Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sem jaaa

nie moge sie doczekac testu!!!

Polecane posty

Gość taka jakas see
eeee jak bedzie dziadzia to swietnie sobie poradzisz:)

Ja czekam a dokładnie nie czekam własnie na okres. Niestety mam coraz więcej objawów wskazujących na to, że jednak przyjdzie ;-((( Nadzieje jednak zawsze jest do końca i jeśli nie zjwi się jutro, pojutrze to w piątek zrobię test.

NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05............................... ....małopolska tomasina...........07.05................................ ....Katowice magda..............09.05................................ ..... taka jakas.........11.05....................................pomor skie moge sie...........13/14.05................................ kati31..............9.05........................................

Gość moge sie przylaczyc
jesli bedzie to sprobuje sobie poradzic ale mysle ze ejszce za wczesnie na to ale jak dla mnie 23 to odpowiedni wiek:)

Gość taka jakas see
hahaha dzidzia miało byc

Gość taka jakas see
eee dla jednych w sam raz dla innych za mało wazne ,ze ja czuje,ze to ten moment! Kati podobno objawy ciazy sa jak na @ ja etz mam pobolewania podbrzusza jak na okres ale obaczymy

Gość moge sie przylaczyc
hehe fajna pomylka:)

no tak, niby wiem, że objawy sa jak na @ ale jakoś tak tracę nadzieję jak się pojawiają...

Gość moge sie przylaczyc
ok dziewczynki ja musze spadac jeszce tu zajrzę moze wieczorkiem. 3majcie sie cieplutko i zycze powodzenia:)

Gość taka jakas see
moge sie przylaczyc papa koniecznie zajzyj pozniej albo jutro jak tulipanek i tomasia dadza znac jak wyszlo kati tez sie martwie ,ze nicic z tego:(

Gość tomasina
spać mi się chce a do końca pracy jeszcze dwie godziny :)

Gość taka jakas see
ja podpieram głowe reka bo juz leze za godzine do domu nie wytrzymam

Gość taka jakas see
tulipanek zrtobilas test? ciekawosc mnie zżera

Gość tomasina
mnie też jesli nie zrobi dzis to jutro jak przyjde to odrazu tu zajrze i sama jestem ciekawa swojego testu dziewczyny trzymajcie kciuki :)

Gość taka jakas see
tomasina bede trzymac:)

Gość taka jakas see
jak jutro nie bedzie @ to zrob tescik a moze jednak? ja dzis sie naczytalam o umpowach w pracy i teraz nie jestem pewna czy chce byc w ciazy:( moze tez poczekam na umowe na stale jesli teraz nie zaskocze buuuuuuuuuuu mam dola

o widzę,że tabelka się pojawiła:);) to pozwólcie,ze i ja się dopiszę:D NICK...........DZIEŃ TESTU...WYNIK TESTU.....MIEJSCOWOSC tulipanek...........06.05............................... ....małopolska tomasina...........07.05................................ ....Katowice magda..............09.05................................ ..... kati31..............9.05................................ ........ taka jakas.........11.05....................................pomor skie moge sie...........13/14.05................................ a.g.u.ś...........20.05........................................podkarpacie

Gość taka jakas see
agus zobaczymy jak to statystycznie wyjdzie nam:)

Gość taka jakas see
dlatego tabelka dobra rzecz

Gość Justyna.N
Witam. Mi okres spóźnia sie 6 dni,dziś zrobiłam test ale wyszedł negatywny:-( Jutro wybieram sie na usg ,ale zastanawiam sie czy jesli jestem w ciąży to czy lekarz da radę ją wykryc? wkoncu to byłby dopiero 5 tydzien. Jak myslicie? A objawów nie mam rzadnych,oprócz delikatnego bólu w podbrzuszu

Justyna---może zamiast wizyty u lekarza (może nie wykryć tak wczesnej ciąży) zrób test w laboratorium (betę) wtedy będziesz wiedziała na pewno!! Powodzenia!! Ciekawe jak to wyjdzie;) Oby jak najwięcej pozytywnych teścików (i to jak najszybciej!!) Ja do 20go siedzę jak na szpilkach!!

tulipanku----to mocno trzymam kciuki!!daj szybko znać co i jak!!:)

Ja takze bardzo mocno trzymam kciuki. U mnie nie bedzie co testowac dziewczyny, bo wlasnie zaczely mi sie uplawy z domieszka krwi...wiec okres za pasem. Mozecie mnie wykreslic z tabelki :(

Gość ciocia klocia890
powiem wam tak dziewuszki za bardzo sie staracie zajsc w ciaze, jak przestaniecie obsesyjnie o tym myslec, nagabywac w dni plodne meza tylko kochac sie spontanicznie a nie wtedy\"kiedy trzeba\" to zaskoczycie, a jak nie posluchacie moje kochaniutkie to nic z tego nie bedzie i kazdego miesiaca bedziecie przezywac co teraz

Gość taka jakas see
tulipanwk przykro mi🌻 moze jeszcze nie wykryl ciazy? Magda spokojnie plamienia w czasie spodziewanego okresu zdazaja sie! to nic nie znaczy puki nie wystapi normalne krwawienie...