Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsassasasasdda

bardzo mnie wkurza GEJSZA88

Polecane posty

Gość kocham gejsze.......

"stawiasz albo buzki i serca, a czasmi "ah ah oczywiscie masz racje" "-----> buahhaaahhhaaa :D :D pokaz mi choc jeden post w ktorym napisalam taki text....zenujaca jestes......:classic_cool:

Aaa i jeszcze jedno.Sluchaj,zycie mi wystaraczajaco w realu dalo w dupie,zebym miala sie przejmowac tym,ze tobie nie podobaja sie moje wypowiedzi.Uwierz,ze mnie to nie przeszkadza i jesli myslalas ze mi tym w jakis sposob dowalisz to sie gruubo mylilas .:-) Nierozumiem tylko jednego,dlaczego cie tak strasznie boli ze nie jestem chamska i nie jade ludziom po ambicji...? Zazdroscisz? bo nie wiem....Jestem osoba ktora trzyma nerwy na wodzy i chamstwem odpowiadam tylko i wylacznie na chamstwo jesli po dobroci nie mozna sie dogadac....A ze czytajac wypowiedzi niektorych czarnych nickow wstawiam ❤️ czy tez 👄 to tylko i wylacznie dlatego ze podoba mi sie ich podejscie do danego tematu i dana odpowiedz :-D Jesli to lizanie dupy wedlug ciebie -to super :-) Nie mam najmniejszego zamiaru tego zmieniac bez wzgledu na to czy ktos ma mnie w dupie czy tez nie.A ty zastanow sie nad soba bo chyba przemawia przez ciebie zazdrosc ze inni potrafia byc w miare kulturalni i nie jechac po kims i go wyzywac od najgorszych.Mnie to nie bawi moja droga :D I twoja dwulicowosc i tchorzostwo jest naprawde godna analizy ,bo smialo mnie tu oceniasz na pomaranczowo a na czarno nie masz odwagi napisac ani jednego posta do mnie i o omnie.A tu szok -topik nagle mi zalozylas :D Hehe ....oj szkoda mi cie troszke...Odwagi moja droga bo sobie nie dasz rady w zyciu. 👄 ❤️ :P pozdrawiam 🌻 👄 🖐️