Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana kobietka -

Idzie lato a tyle facetow zapuszczonych nadwaga - wstydzcie sie i odchudzcie

Polecane posty

Tamarciu śliczna moja czarna kocico - a nie mówiłem :D

idzie laty o dziewczyny zapuszczone odchudzać się bo będziecie starymi pannami a to najgorsze dno !!!

Tami - ale on nie słucha niczego... jest niereformowalny i na dodatek strasznie nudny... Nie ma odrobiny ikry w sobie.... Pada na kazdym rozbudowanym dialogu Kiedys go spytano - jaką ostanio ksiązke przeczytal... Powiedzial ze woli filmy... Sory wiem, ze to troche chamskie, ale ten gosc jest nie do ugryzienia z zadnej strony

komiczne ... wiesz ja przyjmuje twoje rady tylko jest problem w tym że ja generalnie nie mam z kim iśc np na impreze napewno jak bym pare razy się wybrał na bawim bawim to bym się poczuł pewniej i by było już dobrze to jest główny powód tego wszystkiego a moja waga hmm raczej nie wyglądam jak oświęcim :)

\"jak bym pare razy się wybrał na bawim bawim\" ja rezygnuje... ale na koniec... crem - facet nie mowi \"sarenka\", \"tuli, tuli\",\" bawim bawim\" itp, nie zdrabnia co 2 wyrazu

Gość
Pewnie tak pysiaczku koffany :P Żart ( ;) ) może być słaby :P - nie wiem czy jestem wystarczajaco młodzieżowy :D :D :D :D :D ;) :P :*

to co mam pisac ide na party ??? i nie rezygnujcie ze mnie :( z tym zdrabnianiem to sobie jaja robie ;)

Gość
Żeby nie było stary, to było do Tamari :D

"z tym zdrabnianiem to sobie jaja robie " to tak, jakbys sobie jaja robił z tym, że jestes impotentem i przy lasce by Ci dla jaj nie chciał stawac.. :D

Gość mala kochanica jego
ja nie cierpie facetów z silki...a feee... fajnie gdy chlopak sie sportuje uprawiajac jakis sport np pilke nozna..jest wtedy wybiegany szczuply wysportowany a nie przypakowany z karkiem lee:/

Gość się sportuje .......
o ja pierdolę :O

paszła won od mojej sylwetki, nie zamierzam sie katować jakimiś dieetami, i normlnie jak kazdy czlowiek bede sobie chodzil z moją laską po ulicy a ona tez jest przy kosci, wiec..jesli komus to przeszkadza to jego problem, moga sie chichotac, pokazywac palcami..a ja mam to w dupie..

Gość ale po co ma się odchudzać
przecież facetom nawet tym najbardziej obleśnym i zapuszczonym wolno wyglądać jak chcą .to tylko my musimy być wygolone , szczupłe z dużym cycem opalone błyszczące , pachnące i jędrne.Inaczej jesteśmy dnem niegodnym zauważenia.nie ma nic tak seksownego jak gobelin wychodzący górą spod koszuli lub podkoszulka , spocona morda z dwudniowym zarostem , przetłuszczone albo usztywnione na mokro włosy guziki rozłażące się na grubym bebechu takiego macho , kajdan na szyi , na nadgarstku mniejsza wersja owego kajdana dżinsy z bazaru bo modne choć paskudne i piwsko w łapie.po prostu tylko rwać.Albo drugi równie obleśny typ - chudy ale z zaczątkami mięśni piwnych brzucha , t-shirt z logo znanej firmy śmierdzący fajkami zarówno z ust jak i ubrań . Do tego owłosione nożyska spodenki 3/4 w kwiaty hibiskusa lub podobne - zarost jak w typie I i ogólnie wstrętny .A jeszcze zapomniałabym o zębach - jak ma ładne to pół biedy ale na ogół ich stan pozostawia wiele do życzenia.Ach panowie !! łysina wygląda lepiej niż żałosne resztki sierści na głowie.Zakola do połowy czaszki i futro na klacie nie wygląda najlepiej w połączeniu.Że o kucykach z resztek siersci nie wspomnę.

Gość Dop*****lam dziś każdemu
a po co ci kaloryferek jakaś walnięta

Gość niech żyją grubi faceci
ohydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Famnik33
jak chcesz chudego to wskocz se na wibrator