Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to co to

tak? ile można!?

Polecane posty

Gość co to co to

od jakiegoś czasu zauważam ze ludzie zaczeli uzywac słowa "tak" jak przerywnik, np egurolla non stop po zakonczeniu mysli mówi "tak?" - tak jakby mówił do dziecka, które mogło czegos niezrozumiec. Jak mnie to wkurza kiedy to słyszę! I coraz wiecej ludzi zaczyna tak mówić! w telewizji, w dzien dobry tvn czesto przychodzą jakieś zwykłe dziewczyny i co druga juz uzywa 'tak' jako przerwnika, jejku nie moge tego słuchac - stąd ten temat - tak? bleeeeeeee czy ktos ma takie negatywne odczucia w związku z tym? skad to się wzięło w tych ludziach?! to jest okropne, przestancie tak mówić! aaaaaaaaaaaaaa!!!

Gość tak tak tak TAK
:D:D:D

Mniw kurwia jak cos opowiadam a ktos ciagle mowi "wiem,wiem,wiem" :-0 a taka prawda ze chuja wie a udaje ze rozumie ....wwwrrr :-0

Gość kurde ja nie pracuję jeszcze
a mnie denerwuje jak ktos cos opowiada i jak nie moze sie wyslowic to mówi cośtam costam:o

Gość co to co to
lepiej mi :) :D :>

Gość np takie baby jak
swego czasu byla moda na "dokladnie" jak mnie to wqrwialo, ktos cos mowi, drugi dodaje, a ten pierwszy "dokladnie" - chociaz nie zawsze to pasowalo, tak? :-P :classic_cool:

Gość 5r7y5756
a ja wlasnie lubie "bla bla bla" :) I to na tyle, tak? (niektórzy na zakonczenie mówią "nie?" :P :P :P np. "byłem dzis w sklepie, nie, i ide i widze laske, nie, wiesz tamtą z drugiego osiedla, nie?"

Gość dtc
mnie tez to denerwuje to jest jak zaraza, robi to coraz wiecej osob, glownie faceci niewielkiego wzrostu denerwuje mnie jeszczy zwyczaj sygnalizowania dlonmi (a wlascicie placami wskazujacym i serdecznym) ze cos zostalo powiedziane w "cudzysłowie"

Gość hehehehehehehehehe
i tak nic nie przebije "rozumiesz?" i "wiesz o co chodzi". Mistrzostwo świata :D

Gość wyzwolona_pogodna_anka
mi się nie podoba jak facet na końcu każdego zdania dodaje zwrot "czy to jasne, szmato?" czuję się wtedy upokorzona :-o

Gość mnie wkurza
"generalnie" i "jakiś" zamiast "jakichś"

Generalnie to jasne, że można używać jakiś utartych zwrotów zamiast poprawnej polszczyzny, rozumiecie? Dokładnie. Tak samo jak - w cudzymsłowie - "bla bla bla" zastępuje prostsze "pieprzysz'. Wiem, wiem... Nie potrzeba się denerwowoać, co nie? Nie wiedziałaś? Ale i tak nie wiesz, o co chodzi... Acha.

ja tez to zauważyłam czesto jest tez tak wtedy kiedy wypowiada sie jakis psycholog bla bla bla bla tak? bla bla bla tak? itd