Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są żenujące

kobiety to egoistki i materialistki mysla tylko o swoich przyjemnościach

Polecane posty

Gość kobiety są żenujące

Prawie każda dziewczyna z którą się spotykałem liczyła na to ze bede za nia zawsze placil, wszystko kupowal nawet jedna mi powiedziala wprost ze jesli chce by ona do mnie dzwonila to musze jej placic za komorke :-o Wszystkie byly tzw dziewczynami z wyzszej polki - bardzo atrakcyjnymi i niezwykle szczuplymi. Czy wszystkie atrakcyjne szczuplutkie kobiety sa takimi egoistkami ?

Gość luxus kosztuje
:) nie wiedziałeś? :D

Gość juz..za same imperatywy
to,że sie wyżalasz na forum świadczy dobitnie o tobie i twoich predyspozycjach do roli ofiary...co się czepiasz kobiet,sam bądź egoistą

Gość koleżanka75
widocznie tylko na takie kobiety zasługujesz :O

Gość kobiety są żenujące
Co to znaczy ze luxus kosztuje ? Ze jak dziewczyna jest ladniejsza to jest "drozsza w utrzymaniu" ?? to nie samochod tyko czlowiek wiec co mi piszesz o luxusie ? wychodzac z twojego toku rozumowania tucznik powinien nam doplacac ze z nim jestesmy tak ? :-p

Wszystkie byly tzw dziewczynami z wyzszej polki - bardzo atrakcyjnymi i niezwykle szczuplymi. -a ty z jakiej pólki jesteś? jak na faceta, to coś za bardzo lamentujesz i roztkliwiasz się nad sobą

Ze jak dziewczyna jest ladniejsza to jest "drozsza w utrzymaniu" ?? -co za teksty...no to sobie znajdź brzydszą i łatwiejszą-koniec zmartwień,albo zmień pracę na lepiej płatną....nudziarz

Gość kobiety są żenujące
co ty mi piszesz ze mam znalesc brzydsza ? dlaczego mam nisko sie cenic ? brzydkie sa dobre dla nieudacznikow i brzydali a ja nie uwazam sie za takiego. pisalem o luxusie bo mi wczesniej wyjechal ktos z takim tekstem ze luxus kosztuje sugerujac ze atrakcyjniejsze dziewczyny sa bardziej wymagajace. dlaczego mnie obrazasz ? czy ja komus cos zrobilem ?

"Czy wszystkie atrakcyjne szczuplutkie kobiety sa takimi egoistkami ? " jesli spotykaja sie z facetem, ktorego jedyną zaleta jest mozliwosc naciągania go to owszem :D:D

Gość kobiety są żenujące
Czyli z waszego toku rozumowania wynika ze mam sie wiazac z brzydszymi ? dlaczego ? chce na prawde ladnej bardzo atrakjcyjnej dlaczego mi mowicie ze te ladniejsze sa "drozsze" ? ja nie chce utrzymanki a partnerke dlatego jak widze ze laska jest materialistka to ja kopie w dupe i szukam innej bo losia nie dam z sdiebie robic:-p

dlaczego mnie obrazasz ? czy ja komus cos zrobilem ? -oh,chyba się nie rozpłaczesz teraz. Zastanawiam się ,co chcesz osiągnąć tym topickiem?Zbiorowy lincz na tych kobitkach z wysokiej półki? Jak masz trochę pomyślunku,to wiesz ,że nie ma sensu generalizować.A jeśli jakaś ciebie uraziła(lub jakieś) to zmień strategię i zastanów się,co jest w tobie takiegogo,że ściągasz ,właśnie takie dziewczyny.Bo nikt mi nie wmówi,że wszystkie są takie same.Podobnie,jak nie wszyscy faceci są na jedno kopyto zrobieni.

