Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana by schudnąć

Odchudzania ciąg dalszy-kto chce moze się przyłączyćKto nie??Tez zapraszam

Polecane posty

Gość ona24...................
hej dziewczynki ja właśnie zeszłam ze stepera ale mi sie już dzisiaj nic nie chce chyba się zaraz uwalę przed telewizorem :) Ja pije zieloną herbatkę juz długi długi czas czarną tylko od czasu do czasu. Ja jadam 5 a czasem nawet 6 posiłków małych tak dla mnie jest lepiej bo jak zrobię się głodna to wiem że do następnego mam tylko 2-3 godziny a nie pół dnia i jakoś daje się to wytrzymać

ONA długo cwiczysz na steperze ? NIe rozbudowują Ci się mięśnie ?? Myślałam , żeby kupić , mało miejsca zajmuje ....

Gość ona24...................
mam bardziej umięśnione nogi ale to nie znaczy że grubsze nie trzęsą się jak galareta tylko są bardziej zbite przy mojej obecnej wadze 56 kg mam 51cm w udzie to chyba nie dużo. Ludzie czasem mierzą się zaraz po ćwiczeniach i są przerażeni tzn ja zaraz po mam nieraz 53 cm ale to mija po jakiej 1-2h i wracają do normy

Hej hej Ja chcialabym byc na spacerze ale niestety-bylam w pracy:PJakos szybko zlecialo dzisiaj. Dzielnie sie trzymalam. w pracy skusilam sie doslownie na kes pudingu chlebowego ale taki kes wiele kalorii mogl nie miec wiec czuje sie rozgrzeszona. Cos mi ostatnio brzuchol wydyma. chyba jakies wzdecia normalnie sie pojawiaja tylko nie wiem, po czym...Bo chyba nie po wodzie bo zaczelam jej pic duzo... jak dla mnie, 2 litry. ona-ja tez mam stepper ale jakos nie moge sie do niego przekonac. Wiec stoi i sie kurzy. chyba wole orbitrek i brzuszki.Ale moze warto sprobowac?? Co do herbaty to ja pilam wczesniej czerwona ale jakos teraz mnie od niej odrzuca. jakos wogole nie podchodza mi herbaty typu zielona, czerwona, biala, czarna... juz wole wode pic:P Widze ze chyba spicie wiec kolorowych snow i do napisanka jutro podejrzewam poznym popoludniem bo na rano do pracy smigam...

Gość ona24..........
jestem przed okresem od wczorajszego wieczora nie mogę ze sobą wytrzymać zjadłabym konia z kopytami już nie wiem co ze sobą zrobić znajduje sobie różne zajęcia najgorsze że jestem na urlopie bożę!!!! zawsze tak mam na tydzień przed okresem burza hormonów i wilczy apetyt z pierwszym dniem okresu to mija. Musze jakoś przetrwać chociaż jest ciężko bo na czym bym sie nie skupiła i tak za chwile łapie się na tym że myślę o ostrym pikantnym jedzonku pizzzzyyyyyyyyyyyyyyyy mi się chce i chipsów :( i to nie małej paczki. Ok idę na steperek może to mi pozwoli zapomnieć

a ja mam dziś straszną ochotę na kebaba..............no cholera już nie wiem co ze sobą zrobić???? normalnie masakra!!!!!!!!!!! moze jakoś mi przejdzie:)

HEJ ! Ja już po \"obiedzie\", nie wiedziałam, że serek wiejski ma tak mało kalorii :P Byłam na spacerze, a później poćwiczę, mam ochotę na rower, ale nie mam pompki :( Pije zieloną herbatkę i tak sobie myślę, ze nie powinno się chyba popijać jedzenia przez poł h; czy Wy się do tego stosujecie ?? Miłego popołudnia ;)

ona24 tyjaca EB Nie pozwólcie , zeby jedzenie wami rządziło :P 3mam kciuki ;)

tyjącaEB - to może idź z sobą na kompromis. zamów kebaba z koleżanką, kupcie małego, zjedzcie na pół ;) a za to nie jedz kolacji Ja przekroczyłam już mój 1000kcal :o Ale ze mnie aparatka (; Przez resztę dnia będę pić wodę... Ruda_85 - ja tego nie stosuje. zresztą ostatnio wcale herbat nie pije, skończył mi się liście mięty. Musze zasadzić i ususzyć liście - wreszcie. Jestem strasznym leniuszkiem :P Koniec z tym!!! Idę wreszcie coś zrobić, bo przekraczam już wszystkie normy :o

