Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko23

DIETA! 10-14KG W 4TYG! PROBUJECIE ZE MNA?

Polecane posty

ja jestemprzy tuszy kobietka... to nie jest głodowka! mowie,ze pierwszy dzien zniecheca jadlospisem... jak uwazacie...

Gość ParisM
prawidłowo powinno się chudnąć 1kg na tydz czyli na miesiąc 4 kilo a 10-14 kg w tydzień to przesada!! efekt JOJO na 100% POLECAM UDAĆ SIĘ DO DIETETYKA

Gość ParisM
POLECAM ANANASY!! ŚWIETNE ŚĄ JESLI CHODZI O DIETĘ

10-14kg w miesiac nie na tydzien! ludzie!gdyby nie bylo sprawdzone i bez zadnych klopotow zdrowotnych-nie pisalabym Wam tego!

cos mi sie wydaje że jesli sie wazy np 98 kg to w miesiąc jest mozliwy taki wynik. ale jesli nie masz mega nadwagi to raczej bym na to nie liczyla. im nizsza waga tym wolniej sie chudnie i nie ma zmiłuj!!

Pani dietetyczka "przepisala"a raczej przeprowadzala z nia ta diete(dietetyczka nie)tylko kontaktowala sie tel,pisala i spotykaly sie...taka dieta przy osobistej dietetyczce dosc slono ja kosztowala...

FATCAT-zgadzam sie z Toba!ale ona przy swoim wzroscie miala idealne proporcje...wazyla 78kg-teraz 64 a jest wysoka

ale nie wchodzi w gre samo siedzenie w domu-i przestrzeganie diety... jak uz mowilam na poczatku...

Gość nienormalna*
kurcze moze jednak sie skusze, tylko musze zrobic zakupy, od jutra dietka, bo dzis to juz zjadlam duuuze sniadanie, ja to waze tyle co twoje kolezanka przy wzroscie 164, ale mam nadzieje ze tez beda efekty

Gość zgubna
hej sloneczko ja sie przylacze tylko prosze podawaj ten jadlospis regularnie mam do zrzucenia troche to zobaczymy czy po mies bedzie efekt zaczynam od dzis

nienormalna! ja zaczynam od dzis!rowniez zapraszam! i bede czekala:0pozdrawiam! lece z synkiem na maly spacerek!

hmm no to rzeczywiście magiczna sprawa, ale kto wie może akurat skoro dieta była przygotowana pod ta konkretną osobę to zdziałała cuda. byle tylko nie było jojo!

Gość hej słoneczko
jestem zainteresowana byleby nie wyszlo tak ,że zakonczysz wątek i nie podasz dalszej czesci menu na nast dni,wiele takich wątkow umieralo smiercią naturalna po 2 dniach

Gość zgubna
hihi dzisiaj to nawet milalam podobne snisdanie bo tylko kawa bez cukru ale za to z mlekiem mysle ze nie zaszkodzi :)

Gość zgubna
sloneczko masz sie meldowac regularnie !!! ja tez lece pa

Gość nienormalna*
sloneczko ja dzis nie zaczne, bo nie mam odpowiednich produktow, czyli kalafiora, piersi kurzej, itd, czyli skladnikow diety, pozatym dzisiaj juz zjadlam to i owo, wiec bez sensu zaczynac dzis, ale jutro nieomieszkam sprobowac diety:) jestem zdesperowana i mam zamiar schudnac:) ta dieta szczerze to bedzie dopiero poczatek bo potem jeszczez 6kg bede chciala schudnac:)

witam wszystkich! bede tu caly czas! nie obawiajcie sie! nienormalna-widze,ze masz ten problem co ja-okolo 20kg :) tylko mowie-tu mozna schudnac 10-14kg! dobra zmykam-synek czeka-bede pozniej:) pa

no...po kawce...po cwiczonkach...szykuje sie do objadku... sluchajcie...jak mam skasowac-moj adres e-mail ktory jest widoczny przy moim pseudonimie?

kurcze a ja dzis grzesze :o no ale nic od jutra biore sie za diete:) juz Ci sie nie pokazuje mail, a w starych postach to chyba nie mozna. tylko boje sie ze bedzie mi slabo, zawsze jak takie diety prawie glodowe stosowalam i do tego cwiczenia to mi leb strasznie bolal:o

dasz rade! to nie jest głodowka! zobaczysz pozniej ja wlasnie po objadku:) PIJ DUZO WODY-PAMIETAJ!

Gość zgubna
sloneczko ja tez juz po obiadku no i po dluuugim spacerku nienormalna ja po tych 14 kg jak bym tak schudla juz to mam jeszcze jakies 10 :P pozdrawiam napisze po kolacji

zgubna JA DO SWOJEGO IDEALU I PROPORCJI ROWNIEZ MUSZE SCHUDNAC JAKIES 20 Z KILKOMA:) MOGE ZAPYTAC O tWOJ WZROST I WAGE?I ILE MASZ LAT?

jak sie ciesze, ze tu sa nie tylko osoby, ktore chca sie odchudzac z kosci na osci, ale naprawde tego potrzebuja, jak jak ja:D mam wielko zapal, juz sie jutra nie moge doczekac.....kiedy zaczne:) a pomyslalam jeszcze zeby sobie organizm troszke oczyscic, myslalm o kupnie colonixu

Gość za nic tego nie rób
Słoneczko ile masz lat?

MAM 24LATA! JAJKA OCZYWISCIE NA TWARDO! 16.30 30MIN SZYBKI MARSZ:) O JEJKU JEJKU:) DO DZIEŁA!

NO I PO MARSZU...PARU CWICZONKACH...POWIEM,ZE MIJA DOPIERO JEDEN DZIEN-A SWIETNIE SIE CZUJE...TROCHE SPOZNIAM SIE Z KOLACJA-DOPIERO ROBIE:)ALE 15 MIN NIE ZASZKODZI:)