Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smyczekk

Polki sa najpiękniejsza na świecie !!!!

Polecane posty

Gość Smyczekk

Gość paola-la
ale niby dlaczego??? co takiego maja polki czego nie maja kobiety innych narodowosci?

Gość typowy samiec
zgadzam sie, do tego są najłatwiejsze :classic_cool:

Gość Smyczekk
piękna

Gość Smyczekk
z czym sie nie zgadzasz ?

Gość gra-zynka
to jest bzdura są piekne Polki i brzydkie Polki; sa piekne Niemki i brzydkie Niemki; są piękne Francuzki i brzydkie Francuzki

Gość Smyczekk
Tyle topików powstało, że u nas kobiety to otyłe, brzydkie kaszaloty. A ja chcę powiedzieć, że uważam, że Polki to piękne kobiety :) 🌼 dla Was ❤️

Gość hahahaaaaaaaaaaaa
Mieszkałem w Holandii 2 lata i tam to dopiero kaszaloty, a Niemki fakt bywaja ładne ale znacznie wiecej jest brzydkich paszteciar

z twierdzeniem, ze Polki są najładniejsze na świecie, w Europie owszem sie wyróżniają, ale ładniejsze sa chociażby Rosjanki Czeszki tez są ładne a na świecie to np kobiety z Wenezueli, czy inne sapniszki w Ameryce jest bardzo dużo ładnych kobiet, niektóre wyglądają jak laleczki, mają nieskazitelną cerę i bardzo ładne włosy, sporo tez jest bardzo ładnych twarzy

Gość hahahaaaaaaaaaaaa
Słowianki ogólnie są bardzo ładne :)

Polska ogólnie nie jest jakaś wyjątkowa, ot kraj jakich wiele... tylko dla nas, patriotów ona jest jedyna :-D

Gość paola-la
do hahaaaaa-brzydka ta twoja dziewka

Gość do paulisrauli
pokaż swoje zdjęcie Kaszalocie nieumyty to ocenimy

Gość paola-la
jakbym byla kaszalotem to nie krytykowalabym swoich towarzyszy niedoli dla ciebie moze byc ona osmym cudem swiata,a dla mnie jest co najmniej dziwna-jakis przyplasniony ryj ma

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie tylko ludzie bez klasy krytykują w tak wulgarny sposób innych. Ryj to ma zwierze nazywane swinią. Sama jestem atrakcyjna i zadbana , ale nie w smak mi obrażać tych brzydszych ode mnie.

Gość paola-la
jak ktos wystawia do oceny zdjecie na forum,to powinien byc przygotowany na rozne opinie... szczerze to raczej sie wstrzymuje od tego rodzaju zachowan(na innych forach -rowniez bronie krytykowanch) ale ta dziewczyna jakos szczegolnie mi nie przypadla do gustu... boli mnie to ze ktos docenia taka urode,a moja...?-niestety pozostaje niezauwazna-niestety faceci to lgarze-tylko mowia ze idealem ich urody jest wysoka szczupla blondynka,jeszcze o niebieskich oczach i zgrabnym tyleczku... tchorze!!!!!! wola sie zadowalac byle czym tak przemawia przeze mnie zazdrosc!ale mam do niej podstawy wcale tego nie ukrywam

rosjanki są ładne, jak zmyją różowo zielony makijaż i zdejmą dziwkarskie ciuchy... czeszki są piękne i naprawde bardzo otwarte :P Polki w porowaniu z zachodem europy sa naprawde piekne a ta laska z linka - taka sobie - mozna ją przeleciec, ale bez entuzjazmu

Gość paola-la
ta druga juz lepsza-normalna polska dziewczyna... nic jej nie mozna zarzucic ale tez nie zachwyca

te drugą - mozna puknąć, zeby jej przykro nie było i traumy nie odczuła z powodu odrzucenia (ale miły ze mnie facet sie robi :P:P )

Gość komiczne lecz sie
:D

Gość paola-la
do kosmiczne-ja mysle ze kazda bys i tak puknal faceci to tchorze1:p)