Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 28latka

Mam 28 lat-nie mam męża, dziecka....nie mam nawet faceta.

Polecane posty

Gość Dusk
"zjadło" mi fragment tekstu - chciałam rzec, że brakuje Ci umiejętności efektywnego wykorzystywania mózgu, innymi słowy - nie myślisz zbyt mądrze

A czy do życia niezbędny jest mąż i dziecko? Pobaw się trochę, młoda jesteś :-)

> Chcę mieć dom i w pewnym sensie rodzinę - dwuosobową. >Przecież nie wszyscy mężczyźni pragną dzieci. Ja jestem >kobietą która panicznie obawia się ciąży i że nie podoła >wychowaniu dziecka. Dzieci mnie drażnią. odpowiadam slowami prof. Bogusława Pawłowskiego: CYTAT: A wracając do przesadnego równouprawnienia, może się ono okazać ślepą uliczką ewolucji. Za kilkaset lat nas już nie będzie, a mieszkający tu przedstawiciele innych współczesnych społeczeństw czy kultur (np. niektórych azjatyckich czy afrykańskich) będą wspominać: \"A tak, byli tu kiedyś tacy Europejczycy, których kobiety zapragnęły zachowywać się jak mężczyźni, a mając bardzo skuteczną antykoncepcję, wiele z nich ze względów ambicji zawodowych lub też nadmiernych oczekiwań względem potencjalnego partnera rezygnowało z posiadania dzieci. Już dawno wymarli\".

Gość inz. mechanizacji
czy 25 letni facet ma szanse u 29 latki, ktora dopuszcza zwiazek z mlodszym ale po takim doswiadczeniu jest troche sceptycznie nastawiona? czy taki mlodszy facet, ktory w zwiazku z tym ze jest od niedawna po studiach i wkracza w pewien kolejny etap doroslosci i samodzielonosci, ma szanse u kobiety ktora juz ta samodzielnosc osiagnela kilka lat temu?

Podstawowy problem wielu samotnych osob, być samotnym czekając na prawdziwe uczucie, czy być z kimkolwiek byle nie czuć się dziwolągiem, np. 28 lat i sama. Chyba jednak wolę być sam niż być z kobietą na widok ktorej serce mi mocniej nie bije. Smutna 28latka czekaj i szukaj prawdziwego uczucia, bo jeśli zle wybierzesz obudzisz się jako sfrustrowana 30 letnia żona, buca spędzającego cały wolny czas przed tv, i totalnie nie zwracającego uwagi na twoje uczucia i potrzeby. Z drugiej strony gdzie podziewają się takie kobiety jak ty, ja jakoś takich nie mogę spotkać, i dlaczego są same. Faceci to naprawdę czasami debile.

Gość Dusk
16:50 inz. mechanizacji czy 25 letni facet ma szanse u 29 latki, ktora dopuszcza zwiazek z mlodszym ale po takim doswiadczeniu jest troche sceptycznie nastawiona? czy taki mlodszy facet, ktory w zwiazku z tym ze jest od niedawna po studiach i wkracza w pewien kolejny etap doroslosci i samodzielonosci, ma szanse u kobiety ktora juz ta samodzielnosc osiagnela kilka lat temu? Pytasz o konkretną kobietę? Jeśli tak, nie mogę CI pomóc. Są kobiety w moim wieku, którym nie przeszkadza kilkuletnia różnica wiekowa w żadną stronę, więc jeżeli rozpatrzyć problem bardziej ogólnie, szansę taką masz :)

Gość Dusk
do: Samotny Europejczyk E tam , i tak mamy przeludnienie. Ziemia nie jest w stanie wyprodukowac tulu zasobów, ile przejadamy. Większość kobiet dzieci mieć chce, tak więc europejczykom nie grozi wyginięcie :)