Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smyczekk

Polki sa najpiękniejsza na świecie !!!!

Polecane posty

Polki nie są też chyba najmądrzejsze na świecie jeden z dowodów - forum kafeteria ---Polaola co Ty bredzisz?Komiczne jest adwokatem,wiec sobie poradzi. Nie moge w to uwierzyć ze to napisałaśto może dlatego tu siedzisz by czuć sie wyjątkowo....

"i pamietam co najwyzej kilkanascie nickow co ladniejszych lasek " ze 151 pozycji awansowałam do pierwszej dwudziestki, dobra jestem ;-) :-P

Złośliwa, niestety, ale wiele kobiet tutaj nie należy do najmądrzejszych i jest to dosć trudne do przeoczenia aha, pisałam o forum, nie konkretnie o tym temacie, aż tak pochopnych wniosków nie wyciagam i nie, nie siedzę tutaj zeby sie dowartościować, po prostu w realu nie zawsze zgrasz sie czasowo z kimś, kiedy masz ochotę się oderwac i o czymś pogadać, juz pomijajac całą otoczkę spotkań towarzyskich, a tutaj zawsze ktoś jest, ja chwilowoo czuję niedosyt towarzystwa w życiu, wiec dlaczego mam nie zaglądać? tak jak tysiace innych internautów :-)

polaola nie komentuje.... Dziwne są kobiety to fakt...głupia jest ta która została zwyzywana od idiotek...a fecet,który ja zwyzywał jest nieskazitelnie mądry:O

Złośliwa, przecież to nie było śmiertelnie serio, już napisałam, że obstawiiam, iż Japonki są madrzejsze :-) nawiazałam do tematu, właściwie miałam pisac, ze jak zwykle temat zszedł na Komicznego, ale to juz było tyle razy ....

aha, nie wiem, czy Komicze jest nieskazitelnie madry, to Twoje słowa :-)

Widzisz samoczko - nie kazdy kieruje sie tylko jakąś zbiorową solidarnością estrogenowego postrzegania świata... nie kazdy uwaza, ze najpierw estradiol, potem myslenie nie kazdemu dzien cyklu dyktuje opinie na dany temat... Ty nie cztasz w ogole... Ty widzisz krytyke kobiet i... hormony zaczynaja pracowac... zero zastanowienia... \"Polki najpiękniejsze? przecież to obleśne paszczaki\" kolego - pojedz na zachod europy... tam chodzą takie smoki, ze czasem zastanawiam sie co ich matkom do wody dosypywano - chyba azbest

"Jarek_84 --->za wczorajsze wypowiedzi na temat gwałtu jesteś dla mnie nikim,dnem,facetem który nie ma własnego zdania jaj i mózgu" ale Ty masz takie zdanie na temat kazdego faceta nie będącego taką ciotą jak crem albo inne mameje :D

nie wiem czy crem jest ciotą, ale sie tak zachowuje... on tez nie wie, bo nie dymał jeszcze :P

Złośliwa, pisz, czy dalej jesteś zbulwersowana, powtarzam - tam był ten obrazek ;-) wiesz przecież co to znaczy :-)

bez skrupułów ZGWAłCIłBYś OBCą KOBIETE W PARKU bo JEJ SIE NALEżY. ja to napisalem - i co???

o my ... :-D :-D oczywiscie nie dodałam wcześniej, że jestem też na kafe dla terapii śmiechem

Gość hellllol_ladies
kazda POLKA moze byc piekna i jest. Tylko niektóre zaniedbane(grube, z tłuszczem, suchymi włosami etc.) DO ROBOTY DZIEWCZNY! Zeby mozna było powiedziec ze jestescie piekne! wszsytkoew!

Ok sprowokowaliście mnie wiec napisze co o Was mysle Jarek-----tchórz pisze ze kobietom nalezy sie gwałt,a boi sie napisać ze tak zrobi... Cream--facet z obizoną wartością,ale z sercem komiczne---facet który działa na mnie jak płachta na byka,wiec pewnie wylądowałbym z nim od razu w łózku .Nienawidze facetów takich jak Ty czepiacie sie mnie,wkurzacie..takie pijawki...unikam takich i bede unikać polaola---kobieta ktora za wszelką cene chce zwrócić na siebie uwage..

P.S. nic mnie to nie kosztuje, wiec to nie jest za wszelką cenę :-)

złośliwa - powiem Ci tak jestes bardzo słodka z tymi swoimi bulwersacjami :D naprawde Cie lubie a to, że nosisz szpilki to kolejny atut :) fajnie sie denerwujesz... co do pijawki - lubisz jak facet spja Twoje soki? :) widze, ze lubisz brzydkie zabawy :D

złosliwa - adwokaci to nie to samo co prokuratorzy :) prokurator jest czescia aparatu sledczego i faktycznie pelni role quazi adwokata, ale wystepuje jako oskarżyciel publiczny - czyli przedstawiciel wladzy panstwowej... oraz - przepisalem, bo bardzo mi sie sodobal ten Twoj pokeomonowy styl pisania :)

Komiczne tak uwielbiam jak facet zlizuje ze mnie soki....mógłby mnie przywiązać do łózka i to robić az do utraty mojej świadomości. Komiczne trenerem pokemonów zostałeś?Nie bój sie nie wskocze do Twojego pokebolla ---jakiś Ty błyskotliwy Jarek bez komentarza Spadam bo mnie zaraz coś trafi

Gość Nie tylko ja jedna
Polaola - zabrzmiało to tak, jakbyś była najmądrzejszą osobą na tym forum. Ja tu bywam czasem i zawsze mam okazję porozmawiac conajmniej z kilkoma osobami na poziomie. I nie wiem, co ma na celu pisanie, że wiele kobiet na tym forum jest niemądrych. Jakie forum jest każdy wie i każdy widzi. Ale są osoby, godne zauważenia i z takimi warto wdawać się w dyskusje. Naprawdę tutaj tez bywaja osoby mądre... A Ty i Komiczne piszecie, jakby nie było tu nikogo równie inteligentnego, jak Wy lub inteligentniejszego ( co Wam się pewnie w głowie nie mieści ) Co do Komiczne - komentowac nie będę, grono Twoich fanek się zmniejsza i kiedyś przestaniesz robić taką "furorę " na tym forum :P Dla mnie to Ty jesteś żałosny, zgrywaj sobie dalej cwaniaczka ;) Tymczasem pozdrawiam :P

Gość Nie tylko ja jedna
Jarek Ty się nawet nie odzywaj, bo ktoś taki jak Ty nawet na taką kobietę, jak napisałeś nie zasługuje... Dowartościowujcie się tu dalej. Bawcie się dobrze

Gość Nie tylko ja jedna
Polaola --> no oczywiście, mądrzejszej od Ciebie nie ma. To może oświeć mnie