Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszk...a

Jak sprawdzić czy nie jest żonaty?

Polecane posty

Gość orzeszk...a

Macie jakikolwiek pomysł? Wiem że można zapytać, ale zakładamy że możecie nie usłyszeć prawdy...

Gość never_mind
o dowód poproś;)

Gość e w nowych dowodach
nie ma stanu cywilnego:P

Gość orzeszk...a
właśnie...

Mi nie chciali odnowic dowodu osobistego wlasnie dlatego, ze moje malzenstwo zawarte za granica nie bylo zarejestrowane w polsce.

Gość never_mind
nie mówie o dowodzie osobistym...

Gość normalnie obserwuj ciecia
umawiaj się z nim w czasie zwyczajowo zarezerwowanym dla rodziny np. w niedzielę rano, zaproponuj znienacka z dnia na dzień wyjazd dwudniowy, spędzaj z nim czas na mieście w pobliżu jego miejsca zamieszkania itp.itd

Gość never_mind
a co z tego, że jest zónaty?:)

Gość orzeszk...a
do never_mind: dobre... :) "ożeń się ze mną - wtedy uwierzę" w ten sposób?

Gość never_mind
o, może być... Jadymy do urzędu stanu cywilnego, a jak nie to won:D

Gość orzeszk...a
na naszej klasie go nie ma - sprawdzałam. Nie umawiam się z nim bo z kimś jest - pytanie czy to jego żona...

w tym temacie schody zaczynają się, kiedy facet jest powiedzmy na delegacji lub jest w seperacji czy jakimś rozlatującym się związku, ale w normalnej sytuacji nie wyobrażam sobie, żeby gościu, z którym się spotykam miał żonę, a ja bym się nie zorientowała. Przecież pewne rzeczy widac gołym okiem, trzeba tylko uważnie patrzeć. Żonaty facet (pomijające ekstermalne sytuacje, które wymieniłam na wstępie ;) ) nie ma tyle swobody, co wolny - wiadomo, że będzie kombinował z czasem, nie będzie z Tobą spędzał jakichs tam charakterystycznych momentów typu "święta", w Dzien Kobiet nie zostanie na noc itp. (pierwsze z brzegu mi wpadło), nie wyskoczy ot tak na kilka dni w góry czy na wczasy, nie da się porwać szaleństwu i nie zostanie raz, drugi, trzeci po łóżkowej przygodzie do rana, a już na pewno nie bez wykonania telefonu, nie zaprosi Cie do siebie bez wcześniejszego zaplanowania ... Wiadomo, że każda rzecz z osobna o niczym nie musi świadczyć, ale analizując kilka razem spokojnie można się domyślić, że coś jest nie tak :) dodam jeszcze, że moja wypowiedz odnosi się do ludzi, którzy spotykają się w klasycznym tego słowa znaczeniu, nie zaś raz na tydzień w hotelu na szybkie bzykanie na przykład ;)

Gość never_mind
Jak ma Cię w telefonie zapisaną "Wujek Stefan" to ma żonę;)

Zonaty facet bedzie unikal abys poznala jego rodzine, znajomych (chyba ze to tez kretacze), nie zaprosi cie raczej do domu i tym bardziej wkurzy sie jak zaplanujesz cos w sposob spontaniczny np nagle odwiedziny, nagly pomysl wyjazdu w gory eccc. No i to co mowila klaudka, zonaty nie spedzi z toba swieta kobiet czy walentynek bo bedzie mial cos "naglego" do zalatwienia.

Gość orzeszk...a
naprawdę nie ma żadnego sposobu?? :(

Najbardziej sprawdzony sposob to pojechac do urzedu stanu cywilnego i osobiscie spytac sie pani urzedniczki.

Gość never_mind
No przecież piszą Ci, że jest milion sposobów. Zapytaj Jego sąsiadów, pogrzeb w Jego rzeczach. Zobacz telefon. Jeejuu... TO SIE WIE, a nie sprawdza.

Gość orzeszk...a
powtarzam - nie spotykamy się - raczej tego unikam bo tak jak mówiłam on z kimś jest...

Gość jak sie z kimś spotyka
to won od niego :P i gówno cię powinno obchodzić czy to żona czy nie :P

Gość orzeszk...a
do Prowizorki: można tak? nie powiedzą mi przecież bo to chyba tajne. do reszty: spokojnie - jak na razie to nie mi cokolwiek do niego tylko jemu cokolwiek do mnie... pytam bo w razie czego wolę mieć czyste sumienie...

Gość nie rozpaczaj
olej go jak ma inną - po co Ci to wiedzieć??

Gość ha i ha
napewno Ci w Urzędzie Stanu Cywilnego nic nie powiedzą:).... nie udzielaja takich informacji!!!!!! .... jeśli nie możesz go znaleźć na naszej klasie (dobry pomysł:) to albo faktycznie nie ma tam profilu albo ma tak ustawione opcje w profilu, że w wyszukiwarce sie nie ukazuje (jest taka możliwość) dlatego możesz wyszukać po samym nazwisku i przejżec sobie osoby z tym nazwiskiem czy jego nie mają w swoich znajomych (najlepiej same kobiety które noszą takie nazwisko:):)...echhhhhh ale to cięzka praca:).....ewentualnie wpisać w google jego imie i nazwisko lub adres email:) czasem ciekawe rzeczy w wyszukiwarkach wyskakują:):)... innego sposobu jako obca osoba nie znajdziesz:):)

Gość zapytaj gościa a nie nas....

Gość orzeszk...a
nie uważacie że to lekkie przegięcie?? kobieta zmienia nazwisko i od razu wszystko wiadomo, a facet jak bardzo zechce to zaciemni sprawę jak nic.. takie informacje powinny być jakkolwiek sprawdzalne... anyway dzięki za rady...

Gość ja bym sprawdziła czy nosi
obrączkę jesli nosi - jest zonaty jesli nie nosi - pewnie ją schował, żebyś nie widziała, czyli kombinator tak czy inaczej, zostaw go, bo takim jak on zalezy tylko na darmowym seksie

Gość orzeszk...a
czyli kombinator :)

Gość gość
"kobieta zmienia nazwisko..." - w naszych czasach to tylko te co siedzą w domu i nadają się tylko do sprzątania i rodzenia zmieniają nazwisko, reszta już dawno tego nie robi, bo to same problemy. Oczywiście nie wszystkie kobiety mają szacunek do siebie. Ale z drugiej strony taką co po ślubie stała się własnością faceta i na zgodę wzięła jego nazwisko, to taką zdradzać owszem można, bo ona sama zgodziła się na to. Wiem o czym mówię, moja kobieta też ma moje nazwisko, siedzi w domu i gotuje, bo właśnie tam jej miejsce.

Gość gość
Aha jakaś qrwa wścieklicy macicy dostała i spać w nocy nie mogła. :D A facet gdzie? Spał smacznie w małżeńskim łożu przytulony do żony :D

Gość gość
dziś mało się nie skręcisz wokół własnej osi tak bardzo zazdrościsz jego żonie bo ty chciałabyś nosić jego nazwisko tylko wiesz doskonale że to nigdy nie nastąpi. liczysz na to że żonę zdradzi? jeśli nawet to nie z takim pasztetem jak ty. hahahaha