Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Kwestia koronkowych majtek.

Polecane posty

Jednak myślę, że lepsza ładna bielizna i gładka pipka Niżeli zżółknięte (np ze starosci) gacie i dżungla na łonie Taka prawda, oprawa się liczy i już :D

coheed a jaką masz tą bieliznę..? skóra? panterka..? :)

jesli chodzi o wskrzeszanie ognia w zwiazku to moze lepiej poczynic zmiany w technice sexu, w pozycjach, w aktywnosci a nie w zestawie gatek

Apostoł.. z tyłu krynoliny, zakradający się jak złodziejaszek ?:D

Gość
nefrytowakotka => Uważam, że spodnie i bluzeczka podkreślające figurę to wcale seksowny strój. Abstrahuję od przypadków kiedy kobieta nie ma figury :P

eeeeeeeeeeeeeeeeee polemizowałbym ale może jestem jakiś inny na mnie działa np o jeden guziczek za daleko rozpięta bluzeczka prześwitujące na kragłej pupci majteczki po spódniczką .......

Gość
05 => mhm, że tak powiem "na Robin Hood'a" :P

błądząc po supermarkiecie trafiłem na stoisko z bielizną seksi. Miła pani tak mnie przekonała , że dokonałem zakupy nie tylko majtek ale i biustonosza brigidka koloru czarnego, czerwonego, i niebieskiego, choć ze wszyskich kolorów uznaję tylko żółty

Jeśli Robin Hood to naturalnie z dużym.. łukiem :D

blondyn:) ha hahahahah! kupiłes na oko? :)

Gość
coheed => mnie panie coheed starczy kłuc szpileczką, nie trzeba od razu walić młotkiem w łeb :P Jeśli chodzi o przymioty ducha cenię w kobietach dyskrecję i delikatność :P

retro "Sexy bieliznę kupuje tylko dla siebie samej i dla własnej przyjemności. obok koronek mam też zwykłe bawełniane majtki w biedronki. Nie obchodzi mnie na co facet akurat trafi." Jak trafi na biedronki, może trafić go szlag i dla rozluźnienia postara się trafić na kasjerkę z Biedronki, która nie będzie miała kłopotów z bielizną. Pełno jej na regale obok półki z alkoholem. Wystarczy wziąć jakiś pospolity trunek za grosze i zadowolic się tandetnytmi stringami Made in China. A mogło być tak pięknie:)

Gość
05 => tiaaa, i z długim kijem :P

znam wymiary, a że lubię bieliznę była to czysta przyjemność, choć miła pani nie była blondynką

Blondyn to straszne:P Apostoł.. mimo ze cięrpię na nadwage:P:P:P wiem jak sie ubrać.. zeby facet sie slinił:D:D Spodnie byly ok.. a blizka.. no cóż.. z dekoldem:P mam sie czym pochwalić:P Idę sobie... bo ma głupawke:D

Jak trafi na biedronki, może trafić go szlag O! o! i tu jest ta kwestia! MOZE GO TRAFIC SZLAG NA WIDOK GACI W BIEDRONKI! BO CO, SIE PYTAM?

chyba idę spać:D

Gość
Mnie jeszcze czeka trochę anime do obejrzenia nim wyłączą się ośrodki językowe. Trza recenzję napisać 🖐️

Nefa... nigdzie nie wyleczysz chandry lepiej jak na topiku o gaciach 05 zaproponowała nawet żółte ze starości , czemu nie... A jak Apostoł jeszcze raz cos powie na temat braku figury o pań, to go wyśle karnie na topik Syndrom gnoja, będzie musiał czytac w ramach pokuty. o.

Raczej 05 twierdzi, że żółte ze starości są fe. Idę śnić. Miłej nocy kafeteriusze i Robin Hood'y :P

Gość jjjioj
kupiłam sobie dziś nowe majtki, zielone-zielony - kolor nadziei;]

wiedziałam! wiedziałąm że szukanie to prawdziwy koneser!:)

retro - może i figura też jest ważna.Mój mąż zawsze mówi,że kobieta powinna "mieć piersi"Ja całe życie jestem na diecie,ale wiem kiedy nie mogę schudnąć za bardzo, bo mi potem mówi,że się obija o kości.A ja kiedy widzę jego coraz większy brzuch,mówię "jeszcze kilogram więcej i cię rzucę" Ale chyba nigdzie nie ma pięknie i kolorowo.

ja lubię Retro kupować ładna bieliznę, lubię także wchodzić do sklepów i tylko oglądać może trochę w tym fetyszyzmu ........ale nie kupoię nic ja nie moge tego dotknąc to ma być delikatne i miłe w dotyku sam wygląd to nie wszystko, a męskie np czarne prześwitujące bokserki na kształtnej pupie sądze że mogą się podobać ;)

Gość
nefrytowakotka => Samuraj Champloo. Ale społecznie, a nie zawodowo. Udzielanie się w kółkach zainteresowań ma ta zaletę, że przynajmniej się poznaje ludzi, z którymi można pogadać na jakiś temat przy piwie (nawet jeśli są cholernie monotematyczni) retro => to już możesz opisywać moją skromną personę :P A propos: zwalcza się przyczynę komentarzy, lub olewa się komentujących :P Ale każdy ma swoje sposoby :D C'ya

chętna.....:) mamma mia... toz to balansowanie na linie!:) czy to można w ogóle nerwowo wytrzymac..? :)

a np fajną rzeczą jest tuszowanie troszkę zbyt okrągłej figury gustowna prześwitującą koszulką, których jest całe mnóstwo :)