Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Kwestia koronkowych majtek.

Polecane posty

Apostoł twoja obecność na moim topiku jest dla mnie zaszczytem:)

wszystko być może w różowym kolorze ;)

błagam, nie śmiejcie się teraz... w zeszłym tygodniu odwiedziłam moja ciocię. Ciocia ma 80 lat, i miała dwóch mężów. Podarowała mi swoja koszulke nocną z szalonych czasów. Koszulka jest tragiczna... w kształcie litery A, do pół łydki, z jakiegoś lżejszego płócienka, zapinana pod szyję, z guziczkami sięgającymi pepka, i uwaga, w niebieskie groszki... Nie nadaje się do niczego, a już na pewno nie do tego aby kogoś podniecić. Jeśłi kiedyś faceci musieli oglądac cos takiego, to powiem wam, mężczyźni, pownniście Bogu dziękować że żyjecie w takich czasach jak nasze....

Gość malaaakika
ja ostatnio pomykałam po domku w czarnych kalesonach mojego lubego i pozniej.. było MIŁO :D:D:D:D:D

pownniście Bogu dziękować że żyjecie w takich czasach jak nasze.... Czasy się róznią tym, że kiedyś MUSIAŁY podniecać niepodniecające paskudne ubranka z chęcią wciągane przez nasze babki, a teraz MOŻE podniecać ekstra podniecająca bielizna, którą łaskawie czasem założy wybranka. Trzeba jakiegoś dziarskiego dziadka zapytać. Takliego, który ma porównanie:)

....którą łaskawie czasem założy wybranka.... ??????? eee tam szukanie... bezedury. Czyżbys nie wiedział że my dla was wszystko...? wszedzie? i o każdej porze..?? Apropos: wizja jeżyków na majtach nieszczególnie mi się podoba, jakies to mało.. przytulne jakies czy cuś... to chyba już lepiej ślimaczki albo pszczólki.... O!pszczólki bardzo na miejscu....

a taki dziarski dziadek,którego podniecały paskudne ubranka myślicie,że nie myśli nadal o babkach.Mojej koleżanki dziadunio 87 lat na karku,straszny erotoman zresztą,zawsze kiedy go widzę mówi "gdybym ja był młodszy to byśmy pochulali.Albo pyta sięczy współczesne babki wiedzą co to łechtaczka? Śmieszny facet.

no, Bałtroczyk taki kawał opowiadał: Siedzi dwócjh dziadków w parku na ławce i patrza na przechodzace panienki. w końcu jeden mówi do drugiego: wiesz, Wacuś, wszyscy mi zawsze mówili że jak będę stary to nie będę mógł. A mi sie już po prostu nie chce... :)

Nie śmiej sie dziadku z ... kto może przypuszczać, że weteran na śmiech współczesnej panienki odpowie np. tak: "Dziewczynko ja w twoim wieku nie takie łachtaczki łechtałem. W łechtaczce jest taki sznureczek, pudenus... Jak tylko dziewoja odpowiednio ułoży nóżki, to ho, ho:) Niektóre mogą mieć radość tylko gdy siedzą okrakiem na czymś, inne gdy leżą na plecach, a inne gdy leżą na brzuchu. Wiem ja jaką w stogu, a jaką na drabinie czy komodzie połechtać..."

szukanie odstaw już to wino....:) bardzo cię prosze...

ale ten film z Jackiem Nickolsonem i blondyną - "Lepiej późno niz później" wydawał się dość budujacy :-) tylko czy to było przesłanie, czy fikcja, cel czysto komercyjny? :-)

Gość Ju........
Kolejny topik.:D Retro "Zastanawiam się czy jakakolwiek mężatka może sobie pozwolić na to by NIE MIEć, , tak , właśnie, NIE MIEć ukrytych gdzieś pod przesćieradłami koronkowych czarnych majtek z dziurka..." Chyba też aby zostać ową mężatką odpowiednia bielizna musi zostać nabyta. Chociaż pozostaje jeszcze jedno wyjście, ewakuacyjne: można bez.:P To chyba jest seksowne, czyż nie?

hmmmmmmm nie czytałm całego topiku ale mam psychiczny przymus napisać :P nie noszę koronkowej bielizny wogóle mimo że jestem powtórn mężatką- kupuję majteczki bawełnine - zazwyczaj dziecięce mąż uwielbia majteczki w kwiatuszki paseczki i inne duperele heh- może mam kryzys wieku średniego bo w koronkowych majcochach czułabym się jak podstarzała zdzira a tak jak człowiek założy majtki da nastoatek............cóz mam nadzieję że z tego wyrosnę bo jako 60letka babcia latając w takich majteczkach będę już raczej uznawana za dziwoląga- zwłaszcza gdy bedę wystepować nacodzień tylko w wyżej wymienionych gatkach

