Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakka

nie umiem

Polecane posty

Gość jakakka

rozmawiac z ludzmi, powiem jedno zdanie, i dalej nie wiem co, inni sie smieja gadaja a jak ja jestem iz z kims rozmawiam po 3 min jest cisza...

Gość Ju...
Mam to samo. Dlatego nie rozmawiam. Nie będę się przecież męczyć niepotrzebnie, żeby kogoś zadowoloć.

Gość jakakka
wlasnie w necie radze sobie doskonale, w realu koszmar

Ja też za bardzo nie potrafię rozmawiać z ludźmi... Szczególnie mam problem, gdy rozmawiam z kimś, kogo mało znam o czymś nieistotnym...

wiec cwiczyc w realu pozostaje, jak na necie idzie ci dobrze. praktyka czyni mistrza.

Gość Ju...
Tutaj to sobie można.:D I cieszy mnie to bardzo. Dzisiaj np. spotkałam kilka koleżanek... Poza "cześć" i "co słychać" nie było rozmowy. Tak jest zawsze. I, szczerze powiedziawszy, odpowiada mi to.

Ja też uważam że jestem nudna... Nie potrafię gadać o głupotach i w ogóle...

Przynajmniej "na żywo".. bo w necie mi trochę lepiej idzie, ale chyba też niewiele :P

Gość Ju...
Heh, można sobie z tym radzić poprzez aktywne słuchanie. Czyli pobudzanie rozmówcy do słowotoku. To akurat jest łatwe, a samemu nie trzeba się zbytnino wysilać.:P

Moi znajomi już się przyzwyczaili, że ja rzadko się odzywam i zwykle dostosowuję się do decyzji innych... Taki mój urok ;)

a jak się nie lubi ludzi wypytywać z powodu 1. niechęci do narzucania 2. bo oni kiedyś też zapytają, a jest się nudnym i nie ma się nic do powiedzenia to co wtedy? :classic_cool:

takich znajomych, ktorym mowi sie tylko czesc i nic poza tym, to chyba kazdy ma przynajmnie kilku. :p bo wiadomo, nie z kazdym chce sie rozmawiac... ale czasem trafiaja sie osoby, z ktorymi przyjemnie zamienic pare slow, nawet niezaleznie od tego, czy samemu jest sie nudnym, czy nie. od takich osob zawsze mozna dowiedziec sie czegos ciekawego, czegos nowego. a jesli ktos potrafi bardzo dlugo nawijac o glupotach, wrecz z uwielbieniem, wg mnie swiadczy wlasnie o tym, ze musi to bys strasznie nudna i niemadra osoba. ;] "Czyli pobudzanie rozmówcy do słowotoku. To akurat jest łatwe, a samemu nie trzeba się zbytnino wysilać." moze i latwe, ale i rownie meczace. :p

Niuł brend, masz rację :) Potrafię rozmawiać z bliskimi mi osobami, a inni nie są mi do szczęścia potrzebni.. Niech mnie nawet za nudziarę uważają..:P

Gość Ju...
:D Na szczęście, tematów innych niż ten o sobie nie brakuje.

Gość jakakka
ja wlasnie nie lubie sie wypytywac ludzi, wiec wszystc mnie ogaduja, ze jestem dziwna