:D:D:D

huńćwok ani Bourne ani Drag Queen nie obnażają sie na ulicy. :)Też mają swoją godność. W przeciwieństwie do ekshibicjonistek, które mają jedynie nadzieję:) "wszystko co mam pod ubraniem jest zarezerwowane dla jednego pana" Coż... nie wiem, komu bardziej zazdrościć... :) Perła pomiędzy erotycznie nastawionym kremikiem, a niedostępną retro:)

cream;) bita śmietana w sprayu??? gdzie indziej powinieneś mieć bitą śmietanę :P

Cream, jadłeś coś z lubczykiem, czy jakieś zdjęcia były dziś w programie? ;-) ja też noszę spódnice w długości mini, szpilki to wiadomo - na specjalne okazje, i nie uważam, ze to jest obnażanie się ... huńćwok, a na plażę wychodzisz?

polaola ... już nie zamieszczę nigdy fotki :) 2 razy zamieściłem i wystarczy :)

o rety... że niby perła to ja?? :-) dziękuję :-) zapomniałam_hasła --> tak to obnażanie się. c.r.e.a.m --> nie zawstydziłam się i będę na Ciebie najeżdżać kiedy tylko będę miała na to ochotę ;-)

huńćwok ..rozumiem podnieca cię to ;) zaraz wycałuje ci pępęk :D

Krem, ja pytałam, czy jakieś laski dziś oglądałeś w sieci, ze jesteś taki napalony? :-D

polaola ... nie poprosu wspominałem nie wykorzystane szanse na poznanie fajnej sarenki;)

huńćwok - ciekawa teoria z tym obnażaniem, rozumiem, ze dla niektórych nogi są intymną częścią ciała, cóż, dla mnie nie :-) mam fajne nogi i lubię krótkie kiecki i chooj

zapomniałam_hasła ..twoje nogi w bitej śmietanie mmmmmmmmm pycha;)