Gość luxus kosztuje
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości. Wyróżnia się tu kilka odmian: ironia sytuacyjna, np. wystąpienie w komputerze błędu systemowego (blue screen of death) w trakcie oficjalnej prezentacji Windows 98 z udziałem Billa Gatesa na targach COMDEX w kwietniu 1998; ironia losu (zwana też kosmiczną), np. utrata słuchu Ludviga van Beethovena; ironia historii, np. określenie stosowane wobec wojny światowej 1914-18 w okresie jej trwania oraz krótko po zakończeniu: Wojna mająca na celu zakończenie wszystkich wojen (The War to End All Wars). Matrycą ironii werbalnej będzie więc: ironizuje, że..., matrycą ironii odnoszącej się do sytuacji, zdarzeń, losu: na ironię zakrawa, że... Wyróżnia się również postawę ironiczną, charakteryzującą się dystansem, spokojem, rozwagą w ocenie, brakiem zaangażowania, oziębłością emocjonalną. Szczególną odmianą ironii jest ironia sokratejska - przypisywany Sokratesowi, utrwalony w dialogach Platona sposób prowadzenia dialogu, będący zarazem metodą docierania do prawdy.

To zalezy co autor ma na mysli pisząc o tych o tych topowych lasiach? bo ja sie z takim zjawiskiem jak tu opisane nie spotkałem nigdy

Gość -V-S-
widać właśnie takie dziewczyny pociągają ciebie - następnym razem pomyśl zanim zaczniesz się spotykać ;-)

Gość -V-S-
pomyśl mózgiem ;-)

WoW --->koniec z generalizowaniem Czyli wyciągnełam wnioski Szczupłe dzielą sie na fajne i niefajne...tzn,ze grubsze też mozemy podzielić na ładniejsze i brzydsze?.....no i faceci ..na normalnych i nienormalnych .Jestem w szoku..zapowiada sie dzien pełen zrozumienia dla różnic...

Gość Karolonkaaa20
włąsnie sam sobie wybierasz dziewczyny wiec nei narzekaj

Gość mózg w rozporku
zawsze kosztuje :P

Gość wg kafeteryjnych slonic
autor powinien wiazac sie z nimi bo one najfajniejsze sa, a jesli wiaze sie z ladniejsza od nich to dobrze mu tak ze mu nie wychodzi ? kaszaloty jestescie zenujace :-o

"kobiety to egoistki i materialistki mysla tylko o swoich przyjemnościach" - A co w tym złego? Kobiety i mężczyźni powinni mieć zdrowy egoizm i myśleć o swoich przyjemnościach.

Zauważ kolego że taka atrakcyjność też kosztuje !!!. Kosmetyczka , solarium ,dobre kosmetyki , ładne ciuszki aby wszystko ze sobą współgrało .,piekne perfumy , sexowna bielizna ….. Stąd ktoś ci napisał zresztą słusznie że luksus kosztuje . Jest wiele pięknych kobiet ale nieco skromniejszych w sposobie ubierania czy bycia ale takie was mężczyzn rzadko interesują ponieważ wy szukacie lalki którą pochwalicie się przed kolegami i której wszyscy wam będą zazdrościć , no a niestety taka lalka jest w utrzymaniu tak droga jak utrzymanie dobrej klasy mercedesa w miesiącu ( jak to zresztą słusznie ocenił mój kolega ). Pozdrawiam

\"bardzo atrakcyjnymi i niezwykle szczuplymi\" jestem atrakcyjna i szczupła, ale nigdy nie wymagalam płacenia za siebie ani doladowywania komórki:o

Gość mózg w rozporku
autor absolutnie nie powinien się wiązać, bo o dziewczynie myśli jak o trofeum... To źle wróży związkom innym niż opartym na handlu :P A jak widać na handel chłoptaś już nie ma ochoty

nie rozumiem tego topica? jesli chcesz miec seksowna laske z wyzszej polki musisz sie dokladac do jej miesiecznej eksploatacji

Jacek nie myslalam, ze sie kiedys z Toba zgodze:P...ale coz utrzymanie mercedesa jest znacznie drozsze, niz utrzymanie ...tico:P

moim zdaniem jesteście swietnie dobrani... Ty chcesz szczupłej lali z wyzszej polki a nie ukochanej a Twoja szczupla lala chce sponsora ekonomia w czystej postaci:)

chyba tak bardzo nie zbiednieje jak jej doladuje raz na miesiac koma za 50 zeta

Im więcej lamentuje,tym więcej takich laseczek przyciągnie-proste.