Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smyczekk

Polki sa najpiękniejsza na świecie !!!!

Polecane posty

Gość na temat Polaola
Popieram samice, polaola chce tylko zwrocic na siebie uwage. A i nie zauwazylem by byla taka inteligIĘtna za jaka sie ma

"zawsze mam okazję porozmawiac conajmniej z kilkoma osobami na poziomie." ja oczywiscie gadam tylko z tymi poniżej poziomu :-O resztę masz wyjaśnione w postach do adresowanych do Złośliwej, przeczytaj ze zrozumieniem

"Komiczne trenerem pokemonów zostałeś?Nie bój sie nie wskocze do Twojego pokebolla ---jakiś Ty błyskotliwy" a co to jest pokeboll??? jezyk pokemonowy to pisanie na przemian wielką i małą literką :D powinnas wiedziec skarbie... a co do zlizywania soków - czuje sie zaproszony :) "A Ty i Komiczne piszecie, jakby nie było tu nikogo równie inteligentnego, jak Wy lub inteligentniejszego ( co Wam się pewnie w głowie nie mieści )" czlowiek z komplekami zawsze obierze wszysto w ten sposob - od razu uwaza, ze ktos go atakuje, bo sam ma o sobie niskie mniemanie i mysli, ze inni też... poza tym widze tu swoisty egocentryzm... dlaczego autorko cytowanych słów uwazasz, ze wszyscy mowia tylo o Tobie?

" Polaola --> no oczywiście, mądrzejszej od Ciebie nie ma. To może oświeć mnie " Pola nie odpowiadaj - oni i tak nie czytają... :D

dajcie cytat, gdzie napisałam, że jestem inteligentna? to Wasze wnioski, skoro się pomyliliście to miejcie pretensję do siebie :-)

Gość Nie tylko ja jedna
Komiczne :D A Ty zawsze odpowiadasz w ten sam sposób :P Ja kompleksów nie posiadam, a napewno nie jeśli chodzi o poziom mojego intelektu. To Ty uważasz, że wszyscy wokół Ciebie są zakompleksionymi bałwanami, na których tle niewątpliwie błyszczysz. To dopiero jest egocentryzm. A poza tym nie znoszę takich cwaniaczkowatych ludzi fujj

" A Ty zawsze odpowiadasz w ten sam sposób" bo zawsze jest to odpowiedz aktualna :D

"To Ty uważasz, że wszyscy wokół Ciebie są zakompleksionymi bałwanami" nie potrafisz sama prowadzic sporu? musisz sie odwolywac do wszystkich? i oczywiscie nie wszyscy, ale Ty na pewno

Gość Nie tylko ja jedna
I nie odebrałam tego jako atak na siebie, tylko nie lubię takich cwaniaczków

Gość Nie tylko ja jedna
Daruj sobie. :P Ja sama znam swoją wartośc i opinia ludzi, którzy budzą we mnie jedynie wstręt tego nie zmieni :)

Gość samica ma racje
gdy pisze ze komiczne i pola to idioci

Gość nie daj sie złosliwa
tez uwazam, ze komiczne do debil

a skad wnioski, ze cwaniaczkowie chcą żebyś ich lubiła :-) ja jakoś nie narzekam akurat na brak sympatii w życiu, nieważne, czy wierzysz, czy nie, odpowiadam tylko, że nie musisz mnie lubić i to jest jak najbardziej w porządku!

Gość brawo samica
ze zwyzywałas tego chama komiczne, tego padalca, ta sliska szuje dobrze ze ten kretyn umie sie na internet zalogowac

Gość Nie tylko ja jedna
Komiczne ale jaki spór Ty chcesz prowadzić ? Ja napisałam tylko, jak Cię postrzegam to wszystko.A odwołałam się "do wszystkich" ponieważ to jak Cię postrzegam wynika z przeczytanych przeze mnie Twoich postów które kierowałeś do innych nie do mnie. I jak już wspomniałam, takich cwaniaczków jak Ty nie znoszę.

\"I nie odebrałam tego jako atak na siebie, tylko nie lubię takich cwaniaczków \" czyli jak sama sie przyznalas - sama atakujesz czym jestes lepsza od cwaniaczkow? wchodzisz do tematu i cwaniakujesz udajac wielką sprawiedliwą atakujesz ludzi, ktorzy Ciebie nie atakują..

Gość Nie tylko ja jedna
Polaola --> "skąd wnioski, że cwaniaczkowie chca żebyś ich lubiła " --> znikąd, ale chyba mogę wyrazić swoje zdanie, prawda

"ponieważ to jak Cię postrzegam wynika z przeczytanych przeze mnie Twoich postów które kierowałeś do innych nie do mnie" masz poczucie misji? :D uwazasz, ze jestes predestynowana do obrony innych? :D

Gość Nie tylko ja jedna
Hehe :D No czyli wychodzi na to, żes zakompleksiony, skoro odebrałes to jako atak :) Wyraziłam tylko swoje zdanie :)

skoro nie mozesz się powstrzymać... ale raczej dziwne to jest, ze wchodzisz tutaj i mi to oznajmiasz, przy czym ja nie mam pojęcia o co Ci chodzi, i co Ci zrobiłam

Gość Ju.....
Śmiesznie się niektórzy emocjonują.:P

Gość Nie tylko ja jedna
Nie bronię innych człowieku, ale chyba tylko na podstawie tego, co tu piszesz mogę miec jakies wyobrażenie o Tobie. A skoro nie miałam okazji pisac z Tobą wcześniej, to to jak Cię postrzegam wynika z przeczytania postów, które kierowałeś do innych. To wszystko w tym temacie ;P

"Hehe No czyli wychodzi na to, żes zakompleksiony, skoro odebrałes to jako atak Wyraziłam tylko swoje zdanie" bo obraźliwe zdanie na czyjs temat to atak :D taka mala lekcja semantyki

Gość Nie tylko ja jedna
Polaola - po pierwsze to Cię nie obraziłam, a napisałam po przeczytaniu Twojego postu o tym że tu wielu ludzi jest niemądrych i Komiczne tez coś takiego napisał

Gość Nie tylko ja jedna
Nieniejszym jednak kończe ten spór nie wiadomo o co :P

Ju - mnie to głównie trzyma przy tym forum - serio czytam to od chyba 9 miesiecy i nadal nie wierze - to naprawde niesamowite, ze ludzie zupelnie niezaczepiani zaczynaja tak sie wsciekac tylko z powodu jakies dupoletów pisanych na necie :D