Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość zakotwiczona
dzieki Mantissa :D no tak no oczywiscie kompleksy ... ale kto ich nie ma .. wlasciwie dlatego tu jestesmy heheh ;) i mamy takie sam zamiary prawda?? :D ja widze tyle dziewczyn ktore nosza obcisle bluzeczki talie maja ech .... takie rowne :( :( :( no ale pozyjemy zobaczymy

Gość zakotwiczona
znow nikogo nie ma??

ja jestem codziennie :-), na razie brak mi efektów po smarcie, tam gdzie miałam z oddsysaniem efekt jest , na razie doliny :-(, tam gdzie był tylko smart egfektu brak, 2,5 tyg po :-(.

Gość zakotwiczona
ech .... :( no ale to dopiero niby 2,5 tyc... od 3 wzwyz miesiecy widac efekty ... heh moze dlatego ja jestem za tradycyjnym lipo jednak co ssanko to ssanko

Gość mantissa
Ja też jestem :p🖐️ Brak efektów to jedna rzecz, a te doliny? 😭 Annszc, a chodzisz już na masaże? Może po nich skóra się wygładzi? Życzę Ci tego i efektów oczywiście. 🌼 Zakotwiczona - ale ssanko można ze smartem dość łatwo połączyć. ;) Kurczę, już sama nie wiem co lepsze: smart czy tradycyjna... Niby smart jest delikatniejszy, ale i po nim różnie bywa z efektami i dochodzeniem do siebie. Pozdrowienia!

Gość madzinka2
Elektrolipoliza-elektroskultur Moja koleżanka sprawdziła na sobie ten zabieg.Wyniki mnie zadziwily.Stracila po pare cm w obwodzie,celulit zostal zmniejszony do minimum.Waży o całe 4 kg mniej.Co prawda nie jestem "duża" ale mogłabym stracić troche tu i tam.Robiła w Krakowie vis a vis Słowackiego

mantissa, ja miałam robioną jedną czesc 0 pod posladkami smart bez odsysania i bryczesy smart z odsyanien - naraz to było robione. I tam gdzie były bryczesy teraz są doliny :-(. Na masażach byłam dzis pierwszy raz. Miałam rok temu lipo tradycyjną ud i efekt był prawie natychmiastwoy i uwżam ze to była dobra inwetsycja mimo drobnych nierówności. Tez jestem zdania ze co ssanko to ssanko :-))

Gość Beretta Manietta
dziewczyny spróbujcie Lipo Kontour po tym nie ma nierówności a efekty bardzo zadowalające, ja straciłam 4,5 cm po tych zabiegach . Tłuszczyk znika szybko i bezpiecznie.

Gość 445
ja miałam robiony elektroskultur w Pawer Studio na gorąco nie uwierzycie, ale przybyło mi centymetrów, stopniowo po kolejnych zabiegach, zupełnie jak po siłowni

dla mnie kontur to bzdura, robiłam zanim poszłam na lipo, 0 efektów. Moze na kogos działa, ja w to nie wierez.

Gość zakotwiczona
moze tak jest ze po innym lipo trzeba duuuuuuuuuuuzo czsu zanim sie tluszcz wchlonie po zyklym lipo ze ssankiem czeka sie tylko az opuchlizna zejdzie ?! heh

może i tak, mi Pani Dr u której robiłam smart mówiła ze lipoliza nie na każdą z jej pacjentek podziałała :-(

