Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smyczekk

Polki sa najpiękniejsza na świecie !!!!

Polecane posty

ciekawe czy Czesi są otwarci? chętnie bym sie znowu wybrała do Pragi :-D Rosjanki jeszcze noszą zielony makijaż? myślałam, że lepiej nadążają chyba w Europie to jeszcze niektóre Hiszpanki są nawet nawet, no przynajmniej te podróżujące do UK wygladają dobrze :)

Gość titiriiityty
byłam w Holandi i nie mogłam opędzić się od facetów, wychodząc na ulicę czułam się jak boginka- tak właśnie w Irlandii to samo w Angli to samo w Czechach jest dużo ładnych kobiet, to fakt, ale znowu ich ubiór... W Hiszpani, Włoszech, Grecji itp... są ładne kobiety, ale ich faceci tęsknią do jasnej urody Natomiast w Skandynawii tęsknią do ciemnej urody ale fakt faktem jesli obliczać procent atrakcyjnych w polsce i w innych krajach to w polsce bedzie wiekszy

Gość ta ostatnia ładna

"ciekawe czy Czesi są otwarci? chętnie bym sie znowu wybrała do Pragi " tak, ale oni chodzą w sandałach i maja wlosy przyciete pod garnek :P a co do Holandii jest takie powiedzenie "to, ze przejechalismy granice niemiecko holenderską poznajemy po tym, że krowy stają sie ladniejsze od kobiet" :P

Włoszki w większosci maja fatalną sylwetkę Greczynki są ładne?

Gość ta ostatnia ładna
dobree :D

Gość córka Sikorowskiego Maja
jest prześliczna

moze dlatego w Holandii taka tolerancja panuje dla kochających inaczej? :-)

włoszki sa super - miałem jedną... ale sie fatalnie starzeją - wiec poszła w odstawke :P:P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaannaaaaaaa
czemu oświęcim ?

Komiczne, jaki Ty jesteś cosmopolitan :-D (czy w Polsce mówi się kosmopolityczny? czyli taki, który miał kontakt i w zwiazku z tym doświadczeny z ludzmi i rzczami z różnych krajów/części świata)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Mi sie podoba , ma ładne usta :)

[jest takie powiedzenie \"to, ze przejechalismy granice niemiecko holenderską poznajemy po tym, że krowy stają sie ladniejsze od kobiet\" ] to powiedzenie odnosi się do granicy polsko-niemieckiej, na zachód od Odry...

a propos rozmów w toku (otworzyłam link) dzisiaj będzie o bijacych się w ramach "hobby" nastolatkach, chyba pójdę po instrukcje ;-)

Gość A ja sie pytam
jakim prawem wklejacie tu foty tych dziewczyn ?

dobrze, ze one na zdjęciach nie mówią, w razie czego chłopaki mogą sobie pofantazjować (tzn. mówię tutaj o chłopakach takich jak Komiczne i tej Sylwusi :-D ;-) )

"to powiedzenie odnosi się do granicy polsko-niemieckiej" tak naprawde to dotyczy granicy algiersko-marokanskiej, ale tu tez pasowało :P Ps jestem kosmopolityczny - odrobine dobrze, ze wyjasnilas bo tu by mysleli, ze polityke w kosmosie uprawiam :P

Gość jestes gupia

Gość A ja sie pytam
jakbyście sie czuły, jakbyście odnalazły tu swoją fotę i wszyscy by ją komentowali ?

Gość A ja sie pytam
no jasne Komiczne :D Myślisz, że Ty tu jesteś najmadrzejszy ?

jesli ktos publikuje swoje zdjecia na naszej klasie, to musi sie z tym liczyc, ze jego zdjecia idą w sieć

no ale te foty są z netu, wiec w czym problem? skoro wysyląją je w matrix to chyba się liczą z tym, a moze nawet na to, ze ludzie obejrzą :-)

Komiczne, weź wyłącz ten przycisk od telepatii ;-)

A ja sie pytam na forum, na ktorym nie wiedzą co to jest myszołów a slowa "inkrustowany" i "perygeum" są wg nich jaąś demonstracją zasobu słownictwa, faktycznie mozna sie dowartościowac :)