Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata co zerwała kwiata

jak robic ładne zdjecia?? porady

Polecane posty

tak jak w temacie, mamy konkurs fotograficzny i chce go wygrac wiec mi pomóżcie:) macie jakieś porady??

ohh chcesz wygac konkurs i nie wiesz jak?! Sokoro chcesz go wygrac musisz byc najlepsza a nie pytac o porady.... a jakiś konkretny temat? Mikro, makro portert?!!

Gość ja pytam
tak swiatlo.. zgas koniecznie :D ;)

Gość przede wszystkim nie zrobisz
ładnego zdjęcia apartem typu "idiota"... masz manual?

nie powiedziałam że nie wiem, ten konkurs jest na poziomie podstawowym, amatorskim, nikt z nas nie umie robic zdjęc najprawdę profesjonalnych... co to jest 'idiota'?? nie wiem o co ci chodzi

wez przescieradlo zaczep gdzies w domku, na podloge gazety jakies winylowe plyty, ubierz jakas kolezanke zrob jej makijaz. Z jednej strony ustaw lampki (wszytskie jakie masz w domu) na pocztek styka. I ucz sie cykac. Idz do parku rob zdjecia ptaszkom, listkom, kwaitkom, wyrob sobie reke. Pozniej zgraj, poprzerabiaj, wybierz najlepsze

Gość jupi aj
ale ja mam na konkretny temat - a mianowicie moje miasto i z tym wyrobieniem sobie ręki - czesto robiłam zdjecia, np. kolezanką a la sesje, ale tu mi chodzi o porady jak zrobic zdjecia zeby fajnie wyglądały, zeby byl fajny efekt...