Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

kobietki,pomozcie mi wybrac krem do mojej cery!!!bo baby w drogerii wpychaja co

Polecane posty

sie da zeby sie pozbyc.po umyciu jakimkolwiek zelem moja cera jest bardzo sucha,ale po jakims czasie sie swieci.na nosie jest kilkanascie wągrów,pory kolo nosa rozszerzone,najwiecej zaskorniakow na brodzie sie pojawia.....nie wiem jakie krey stosowac,wogole ni wiem jakich kosmetykow uzywac,mam 23 lata.w drogerii wciskaja to co im sie podoba......

Gość wiesz co wydaje mi
się, że masz problemy z zaskórnikami i świeceniem, bo skóra będąc przesuszona broni się i wydziela więcej łoju. Ja miałam taki problem, że mnie wszystkie kremu zapychały, więc nie używałam niestety w skutek tego zaczełam mieć co raz więcej pryszczy bo skóra była przesuszona i się broniła. Teraz kupiłam krem z seii Eva http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16879 i jak na razie mnie nie zapycha, a cera się uspokoiła. Twarz myje mydłem. Może i Tobie by pomógł taki system. I chyba na to bym się zdecydowała, mycie żelem jaki Ci odpowiada, z tej serii też jest i ten kremik. Kolejnym krokiem mogłoby być zastąpienie żelu mleczkiem do twarzy. NIe poradzę Ci konkretnych kosmetyków tutaj, ale też może Eva byłaby odpowiednia, mają w ofercie mleczka ale nie stosowałam. Odradzam preparaty antybakteryjne do młodej skóry, prawdopodobnie jak i mnie wysuszą jeszcze bardziej i będzie jeszcze większy wysyp pryszczy. Polecam raczej jakieś lekkie kosmetyki i raczej mniej niż więcej. Zastanów się też nad maseczkami oczyszczającymi z zieloną glinką.

musisz poszukac kremu do cery mieszanej, najlepiej matujacego. ja mam to samo z buzia i uzywalam z garniera kremu matujacego z serii czysta skora, a teraz mam happyderm od l\'oreala i tez jestem zadowolona. :) pozdrawiam! ps tez mam 23 lata. ;)

Najlepiej coś mocno nawilżającego, a na noc co drugi dzień maseczkę z efektem mikrodermabrazji Soraya.

Gość mam to samo i też 23 lata
garnier mi nie pomógł :-( ale kupiłam z Avonu z serii Cleraskin krem głęboko nawilżając i widzę efektu, skóra jest przyjemnie gładka