Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

fochy kobiece

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

dlaczego kobiety strzelaja focha jak cos idzie nie po ich mysli.jak facet ma swoje zdanie i kobiecie je przedstawia.to kobiecie jak sie nie podoba to focha strzela.Najepsze fochy to sa ja facet odkryje ze kobieta go zdradza.wtedy to jest mega foch. przeciez teraz kobiety wzoruja sie na serialach typu "m jak miłosc" i "na wspolnej".Drogie kobiety powiedzcie mi czy Wy tez jestescie takimi idiotkami co te seriale ogladacie i na nich sie wzorujecie i ile fochów przez miesiac strzelacie facetom:)

Ja sie nie wzoruje na serialach :-0 :-0 Ale focha czasem strzelam :P nie wiem czemu.....Czasem wole ta opcje niz sie klocic .Ale nie za czesto :classic_cool:

A fochy męskie? To jest dopiero tragedia. Powiedz facetowi, ze jego praca jest mało ważna, albo samochód bylejaki... To dopiero jest foch.

pff a powiedz facetowi, że chcesz jego mecz na serial przełączyć.. to dopiero foch! :classic_cool:

Gość powiedzcie mi
Do Ewy 33 U mnie po takim tekscie z praca i samochodem to bys usłyszała " to sobie znajdz innego frajera jak Ci ja nie pasuje "

Gość
ginorossi => O, ktoś tu Lao Che słucha :P

Gość powiedzcie mi
a z tym meczem to jest 1000 króc wieksza zadyma jakby przełaczyc z serialu (ogłupiacza) na mecz:P

dlatego nie jestem "u ciebie" tylko u siebie :)

Gość powiedzcie mi
gejsza to z Toba jest coś nie tak jak ty sama focha strzelasz nie wiadomo o co.

Gość favaiolet
ehemmm ja nie ogladam prawie tv :P a serialow wcale :P ale ja nie sadze bysmy sie wzorowaly na nich :) po prostu tak juz, jest, ale nie kazda kobieta strzela fochy o byle co ... ALe Ewa racja faceci to dopiero maja fochy:) np. jak zauwazylam , ze moj czepia sie byle czego, bo np. za pozno wrocilam do domu, bo bylam z kolezankami, a on wraca o ktorej tam chce ,itp. ;/ a jak on sobie ejdzie na faze z kolega do krakowa do znajmoych na impreze dzien przed walentynkami, je sie nie mam prawa obrazic i w tedy o strezla focha, ze ja sie obrazam !!! no i gdzie ligika ??? wie ze mam racje, ale nigdy sie nie przeznaje, i najlepiej byloby gdybym to ja przepraszala go za jego bledy ;] ojjj jestescie okropni !!!! no nie wszyscy , wiec nie dziwic sie prosze, ze potem kobieta na was oddzialywuje ;]

Gość powiedzcie mi
tez prawda nikt Topbie nie zabroni byc u siebie.

Gość favaiolet
no dokladnie "powiedzcie mi" moj zawsze mowie tak "jak ci cos nie pasuej to zmien chlopaka" hehe wiesz czasem soebie mysle , ze to slowa obojetnosci, zlosci ,potem by zalowal ;] ale kto wie co w koncu mi odbije ;] moze tego wlasnie chce , a sam nie umie mnie zostawic ;]

Gość ja sobie nie przypominam zebym
strzelala jakies fochy specjalnie... Juz predzej on ;) Chyba sie zamienilismy rolami... Ale czesto sobie cos ubzduram i tworze teorie w lepetynie, nakrecam sie niepotrzebnie, wymyslam sobie sama niestworzone rzeczy. A czesto tylko dtatego, ze on jakos dziwnie sformulowal jakies zdanie... I potem jest mi baaaaardzo przykro. I tak trudno zapomniec. A on nie wie o co chodzi. A wcale nie jestem zla czy cos... Tylko przykro mi :O

Gość powiedzcie mi
a ja wełasnie sie nie czepiam o nic dlatego sie zastanawiam o fochy kobiece.byłas u kolezanki ok to nie ma problemu i wrócisz do domu i bedzie ok.favaiolet ale ty wyolbrzymiasz problem.po prostu kobiety jestescie teraz takie zawziete egoistki i np ze walentynki(ok swieto zakochanych-rozumiem) ale dlaczego strzlecie focha jak facet wymysli cos swojego a wam sie to nie spodoba??

Gość favaiolet
sorry ja mam podobnie, moj chlopak tez czesto zle sie wyrazi i ja go lape za slowa, mimo , ze nie zawsze powie to na powaznie, albo nieswiadomie ja soebie tworze historie , za duzo soebie wyobrarzam , nie wem moze za delikatne tez jestesmy ... no ale fakt to ejste bardzoe przykre, a najgoorzej jeste gdy facet okazuje sie strasznie niewyrozumaly ;/

Gość favaiolet
hehe namietnie to sie mozna godzic :D

Gość favaiolet
ehemm ;/ no tak...

Gość powiedzcie mi
"ja sobie nie przypominam zebym" po tym co napisałas to jednak z kobietami jest cos nie tak bo faktycznie tworza herezje w tych głowach ze facet sie wkurza a kobiety widzac ze fsacet sie wkurzył to focha strzelaja bo fascet nie robi tak jak one myśla.prawda,yeah.

Gość powiedzcie mi
i favaiolet tez sie do tego przyznała.

Gość favaiolet
a wiecie mj facet to czasem jest jak baba , bo czesto sie wlasnie tak zachwuje on sam XD

Gość ja nie rozumiem wogóle
co to są te fochy. Rozumiem że można się pokółcić ale co to znaczy strzelać focha, powiedzcie mi proszę

Gość favaiolet
no tak bo to prawda poniekad , nie opracowalam jeszcze dobrego systemu by mu udowodnic ze jestem twardsza niz mysli :P macie jakies dobre sposoby w roznych sytuacjach na faceta ??? pioszta :D

Gość favaiolet
to znaczy,- "ja ci pokaze kto tu rzadzi.... i ze ja mam racjer" i nie odezwie sie tak az go sie nie przeprosi , my"glupie" sie lapiemy i oni sie ciesza

Gość powiedzcie mi
favaiolet bo to ty go do tego motywujesz.to ty sie tak zachowujesz nieodpowiedzialnie jak 16 latka i dlatego on ma tego dosc obrazajac sie na ciebie w taki sam sposob jak ty na niego. a fochy "ja nie rozumiem wogole" to jest przewlekłe obrazanie sie na facet o byle co w szczegolnosci jak nie robi tak jako kobieta by chciała.

Hehehe! Ja znam takiego, c w ciagu 18 lat malzenstwa, przynajmniej 8, z nia nie rozmawial:O. Potrafil sie pol roku!!! do niej nie odzywac...a mieszkaja w kawalerce::P:P:P

Gość powiedzcie mi
to my głupi przepraszamy po to zeby sie nie kłocic i zeby grobowej atmosfery nie było a w y kobiety jeszcze bardziej jestescie z tego dumnie ze facet was przeprasza i moze cie go na kolana polozyc. takie wredne jestescie. tylko tipsy ,fochy i seriale ogłupiacze.

Gość favaiolet
ehmmm ojj nie to on sie obraza o byle co .... ja sie wkurzam o kakrety... nie roie mu awantury o to ze wrocil pozno, w koncu nie jest mim mezem ... no martwie sie ale coz poradze ;/ prosze go tylko o sygnal na tel, jak bedzie juz w domu, a on mi robi wyliczanki z kim mam sie kolegowac a z kim nie i ktp tu jest dziecinny