Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzamellija

czemu kupujecie synkom zabawkowe pistolety?

Polecane posty

Gość jak nie kupicie to dziecieki
zrobia sobie je z kijów i innym temu podobnych rzeczy. Mojemu teraz czteroletniemu synkowi przydał się do tego celu mikrofon.

dokładnie my jako dzieci bawilismy się w indian- robilismy łuki i strzały z takich gietkich patyków kurcze i wojny wszelakie- tez padalismy "zabici" - karabiny , proce itp- jakos o ile dobrze kojarze dzieciaki z mojego toarzystwa dziecięcego powyrastały na normalnych ludzi - ja przynajmniej luku w torebce nie chowam

dzieci sie tak bawią i już! czy będą mieć wypasione karabiny ze sklepu, czy proste z patyka będa strzelać :p moi chłopcy jeszcze pistoletów nie dostali, ale dziewczynki robiły sobie z klocków!!! niebawem, jak wyprowadzimy się na wieś i będziemy miec trochę miejsca na zewnątrz, kupimy sobie coś do strzelania do celu! kiedyś miałam wielka frajdę ze strzelania, i to zarówno na strzelnicy, jak i "światełkowo" strzelanie do celu jest fajne :)

do pseodo-nim itp.. --- sorry ale ja nikogo nie nazwalam personalnie debilem, wpadka, ciota, czy pedalem :/ a poza tym jesli uzylam epitetu pedal to w okreslonym kontekscie pedal=homoseksualista, ciota=nieudacznik i fajtlapa, a wy kazecie mi nazywac swoje dziecko benkartem=nieslubne dziecko, ktorymm nie jest bo jaknajbardziej jest slubnym dzieckiem, wpadka=nieplanowana ciaza --- w moim przypadku dluuugo planowana; dziwka=daje dupy wszystkim na okolo, w moim przypadku daje tylko mezowi :P kurwa tym bardziej nie pasuje do mnie wiec to wam sie cos z inteligencja pozajaczkowalo :P:P:P a poza tym widac po dalszych postach ze zwolennikow wam nie przybylo wrecz pzreciwnie wiec... ps. mnie osobiscie to wali czy mnie nazwiesz debilem czy innym epitetem wiec nie wysilaj sie

Gość obserwuję sobie z daleka
mysza może nie jestes dziwką, kurwa i twoje dziecko jest slubne i planowane...ale jestes jak najbardziej złą matką, twoje dziecko będzie w życiu nieszczęsliwe i będzie cie z calego serca nienawidziec..

Gość gość
a dlaczego kupujecie dziewczynkom lalki i wozki dla lalek , to uczy dziewczynki roli kury domowej ktorej celem i obowiazkiem jest narodzic dzieci i sie nimi cale zycie zajmowac

Gość gość
Gosc z 6:55 swieta racja

Gość gość
6:55 oprócz lalek, które moje córki lubią, kupuję im też samochody, wywrotki, mają też łuk i pistolet na kulki :P, narzędzia do warsztatu. Nie rozdzielam co jest dla dziewczynek, a co dla chłopców :P