Gość Kolletta
Przeczytałam wiekszosć Waszych historii. A oto moja: pierwsza liposukcje miałam 5 lat temu na brzuch, u najlepszego, brzuch wielkości olbrzymiego arbuza, góry i doliny przez pół roku. Na konsultacjach ( 7 po liposukcji) doktor śmiał sie z moich obaw że tak bedzie juz do końca. Zalecił czekac i masować. Po pół roku przy pomocy masaży - płaski brzuch. Winie sie ze nie powiedziałąm mu tego, pomyslałam : zyj w niepewnosci. Masaże 1 w tygodniu. 2 lata temu kolanka u innego, zero nierówności, kolanka przepiękne, ale przez tydzień nie mogłam chodzić. Przytyło mi się po ciąży. Lekarstwo - liposukcja - uda i ramiona. W kwietniu. Nierówności jeszcze są, ale nie panikuję, masaże 1 na 2 tygodnie i zalecenie z pierwszej liposukcji, kiedy to osmieszyłam sie nieco, czyli czas. Ciało musi miec czas na dopasowanie sie do nowej sylwetki. Lipolaser to rewelacja z tego co piszecie. Ale ciało to ciało i musi się dopasować. Myślę teraz o łydkach. Czy któraś robiła łydki samym lipolaserem?

Gość mantissa
Jestem :) Obecna ciałem czasem, duchem codziennie. Kolletta - dzięki za wpis. 🌼 Ten Twój post to jakby w dużej mierze do mnie... ;) Strasznie sie obawiałam tych nierówności, ale jak czytam, że z czasem dzięki masażom, ćwiczeniom i odpowiedniej diecie mogą sie wyrównać, a ciało się dostosowuje do nowej sytuacji, to jestem znacznie spokojniejsza. Tak ciągle rozważam za i przeciw. Stoję przed lustrem i myślę sobie: "Nie jestes ideałem, ale przecież są ludzie, którzy mają znacznie gorzej. Czego ty się czepiasz? Wystarczy przzwyczaić się, pogodzić i zaakceptować aktualny wygląd". Ale później znowu wstydzę sie ubrać normalne dżinsy, bo tak bardzo nienawidze kształtu swoich ud. :O Czasami zastanawiam się, co jest mi bardziej potrzebne: psycholog czy chirurg. Ale z drugiej strony, jeżeli jest możliwość spełnienia swoich marzeń o smukłych nóżkach, to czemu nie spróbowaś i nie wykorzystać tej szansy? I poprawić swoją samoocenę. Mam tylko nadzieję, że dobrze kombinuję... Sorrki. Zebrało mi się na chwilę szczerości. :O Annszc - może u Ciebie też potrzeba czasu? A co do miejsc, na których miałaś samą lipolizę, to może potrzeba jakiejs specjalnej diety i ćwieczeń później, żeby efekt zaczął się pojawiać...? Na pewno zabieg coś da, w końcu jest wiele osób, którym pomaga. :) Zakotwiczona - jak tam nastawienie? ;) Pozdrawiam wszystkich 🌼

Mantissa, ja robie codziennie 54 km na rowerze prezez okrął rok, 6 dni w tygodniu :-) ruchu mi naprawde nie brak :-). Z dietą tez jest ok, zero słodyczy , mało weglowaodnaów , sporo białka, masa warzyw. Na masaze zaczynam chodzić. A co do psychiki - to ja mam non stop takie dylematy jak Ty. Mam piekielne wyrzuty sumienia ze tyle ludzi, dziwci choruje na poważne schorzenia i nie stac ich na leczenie a ja funduje sobie cierpienie i rekonwalsecncje na własne życzenie, w imie prózności....Poza tym też nie wyglądam źle ogólnie :-), i w sumie nie było mi to niezbędne do życia, zresztą nallepszy dowód ze nikt ze znajomych nie zuważył różnicy przed i po zabiegu a nikomu nie mówiłam o tym ze sie wybierałam. :-(. Pozdrówki

