Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bogini Kali

robimy nową wojnę??

Polecane posty

Szukanie, z tymi dziećmi to nigdy nie wiadomo, zgodnie z zasadą nigdy nie mów nigdy :-D

zapomniałam_hasła ..wpadnij do mnie to ci hasło przypomne :classic_cool: już mroże szampana ;) tylko załuż te mini i szpilki bo to tygryski lubią najbardziej :)

Nieśmiali sa czasem irytujacy,kiedys taki jeden agnet mnie zapraszal na randke chyba ponad miesiac,tak sie zbieral zbieral i sie zebrac niemogl ,o matko az sie wkurzylam i sama zaprosilam jego ,ech...chlopy Wy to jednak ciapy jestescie :P Z drugiej taki super smialy tez nie jest dobry,na za duzo czasem moze sobie pozwalac itakie tam rozne szmery bajery ,zreszta wiecie o co chodzi :D

cream, stopniowo, albo z innego nicka, bo nie będziesz wiarygodny :-D

ooo..tak tak musi byc wygadany,ale o takich trudno :O Nienawidze jak facet na randce prawie nic nie mowi tylko gapi sie na Ciebie jak szpak w pinde :D A ty wes i sie wysilaj nawijaj jak katarynka zeby nie bylo krepujacej ciszy,takich milczkow powybijalabym chyba i zakopala w ogrodku,irytuja mnie jak jasna cholera ,pokiego sie umawiaja skoro siedxza i ledwie gebe otworza?masakra

a ja wygrałem życie--> właściwie jeszcze nie za dobrze znam, ale pracuję nad tym. oczywiście sama musze wszystko robić, a on tylko się kręci koło mnie i się czai żeby podejść, ale w końcu nigdy nie podchodzi. ale wtedy bardziej docenia to że ja podchodzę :p

najlepszy jest śmiały facet- ehhhhhhh i to taki do bólu- ale nie pozer - ale diabelsko smiały facet na granicy lobuza:D pomarzyc zawsze mozna

cream, już napisałam, ze nie jesteś wiarygodny to jak ma mi się podobać? :-D ja mówia w You can dance, nie uwierzyłam Ci :-)

zapomniałam_hasła, umów się z niesamowicie mądrym Kremikiem, \"załuż\" (hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) dziwkarską miniówę i szpilki które zrobią Ci z nóg pół kilo mielonego mięsa :-) :p

polaola ... możesz to rozwinąc ???? z czym nie jestem wiarygodny ???

pola z tymi dziećmi to faktycznie nigdy nic nie wiadomo, ale to docenia się dopiero potem, jak krew trochę ostygnie:) A c.r.e.a.m. może jeszcze nie wie, że zmrozony szampan nie chłodzi tylko przeciwnie:)

c.r.e.a.m --> w swojej głupocie jesteś niewiarygodny :p nie wierzę że ktoś może być takim pustakiem, robić TAKIE błędy i gadać takie bzdury :D:D:D:D jesteś prowokacją :D:D:D:D:D

zapomniałam_hasła--> dla Kremika żadna nie jest za stara byle by się trzymała na szpilkach i nie miała za dużego reumatyzmu, żeby mogła chodzić w kieckach które nawet całego tyłka nie przykryją. :p

cream, Ty poważnie pytasz? :-) jeżeli tak to moze Szukajacy, albo komiczne Ci wyjaśnia, bo ja nie mam chyba takich umiejętnosci :-D szampan to faktycznie, a juz w przypadku Kremika, z jego niedowagą to by chłopakod razu sie rozgrzał :-D Cream, w razie czego do szampana coś tłustego, bo ryzyko zostania młodym i nieplanowanym ojcem jest :-P