Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość zakotwiczona
ech nic nie mow .. ja dzis poszlam sobie kupic spodenki ... jak sie zobaczylam w przymierzalni prawie gola to mi sie tez wyc chcialo ... moj M mnie wspiera .. mowi zobacz jakie chodza wielkie baby ... itp.... ech :O

Gość zakotwiczona
mowi ze tez wyolbrzymiam itp ... no nie wiem nie wiem ... on sie juz pewnie przyzwyczail :( :(

Gość mantissa
Dziękuję, Annszc. 🌼 Pozdrawiam. :) Zakotwiczona - masz fajnie, że On Cię akceptuje z obecnym wyglądem i że Ci to mówi. Wydaje mi się, że gdy się ma taką osobę koło siebie, to wzmacnia naszą samoocenę, przynajmniej w pewnym stopniu. Może też pomaga nabrać choć trochę dystansu do swoich kompleksów, co oczywiście nie znaczy, że jest lekiem na nie, który by je zlikwidował całkowicie. Pomyśl, że Twoje niedoskonałości mogą być nawet dla Niego w jakimś sensie wabikiem. ;) Ogólnie to doła mam dzisiaj. Uczę się a nic nie umiem do egzaminów, nikt mnie nie kocha, nie mam kasy na lipo, mam za to wielki nos i gruby tyłek. Zajebiście. :O:O:O Pozdrawiam wszystkich z tego topiku 🖐️

Gość zakotwiczona
ojojojo mantissa hehehehe nie jestes sama ;) mam piekne biale spodnie.. chcialalm je wlozyc na koniec roku mojej cory .. no ale wez no ...musze na gore wlozyc worek chba zeby nie bylo widac opony :( :( moj M musi mnei wspierac .. nie ma innego wyjscia ahahaha -zartuje no ... no oczywiscie ze mi slodzi jak maz zonie .. piekna jestes zgrabna i w ogole .. hahah tylko chyba nosi rozowe okulary no ... no dziewczyny powinnysmy sie wspierac ... bynajmniej my . ktore patrzymy krytyccznie na to co trzeba bo jednak mamy racje :P Manissa nie smutaj sie :D mnei tez od kilku dni trzyma jakis dol .. wierny strasznie bo nie chce odejsc :P

Gość zakotwiczona
"Oczy są ślepe, gdy rozum jest zajęty czyś innym". hehehe to motto chyba mego M ..hihiihi

Gość mantissa
Mój (dół) też wierny, za cholerę nie chce mnie zdradzić z nikim :O Chociażakurat nie miałabym nic przeciwko :p A z tych białych spodni to może nie rezygnuj... Spróbuj pokombinować z jakąś modną tuniczką, taką puszczoną luxniej spod bisutu ;) Będzie i modnie, i tuszująco :D Dobrego świadectwa życzę ;D

Gość mantissa
I jak zwykle - sorrki za lietrówki :O Za szybko chcę wszystko napisać.

Gość zakotwiczona
nooo mam nadzieje ze bedzie miala dobre wyniki :D ostatnio rozmawialam z mama i tak zeszlysmy na temat wagi hahahha no oczywiscie juz wiem po kim mam te boczki ahhahhahah no tylko ze moja mama ma 56 lat a ja 26 buehehhe :D chyba jej nie powiem co zaierzam bo powie ze zwariowalam :D

Gość zakotwiczona
dzieki za rade ... no tak bede szukac tuniki :D

Gość zakotwiczona
albo i gorzej :O

Gość mantissa
HA! Mnie tam się podoba. Kobieco. :D :p Ja jestem niska a przy tym mam rozłożyste biodra, więc jak idę to wygląda tak, jak by maszerował sam tyłek na parówkowych nóżkach z małą główką na czubku. Od pasa w górę jestem b. drobna - nie wyglądam na swoje lata, a od pasa w dół masakra. :O I nie wiem, skąd mam taka figurę, bo na 100% nie po Mamie.

