Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Kwestia koronkowych majtek.

Polecane posty

Gość
retro => kto lubi ten lubi. A w "Get shorty" Momo zszedł, kiedy zapalono znienacka światło i krzyknięto "Surprise" (urodziny jego były). Nienawidzę niespodzianek 😠

"bawełniane galoty do pasa" "gatki w truskawki" :) robi się ciekawie

zawsze można facetowi powiedzieć- chcesz sexownych fatałaszków to sam również ubierz się sexownie. Załóż np.skórzane stringi.Przyjemność patrzenia działa w obydwie strony.

skórzane stringi? :D

podjaranie na raz czy dwa...hmmm szkoda wysiłku tojuz lepiej zainwestowac w nowego kochanka :-)

Yyych.. lubie ładna bieliznę.. ale dla siebie:P faceci.. cóz.. róznie bywało. Oni nie lubia sie wysilać:O

Gość
nefrytowakotka => cóż ten wątek chyba został wyczerpany :D

05:) :) tia... w kwestii męskich gaci: powinni miec takie jak Jaś Fasola, z nazwami dni tygodnia...:) Nie, co ja mówię! Z nazwami miesięcy:) :)

Gość
A pod dobrą krynoliną to nawet trójkę chłopa można zmieścić :P

a;e żeby skórzane stringi? to może jeszcze pejcz? :D

Gość
To było do 05

Gość
retro => jak facet nie popuszcza to gatek nosić nie musi :>

o nie.....! skórzane stringi u faceta... nie, błagam...! To co tam macie fajnego w szafach, kobiety, mówcie... takiego na czarna godzinę....:) :)

Gość
nefrytowakotka => walczę, jak mogę z tą zarazą :P

krynolina to chyba już lekka przesada :D

Apostoł.. i dobrze :classic_cool: Mam body.. rózne, koszulki jedwabne.. ponczszki ecru samonosne.. A i tak facetdobiera sie do wiadomo czego:P

Gość
05 => czemu? Wraz z gorsetem stanowi też całkiem niezłe wyposażenie ochronne. A zawszona peruka może służyć jako biologiczna broń zaczepna, żeby wyeksploatować wątek XIX wiecznego stroju do końca :P

z tymi stringami skórzanymi to był oczywiście żart.Chodzi o,że nie możemy wymagać tylko od kobiety,żeby była zawsze sexowna i pachnąca.Facet też coś musi wnieść od siebie i walczyć ,żeby nie był rutyny.

i wyobraz sobie, ze oczekujesz aż Twoja kobieta przyjdzie do sypialni a ona w krynolinie, gorsecie i na wszelki wypadek... z parasolką przeciwsłoneczną :D

chętnma ale przecież nie powiesz że zawsze jest u was tak samo gorąco... chyba masz jakieś sposoby na przywrócenie ognia gdy go trochę zabraknie...? pytam ciebie bo staż masz całkiem całkiem, i wydajesz się szczęsliwa . co rzadko ja osobiście widuję....:)

Gość
05 => Jeśli z tyłu ma gdzieś zamontowane drzwiczki nie ma problemu. W innym trzeba wynająć kilka pokojówek z otwieraczami do konserw i kluczami 10tkami. Co nie byłoby takim złym pomysłem, skoro mowa o urozmaiceniu pożycia :P

Gość Upraszczając
Retro, kobieta jest jak najsłodszy cukierek, czekoladka. Co mi po papierku ? Zawartość, to co w środku, to jest istotne. Jeśli kobieta nie pociąga faceta, to i żadne majtki tego nie zrobią.

Gość
Upraszczając => Nie wnętrze, nie wnętrze. W środku wszyscy jesteśmy różowi, i dlatego ci co mówią o wnętrzu nudzą się najszybciej :P Liczy sie zewnetrzna skorupa :P I wcale nie chodzi o makijaż :D

A dlaczego drzwiczki mają być akurat z tyłu? :D

No dokładnie:O Po cholere mi seksowna bielizna jak on manie gdzieś?:O] Ja ja nosze dla siebie:D Njalepsza reakcja faceta jka widzialam do tej pory.. to było to ze na randke przyszłam w spodniach.. a i owszem.. ale bez majtek:D.. jesuuu ale reakcja była:D:D

Ja uważam, że ma znaczenie i działa to w dwie strony jeżeli ja mam też fajną bieliznę :) niestety męską fajną bieliznę( a nie mam tu na myśli stringów) trudno dostać ale jest to możliwe.............. sex to też zabawa nie tylko bezmyślne łupanie ;)

Gość
05 => wychodząc od razy ustawia się w mojej ulubionej pozycji :P Jak juz pisałem, trzeba zminimalizować stratę czasu :P

Retro, kobieta jest jak najsłodszy cukierek, czekoladka. Co mi po papierku ? achaaa, czyli rozumiem że kobiety zupęłnie niesłusznie przywiązują wage do czegos co jest kompletnie bez znaczenia.....!:) Wiecie ilekosztuje dobra sexi bielizna z Triumpha??? Majątek! sexshopy nie, w sexshopach wszystko ordynarne, zbyt dosłowne, nie, to nie dla mnie....