Gość zakotwiczona
heh miejmy nadzieje ze wszystkie lipo jest rewelacyjne i ze nieudane zabiegi to poprostu zadkosc :O mi sie tez przytylo po ciazy ..taaaa tez nie wygladam ogolnie zle ..tylko ta opona ....lato sie skonczy a ja dalej kolo ratunkowe nosze :O :O moje nastawienie jest jak najbardziej pozytywne , jak mowilam chyba moim boczkom nic juz nie zaszkodzi :P nawet jakies nierownosci by pewnie mnie poratowaly ahaha moze troche uda tez by sie przydalo troszke ... wewnetrzne :P no ale to na drugim i nie tak koniecznym miejscu :P moja siostra ma problem z zewnetrznymi udami .. ma takie kableki hihihi a sama jest szczuplutka no ale nie mysli o zadnym zabiegu... choc nie ukrywa ze tez by pewnie odgonil jej kapleksy :D Mantissa oj tam .. po to tu jestesmy zeby nawet sie wyzalic wywalic z siebie co sie da :P w moim towazystwie nkt mnie nie rozumie ( procz meza) jak mozna isc na taki zabieg ... mowia kasy masz za duzo?? do lba ci cos strzelilo :P od wrzesnie zamierzam isc do pracy .. wiec 1 wyplata idzie na zabieg hihi ... :P tylko najpierw musze znalezc ta robote ahahahhaa

Gość mantissa
Annszc - więc pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość. Przy takim trybie życia musi być OK. :) No i cieszę się, że nie jestem osamotniona w swoich dylematach. Czyli wszystko jest w normie. :) Ja właściwie schudłam kilka lat temu. Dawniej, jak byłam młodsza, to ważyłam parę kg więcej. Ale mimo tej utraty wagi ciągle nie mogę uporać się pewnymi obszarami swojego ciała. I tak sobie myślę, znaczy takie są założenia, że zabieg - o ile wszystko pójdzie po mojej myśli - ma być początkiem większych zmian w innych tematach, które - mam nadzieję - zaowocują ogólną poprawą jakości życia... A może w życiu osobistym też w końcu zacznie mi sie układać. ehhh :) Koszt liposukcji to kilka moich pensji :O Do tego opłacam szkołę, więc odkładanie idzie mi bardzo powoli. Jakąś tam sumkę już jednak mam, ale bez kredytu raczej się nie obejdzie, no chyba że w międzyczasie w totka wygram lub jakiś spadek po nieznanym stryju otrzymam. :D

Gość Brzucholcia
Cieszę się ze trafiłam na osoby, które również odkładaja po cichu na zabieg. Ja chcę wyszczuplic brzuszek, ale nie pracuję zawodowo. Jestem na utrzymaniu męża i wychowuję dzieci. Powodzi nam się nieźle, mąż prowadzi firmę, ale uzbierać na zabieg nie będzie mi łatwo z " zakupów" ( no wiecie o czym piszę). Chociaż już od 4 dni zbieram, troche kosztem dzieci, mniej słodyczy itd, ale myslę, że wyjdzie im to na zdrowie. Po ostatniej ciąży został mi brzuszek, który uwydatnia się nad starą blizną . Jest dla mnie zmorą i psychicznie mi bardzo przeszkadza. Wpadłam na pomysł po przeczytaniu, że meżczyźni również poddają się takim zabiegom, żeby namówić męża na zlikwidowanie jego boczków, a przy okazji, no wiecie...ja i mój brzuch. Trzymajcie kciuki, zaczynam od dzisiaj.

Gość zakotwiczona
heh u mnei bardzioej boczki ale ide na dwa brzuch i boczki heh Mantissa masz odlozone hihia ja nic NIC :) ale "jeszcze" nic ja tez wychowuje dzieciaki ale juz mam dosc .... planuje ten wrzesien do roboty i muuusze isc bo kurwicy mozna dostac siedzac i myslac ... moj M powiedzial ze mi da ... heheh ale ja nie chce.. chce sama zapracowac na to jak zpracowalm na swoja terazniejsza sylwetke .. bo schudlam jakies 7 miesiecy temu 30 kilo :D:D:D:D sama na to wszystko zapracowalam tak jak i zarobie na lipo :P bo na latwizne isc to sie poddac :D

Gość mantissa
Brzucholcia - wspólnie z mężem to nawet raźniej by Ci było. ;) Trzymam kciuki.🌼