Zakotwiczona, nie zrozumiałm czy to Ty czy nie ale ta dziewczyna jest bardzo zgrabna, ma piękne nogi a ta oponka to mooim zdaniem jest dość mała i mozna by ją może ćwiczeniami zbic choć troche , co ;-) ? Pozdrawiam

Gość zakotwiczina
leee nie jaa to aktorkaaa hihi wygladam cos podobnie lub gorzej ... mam wieksza opone no i wieksdze boooookiiiiiii .... mam typ figury jablko :O

ale jabłko łatwiej zakamuflować ni z gruszke na pocieszenie :-)

Gość pzakotwiczona
tak tylko nie w troju kapielowym :( albo w sukience -malej -czarnej :O

Gość zakotwiczina
teraz to ja mam dola :( pms sie udziela :( ...

Gość mantissa
Hej Zakotwiczona, nie dołuj się 🖐️ Poczekaj do jesieni, a przynajmniej jeden powód do dołowania zniknie ;) Trzymaj się dzielnie!

Gość zakotwiczona
łeee dzieki mantissa... jakos musze wytrzymac :O musimy :P

Gość Maxx2008
No, piszę pochwalić się moim nowym brzucvhem, a raczej brakiem brzucha. To co piszecie nie odzwierciedla zabiegu. Znieczulenie jest cholernie nieprzyjemne. Odsysanie jakby ktoś w środku mojego brzucha używał wibratora, a reszta to nic w porównaniu z tym, jak zobaczyłem po zabiegu wiszacą do .. podbrzusza skórę bez tłuszczu. Uprzedziła mnie Kasieńka, że bedzie "efekt wiszenia skóry", ale i tak byłem zdziwiony jak to wisiało. Ubranko uciskowe i po tygodniu skóra nie wisi, ale jeszcze noszę, żeby znów nie obwisła.

to co piszemy odzwierciedla nasze odczucia z zabiegu, skończ z wartościowaniem wypowiedzi innych . Nie pomyślałeś ze każdy odbiera zabieg inaczej ? Zresztą akurat ja pisałam ze znieczulenie jest nieprzyjemne wiec mijasz sie z prawdą. Swoją drogą to musiałeś mieć faktycznie wielkie brzuszysko skoro Ci skóra wisi.... Żadna z dziewczyn nie pisała o takim efekcie :-)....

Gość hmmmm myslee
annszc to zes taka zla , atakujesz wszystkich , moze akurat tak bylo??!! skad wiesz i narzucasz swoje racje

wszystkich ? Tak? Tzn kogo ? Poza tym nawiazuje do wczesniejszych wypowiedzi Maxxa. A zresztą może i jestem i dobrze mi z tym :-)

myslee.... a pokaż prosze co narzucam i komu ;-) ? Nie zauważam.

Gość kamaa12
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy była ktoraś z was na zabiegu ultrashape? chcialabym sie zdecydować na ten zabieg, a boje sie wyrzucenia pieniedzy w błoto. Zbieralam kase przez prawie rok i troche szkodaby bylo a ze studiuje dziennie i w dodatku dojezdzam codziennie 30 km. wiec pracy nigdzie nie znajde. Bardzo bym prosiła o wasze opinie na temat tego zabiegu, poniewaz jest ich malo w necie, a większość jest chyba negatywnych:( może polecicie mi inną nieinwazyjną metode? Mam problem z bryczeami, dlatego chialabym sie pozbyc po 1.5cm po kazdej zewn.stronie ud. Pomóżcie;(

to naprawde nie dużo 1,5 cm. Nie warto chyba w Twoim wypadku decydować sie na inwazyjne zabiegi, Ja miłam robiony kontur i mi nic nie pomogło. Pozdrawiam

Gość kamaa12
wiem że może się to wydawać nie dużo, ale w talii jestem bardzo szczupła,a wręcz chuda mam 58 cm.przy wzroście 170 cm więc ten tłuszczyk mimo iz jest go niewiele wygląda okropnie, nawej jeśli się go pozbęde to będe miała dużą różnicę między talią a biodrami. Dziewczyny pomóżcie:( mam pytnie a te metody są całkowicie bezpieczne?

kochana, chyba zadna metoda w 100% nie jest bezpieczna, każda niesie za sobą ryzyko poikłań i ewentualnych komplikacji, ale chyba a raczej na pewno najskuteczniejsza jest liposukcja. I wumie cenowo porównywalna z innymi metodami. Pozdr

Gość kamaa12
wszystkie? ultrashape tez? bo ja bym wolała jakąs najbezpieczniejszą, a przy tym skuteczna?

Annscz ale czy Ty robiłaś Ultraconture czy Lipoconture??? bo to podobno różnica..