No ja też zaraz będę coś ze sobą robić, po wczorajszych 2 seriach A6W bolą mnie bardziej mięśnie ... Madame chodujesz miętę ?? Kupuje się jakaś sadzonke ?? Tez bym chciala :P

poszłam na kompromis no straszną ochote miałam . trudnbo zjadłąm dzis rano kanapeczki z ciemnego chlebka , i przed chwilką zjadłam malego kebaba i już dizś nic:)

poszłam na kompromis no straszną ochote miałam . trudnbo zjadłąm dzis rano kanapeczki z ciemnego chlebka , i przed chwilką zjadłam malego kebaba i już dizś nic:)

tyjaca EB Jak już dziś nic to ok :) Ja już głodna jestem, dobrze, ze blisko kebaba nie ma, bo mnie by skusiło:P

Ruda_85 - kupuje nasionka i zasadzam w ogródku :), ale myślę, że w doniczce też wyrośnie. :D Polecam Ci to bo smak \"mojej\" herbaty miętowej jest nie porównywalny z tą z torebek :) Jak niebo i ziemia

tyjącaEB - 5 minut w ustach 5 lat na pupie ;) Ja trzymam kciuki za Ciebie a ty trzymaj za Mnie :D Powodzenia kochane. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Wracam do "pracy" ;)

Gość lilka2121
ja jestem juz od poniedzialku na samych zupkach mrozonych hortexu.i gowno nic nie chudne.mam dosyc.

Gość lilka2121
zly]

a wiecie co nie jestem złą na siebie choć wiem ze bede głoda jak wróce do domu ale nic to powiedziałam ze już nic nie zjem moze sie w końcu uda coś zrzucic w końcu nie jem tego dziadostwa codziennie:) i trzymam kciuki

lilka2121 ale ile jesz tych zupek ?? I tylko to, same zupki ? Cwiczysz ? Nie jesz po 18 ??

tyjacaEB i my tez trzymamy kciuki ;) Ja zaraz jabłko zjem ....:P

Gość lilka2121
jedną jem przez caly dzien , nic do niej nie dodaje tylko troche pieprzu i soli.rozne kupuje od ogorkowych do grzybowych,nie pije alkoholu ani sokow.tylko wode mineralną i od poniedzialku waga nic nie ruszyla.nie jem po 18.nie cwicze bo nie lubie.

Gość lilka2121
zupa ma w 100gramach od 22 kcl ,grybowa ma 47kcl .a cala paczka ma 450gramow.wiec do jasnej ciasnej czemu nie chudne.????

Gość lilka2121
kapusty nie lubie wiec kapuscianych zup nie chce jesc,zreszta ta dieta jest monotonna.a te hortexu malo kaloryczne i pyszne są ja juz niewiem czemu ani grama nie schudnęlam

Gość lilka2121
jak glodna jestem to miske zupy zjadam

A jak czesto jestes glodna ?? 10 razy w ciagu dnia :D

Gość lilka2121
nie.ok czterech razy w ciagu dnia jem zupe.

Hej hej Ale zescie sie rozpisaly:D ja dopiero z pracy wrocilam. Upal straszny jest. Wszyscy juz na plazy sie wylegiwuja. Ja smigam w niedziele:P Popisze pozniej bo musze teraz na miasto skoczyc poki sklepow nie zamkna. Odezwe sie pozniej troche. \ Pozdrawiam

Gość Miało być
wylegują

Zdesperowana ,a gdzie mieszkasz,ze masz plaże ?? Ale Ci zazdroszczę ... Kolacja- jogurt i 2 plasterki szynki, będę głodna, ale dam radę ;)