Gość mantissa
Zakotwiczona - no widzę plan już opracowany. :D Fajnie masz, że Twój M :D wyszedł z taka propozycją. Gdybyś np. nie znalazła pracy do września (czego Ci naturalnie nie życzę), to zawsze możesz skorzystać z tej oferty na zasadzie "pożyczki", a po zabiegu, jak już dojdziesz do siebie i znajdziesz pracę,t o zwrócić mu dług. :)

Gość zakotwiczona
ehheh to nawet nie ma byc pozyczka buehehe brzydko powiem darowizna hahahahhahaahah no normlnie jak maz zonie nie :D powiedzial tez ze mnei zawiezie :D:D:D no ale nie wiem czy sie ciaglac z dzieciakami ale nie ukrywam ze podtrzyml by mnei na duchu :D z gory sory za moje literowki :D:D:D ale nie patrze jak pisze :D

Gość mantissa
Zawsze możesz podejść ambicjonalnie i tą "darowiznę" zamienić w "pożyczkę". A jak by nie chciał przyjąć zwrotu, to coś mu kupić w ramach tej sumy, ze swojej 1-wszej pensji w nowej pracy. No nie wiem... :) Ale by było, jak byśmy sie tak wszystkie chetne na lipo zmówiły i zajechały do tej samej kliniki w tym samym czasie. :D Cały szpital byłby opanowany przez Kafe :D

Gość zakotwiczona
hihiihii niech by sie cieszyl z nowej zony hihih zarcik .... no za taka sume to musialabym pomyslec .. pewnie by powiedzial odrobisz w polu hhahahahahah w zartach oczywiscie :D:D:D

w polu jak w polu... :-) :-) Zazdroszcze Wam ze mozecie otwarcie mówic o takich zabiegach rodzinie, mnie by chyba wykleli, uznali za wariatkę i na pewno nie pomogli przy opiece nad dzieckiem a tym samym uniemozliwili zabieg. Trzymam za was kciuki :-) i za wasze zbieranie kasy.

Gość mantissa
U mnie wie tylko jedna osoba w rodzinie - moja Mama. I oczywiście uważa to za poroniony pomysł, bo twierdzi, że nie jest ze mną az tak żle, żeby wywalać kasę i ryzykować niepowodzeniem. Ale ja się z tego kompleksu nie potrafie inaczej wyleczyć, a do tego uniemozliwa mi on na dorbra sprawe wiel rzeczy, które chciałabym w życiu zrobić... Tak ja by nałożył mi blokade psychiczną. Ja nie mam męża, który byłby gotów mi pomóc, ale nie mam tez dzieci, o które musze się martwić. Więc teoretycznie jestem niezależna, a lipo to moja strategiczna decyzja i plan, który muszę sama sobie zrealizować. :) Annszc - dzięki. A ja trzymam za Twoje efekty. 🌼

Gość mantissa
Jezu! Sorrki za literówki :O:O

Gość zakotwiczona
hehehe jak widze literowki zdarzaja sie nie tylko mnie hihih no taaa w polu ;) ;) :P no ze tak powiem jak maz chce atrakcyjna zone to musi sie zgodzic moj maz jest brdzo tolerancyjny hiihi albo ma juz dosc mojego nazekania ahhahahaa zarcik :P no ja mam dzieciaczki -2 i niestety nie moge az tak sobie szastac kasa ... no ale dobrze ze to nie jest 10 tysiecy euro .. tylko 1500 jak dla mnie :D

Gość mantissa
Hallo? Czy ktoś tu jeszcze zagląda? :O Wspierajmy się. :D Ja sie dziś zobaczyłam w dużym sklepowym lustrze i chce mi sie płakać. :O

Na pewno przesadzaszm mantissa, załoze sie ze nie wyglądzasz źle. Ale rozumiem że Ty mozesz sie źle czuć z realnym czy mniej realnym dla otoczenia problemem. Obyś po zabiegu nigdy już tak nie pomyśłaa - tego Ci życze. Pozdrawiam Annszc