:D ... przeczytałam:D Retro kochana chyba każda kobieta ma takie niezależnie czy jest mężatką czy nie:D też musiałam napisać:D lubię moje z żółtym dinozaurem - tragedia nie:D:D? z koronką mam w celu uwodzenia faceta też:D o takich z dziurką nie wiedziałam, że są:D:D to chyba all:D

heh- może mam kryzys wieku średniego bo w koronkowych majcochach czułabym się jak podstarzała zdzira hahah, uśmiałam się:) Usmiałam się też z majtasów z dinozaurem :) ( czarownica:) Ja nie miałabym chyba sexi bielizny gdyby nie pewien pan z którym kiedyś się spotykałam, a który przy każdej okazji kupował mi koronkwoe majtki. Tylko majtki, nic więcej. Nic nas nie łączyło, w sensie łóżka, i te prezenty wydawały mi się głupie i ordynarne , zresztą to chyba przez nie straciłam ochotę na cokolwiek z nim, zwłąszcza że często w żartach domagał się abym je kiedyś przymierzyła i pokzała mu czy pasują. No więc mam teraz kolekcję pieknych czarnych koronkwoych majtasów, których nie noszę. Na razie. :) MOże się przemogę kiedyś:)

Cholera.. moje ulubione to barchany żółte w kwiatki zielone.. I jak tu się w takich pokzać facetowi 😭 A w szafie leża moje nocne koszulki z jedwabiu, a spię w bawełnianych ohydach bo ciepłe są:D:D:D Koty nie krytykują :classic_cool:

cześć Nefa:) jak samopoczucie dziś..?:) Dręczy mnie pytanie: czy faktycznie bielizna w kolorze cielistym jest obrzydliwa...? Niedawno byłam u lekarza, założyłam taka trochę lepszą podkoszulkę, z lekka seksi, a on kazał mi się rozebrać, stanełam przed nim z tej koszulince, a on na t o: prosze to rozebrac... to coś.. cokolwiek to jest..... Nigdy mnie żaden facet tak nie zawstydził!:) I jeszcze jedno: znaląm faceta którego otrząsało na widok białej bielizny. Gdy pytałam dlaczego mówił że dla niego takie białe majtasy i stanik sa .. nienaturalne! jakbys wieczną dziewica była, albo się na taka kreowała! Kiedyś gdy byłam u niego pokazał mi przez okno bieliznę sąsiadki susząca się na balkonie: bielizna w kolorach tęczy! od czarnego po pomarańczowy!:) od tego czasu zastanawia mnei też pytanie czy biała bielizna to ta najmniej przez panów ulubiona...? :) Pozdrowionka dla wszystkich.:) Będzie piekny dzień dziś.:)

Co facet to gust inny... znalam takiego co tylko białą lubił, inny czerwoną... nie dogodzisz. Cielista?? Ale.. taka ecru? Bo taka bardzo lubię. A lekarz dał duuupy:P Kolorowość bielizny bierze się stąd ze są panie które do kazdego kolorowego ubrania mają odpowiednio dobraną bielizne:P PS Samopoczucie tak sobie... słonce na dworze a u mnie w mieszkaniu zimno jak jasna cholera:O

Gość Ju....
Uwielbiam seksowną bieliznę, ale nie noszę jej dla faceta, a dla siebie. Mnie najbbardziej podoba się czerń i czerwień oraz połączenia, a panowie, zauważyłam, że preferują biel i niebieski... chociaż też zależy od faceta. Chyba lubią się łudzić, że mają do czynienia z dziewicą.:D

ja nie mam preferencji, jesli chodzi o bielizne...tzn na pewno wolę bawełne lub satyne niz koronki...ale czy to beda stringi, półpełne czy bokserki damskie to dla mnie bez różnicy, nosze w zalezności od pogody, sytuacji, ubrania...ale nigdy w życiu nie miałam ambicji za wszelką cene ubierać się dla faceta...lubię dbać o siebie od zawsze, ale dla samej siebie...a co może wyda się dziwne, bez moich jakichkolwiel starań zawsze meżczyźni o mnie zabiegali...nawet teraz mąż po 16 latach :)

Gość Majtek
Ja jestem wielbićelem bawełnianyh majtek w rużne kolorowe wesołe wzory .

jak się drogiemu Panu znudzi bielizna koronkowa to będzie oglądał koszule do kostek i będzie żałował pochopnych słów :) retro, ten lekarz, który komentował Twoją koszulkę to jakiś nieprofesjonalny - co mu do tego, w czym do niego przychodzisz? miał Ci za złe że nie włożyłaś dla niego megaseksownej czerwonej czy może przeciwnie myślał, że chcesz go podrywać? dziwny jakiś

miał Ci za złe że nie włożyłaś dla niego megaseksownej czerwonej czy może przeciwnie myślał, że chcesz go podrywać? Eyes:) Cholera wie:) na szczęscie czułam się na tyle źle że nie miałam się siły zastanawiać tylko potulnie zdjełam to.. to coś...:) Wniosek zatem z topiku wyciągam jeden: seksi bielizna nie odgrywa żadnej roli w życiu seksualnym kafeteriuszek i kafeteriuszy, a nawet rzecz by można, że gdys się pojawia, to oznacza że coś się źle dzieje.....:) Taki zły omen....:)