Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są żenujące

kobiety to egoistki i materialistki mysla tylko o swoich przyjemnościach

Polecane posty

50 zeta co miesiac... jacuś jaki z ciebie chojny facet...!

Gość juz..za same imperatywy
ch*jny facet...! -heheh...przed chwilą gdzieś protestowałm,aby nie rzucać mięsem...ale ,w tym szczególnym przypadku,jakoś mi to pasuje do nicka

miało być c h o j n y to nie moja wina, ze na tym forum wszystko sie z jednym kojarzy:P

90 % lasek z dyskotek i wytapetownyh solar takich jest, a 10 % to takie ktore nie potzrebują byle cwoka,żeby im fundował

c h o j n y...też może być,ale do stopki pasuje mi ta wersja z gwiazdką

50 zeta to wcią jest tico.. i to takie ze sporym przebiegiem:)

miss Z -przecież to 1 tankowanie tico nawet nie jest hehe:-)

no wiesz dla mnie tico nadaję się co najwyrzej na trasę kanapa- osiedlowy sporzywczy więc w sumie styka;)

Gość paranoja1
takie rozumowanie to traktowanie kobiety jak towaru, im więcej zapłacisz tym lepszą dostaniesz, szanujcie się trochę kobiety.... :O

Gość Luckym
Ja powiem wprost, jeżeli umawiam się z dziewczyną do kina czy na obiad, do kawiarni czy gdziekolwiek, to zawsze płacę. Taka jest zasada i uważam, że jeśli ja wychodzę z inicjatywą, to ja pokrywam koszta. Ta sama sytuacja zapraszasz dziewczyne na wieczór do siebie... Kupujesz wino i co? Ma Tobie zwrócić połowe? Oczywiście, że nie. Co do kupowania ciuchów, czy płacenia za telefon. Prawdziwy mezczyzna nie pozwoli sobą pomiatać i jeżeli masz dziewczyne, która Ci się podoba i ma chociaż odrobine rozumu to napewno Ciebie zrozumie. Kolejną sprawą jest wzbudzenie zainteresowania, jeżeli już dziewczyna mówi, że masz jej płacić za rachunki i za ciuchy, to znaczy, że gdzieś popełniasz błąd. Może okazujesz jej za bardzo, że to Ty potrzebujesz ją a nie Ona Ciebie i tu się rodzi problem?

Gość a dlaczego dziewczyny
nie zapraszaja facetow a jesli tak robia to tylko jednostki i na dodatek bardzo rzadko ? tu widac egoistyczne podejscie do zycia on zaprasza to placi, a jak nie zaprasza to zaraz posadzacie go ze jest sknera, ze jest nudny itd TO NIE EGOIZM ? jestescie urodzonymi sfochowanymi egoistkami myslacymi tylko o wlasnej przyjemnosci :-o

Nie oceniaj kobiet tylko i wyłacznie pod pryzmatem własnych doswiadczeń

gdyby każda kobieta myślała więcej o sobie, byłoby mniej frustratek..choćby tu na kafe:P

Doprawdy,pięknie to ujęłaś

Gość normalnyyyyyyyyyyyyy
dziewczyny co się z wami porobiło.....

Gość kobiety są żenujące
kobiety nadal się w ogole nie zmienily kurwy

Gość axim
tez sie z taka spotykalem co tylko kasa l dupa w glowie;na brak kasy nie miala co narzekac bo posiadala duze mieszkanie nowe auto l dobra prace ;ale w tym sek ze dla niej to bylo stanowczo za malo;norma u niej bylo to ze facet za wszystkO placi nawet doszlo do tego ze przynosila mi na spotkania recepty od lekarza co smieszne ginekologa celem wykupienia jej lekow;rece opadaja;tylko czekalem na rachunki za prad mieszkanie itp; wychodzila z zalozenia jak mi daje dupy to ja tez cos dla niej powiniem zrobic;jakbym sie chcial spotykac z kurwa za kase to bym jej placil przynajmniej wiem za co ale z nia spotykalem sie w innym celu ;najwidoczniej sie mylilem;

Gość pytoniks
zgadzam się z tematem dlatego będę korzystał z pani z agencji. są one dużo milsze, czulsze i o niebo lepsze. Może i za kasę ale przynajmniej mniej niż "normalna kobieta" i nie jest takim sępem.

Gość Grzechu DE
Dam ci mlody rade co masz zrobic: badz egoista!!! Niech ta ladna ci robi loda kiedy ty chcesz a nie ona, czasami mozesz jej cos kupic ale kiedy ty stwierdzisz ze na to zasluzyla a Jak cos jej nie pasuje to kopa w d**e i tyle.

Gość gość
chciales Pania to rob na nia :P

Gość gość
Tak ma byc ;) kobieta musi sie szanowac ;)