Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smyczekk

Polki sa najpiękniejsza na świecie !!!!

Polecane posty

Gość A ja sie pytam
Ja akurat wiem :P

sory, ale zapominam, ze w tym wymiarze nie powinienem tak czesto korzystać z daru psioniki :P

[na forum, na ktorym nie wiedzą co to jest myszołów a slowa "inkrustowany" i "perygeum" są wg nich jaąś demonstracją zasobu słownictwa, faktycznie mozna sie dowartościowac] tak, kobiety nie potrafią korzystać z wyszukiwarek w przeciwieństwie do ciebie :O

psioniki :-D jak to było z tym powiedzeniem, że lepiej milczeć niż rozwiać wszelkie wątpliwosci? :-)

"tak, kobiety nie potrafią korzystać z wyszukiwarek w przeciwieństwie do ciebie" a nie mowiłem :D:D:D kolejna uwaza, ze slowa codzienne wymagaja korzysania z wyszukiwarki :D zawsze sie smialem z amerykanow a to w Polsce mamy to samo :D

z ignorancja nie wygrasz, za dużo ma wyznawców ;-)

nie musze wiedziec jak wygląda - wystarczy ze wiem, że to ptak drapieżny, chyba mniejszy od jastrzebia to wystarczy - nie rozumiesz tego?

[nie musze wiedziec jak wygląda - wystarczy ze wiem, że to ptak drapieżny, chyba mniejszy od jastrzebia] no widzisz rzucasz przykładami i efekt ? 8 minut na google ? abstrachujac od meritum, nie oceniaj od razu komiczne 🖐️

"no widzisz rzucasz przykładami i efekt ? 8 minut na google" co za idiotka :D

Tak dla Twojej wiadomosci ograniczona osóbko - nie da sie uzywac tych trudnych wg was wyrazow, stosujac gugle, bo najpierw trzeba wiedziec, ze takowe istnieją :D

Gość komiczne nie wyzywaj
kogoś od idiotek

"komiczne nie wyzywaj kogoś od idiotek" masz racje - obraziłem tym inne idiotki

Nie wkurzaj mnie.100 razy doprowadziłeś mnie do stanu wrzenia i Cie nie zwyzywałam.

twój styl komiczne przypomina mi troszkę Jarosława84 :P:O WTF? tak oczywiście idiotka, pociesz się tą myślą komiczne, podelektuj się nią, nie ma to jak obrazić kogoś o kim się nic nie wie nieprawdaż? jakie to głębokie i inteligentne, jestem pod wrażeniem, naprawdę komiczne:P

zwyzywaj ją teraz a opluje monitor wyobrażając sobie Twoją twarz Komiczne

a Ty jestem pijana oczywiście jesteś wyjątkiem i w zwiażku z tym wiesz o innych wszystko, nawet to, co robią przy swoim komputerze (mówie o tym motywie z szukaniem w google) :-)

jestem pijana i jest dobrze--->nie prowokuj Go

"jakie to głębokie i inteligentne, jestem pod wrażeniem, naprawdę komiczne" łał - cóż za błyskotliwosc... skojarzylas komicznosc nicka z komicznoscia wypowiedzi :D głęboka analiza i zaskakujący wniosek - szcuneczek :D:D ps nie musze Cie znac - widze jak wnioskujesz :)

Uffff nie musze pluć w monitor;)

różnica polega na tym że ja ciebie nie obraziłam komiczne, a ty... no cóż tak to bywa.... btw znamy się od baaardzo dawna komiczne i pod innym (moim) nickiem inaczej ,,śpiewałeś"-rozumiesz ? jeżeli nie no to 🖐️

O jakiegoś ptaka wojna:O wiem jak wygląda tyle o ile..bede chciała wiedzieć czy moje wiadomości pokrywają sie z rzeczywistością to sprawdze w googlach..po to przecież są:O Obydwoje macie coś z głową heheheh Komiczne pijanych kobiet nie lubi..( wróć do dawnego nicka) i dlatego jest agresywny:D

wracajac do tematu... Polki nie są też chyba najmądrzejsze na świecie ;-) jeden z dowodów - forum kafeteria :-) oczywiscie zaraz się dowiem, ze ja też tu jestem, więc ... hm.. chyba niepotrzebnie to piszę, bo jeszcze się NIE dowiem i nie będę miała kolejnego dowodu ;-) Jestem pijana, nie rozumiem o co Ci chodzi? :-)

\"hm dlaczego go bronisz? a może jesteś...\" bo tez ma oczy i widzi głębie Twej wypowiedzi :D:D \"Uffff nie musze pluć w monitor\" jak fajnie - niektorzy tu nawet ironni nie łapią :D \"różnica polega na tym że ja ciebie nie obraziłam komiczne, a ty...\" alez oczywiscie, ze to zrobiłaś... a co do nickow - chyba przeceiasz moje zaangazowanie w to forum.... ja tu siedze dla zabawy i pamietam co najwyzej kilkanascie nickow co ladniejszych lasek :P

"Obydwoje macie coś z głową" moje lekarz prowadzący mowi, że to nie sa uszkodzenia somatyczne :P:P