Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza 1978

Krótka historia

Polecane posty

Gość Luiza 1978

Z moim facetem znamy sie od stycznia tego roku. (Poznalismy sie w Sylwestra) Od lutego na powaznie jestesmy razem. Pragne Go jak nikogo innego. Przy nim czuje sie jak 100% kobieta. Nie ma skrepowania. Wspolzyjemy z soba od niedawna, zabezpieczajac sie prezerwatywa. Od niedawna zaczelam brac pigulki. Nieraz rozmawialismy co by bylo gdyby cos sie stalo, gdyby okazalo sie, ze jestem w ciazy... Generalnie luz, spoko, stwierdzil " Mielibysmy malucha, którego bysmy wychowali razem"... Teraz za kazdym razem, kiedy jestesmy razem w glebi serca modle sie zebysmy wpadli. Tak bardzo chcialabym miec z nim dzicko, bysmy mieli malego brzdaca, bysmy byli razem... Tak bardzo o tym marze, z mysle aby nie zrobic tego specjalnie. Mam jednak opory bo choc wiem, ze na dziecko by sie ucieszyl to parzac pozniej na malucha wiedzialabym, ze oklamalam Go mowiac , ze lykam pigulki. A wiem,ze to dziecko pomogloby nam w tym abysmy byli juz blizej siebie (dzieli nas 50km)

Gość 777lll
Mam IDENTYCZNIE!!!! Dzieli nas 100 km, kocham go, to najwspanialszy kandydat na ojca i męża jakiego spotkałam w życiu. On rowniez powiedzial że nic by się nie stało gdybym wpadła, a ja.... zaczynam tego chciec! Mimo że wczesniej wcale nie paliłam się do tego by być matką. Terraz chcę... chcę w koncu to zrobić, stanac przed faktem dokonanym...naprawde chce ! Ale tez sie boje odważyc na ten krok

Gość dasz radę...
beznadzieja nie zatrzymasz faceta dzieckiem, niczym.... Kobieto przecież ty ledwie znasz faceta!!!! każdy z nas to miał i różnie się to kończyło!!!! Myślenie nie boli!!!

rany... ale ja mam 20 lat... i to chyba nie jest normale ale czuje to samo!!

Gość żenujące..

Gość 777lll
Ja osobiscie nie chcę faceta "zatrzymać", bo wiem że bedziemy razem. Chcę po prostu przyspieszyć wszystko, chcę stanąć przed faktem. Bo wiem, że jak zaczne sie zastanawiać to nigdy nie bede gotowa na dziecko.. jest nawet takie przysłowie. A to... wszystko by ułatwiło.

Gość kokoszka z koszyczkiem
lepiej bądźcie ostrożne, oni wszyscy są gotowi do ojcostwa, dopóki nie usłyszą "jestem w ciąży", wtedy nagle wszystko się zmienia.

Gość tiaa jasne
codziennie setki facetów powtarza swoim kobietom "jakby to było cudownie mieć dziecko bla bla bla..." a na wieść o ciąży dają nogę :O

ja tez. nie chce go na dziecko zatrzymywac. nawet jakbysmy sie rozstali to chce zeby moje dziecko mialo takiego ojca. wygladalo tak jak On chociaz...

Gość ja tez tak mamm
powiedz mu ze bierzesz tabsy a ty nie bierz ,kochaj sie w dni plodne i zajdziesz i go zatrzymasz:-)

Gość 777lll
Ni8e, nie sądzę. U nas była juz taka sytuacja że myslalam że jestem w ciąży, okres mi się bardzo spóźniał, on wiedział o tym i wcale nie wyglądał na zaniepokojonego. Powiedział z usmiechem "więc tak wygląda przyszła mama mojego dziecka, a całe życie się zastanawiałem kto to bedzie". Też uzywamy prezerwatyw.

Gość wiesz no szok...
jedna lepsz od drugiej :o Od lutego na powaznie jestesmy razem" Ja osobiscie nie chcę faceta "zatrzymać", bo wiem że bedziemy razem." -Zaplułam monitor cha cha cha.... poczytajcie o statystykach rozwodowych związków w których najpierw była ciąża to znacznie przyspieszyło rozwód :P Proponuję troszke poczytać o mechanizmach działanie człowieka :O

Gość do 777lll
TWOJA GŁUPOTA I NAIWNOŚĆ MNIE PRZERASTA!!!!

Gość lksadha
laski są takie żałosne czasami :-O

Gość szkoda mi Waszych
facetów :O Jesteście debilkami :O

Gość Luiza 1978
dlaczego jestesm debilka?? Powiedz mi? Dlatego, ze mam 30 lat i sie zakochalam? Dlatego, ze pragne miec z nim dziecko? Dlatego, ze jest cudownym czlowiekiem, ze otacza mnie miloscia i wsparciem? Raz byla taka sytuacja, ze myslalam, ze wpadlismy...jakos sie nie przerazil a wrecz zaczal bardziej troszczyc sie o mnie, zebym juz uwazala na siebie, nie przemeczala... Chyba czlowieku nie wiesz co oznacza słowo "debil", "debilka"

Gość to ciekawe
to jak masz 30 lat to jeszcze gorzej świadczy o Tobie!!!!! Decyzja o wspólnym życiu ma być wspólna dojrzałą decyzją!!!!! Nie wymuszaniem na facecie ciążą!!!! Zastanów się co piszesz!!! Tu chodzi o dziecko nie o psa 😭

Gość weź Ty się walnij w łeb

nie łatwiej jeszcze raz wejść na ten temat co by było gdyby,a pózniej sie zapytać "a co by było gdybyśmy wpadli specjalnie?" zobaczysz jego reakcje :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
no sorry, ale jakieś 85 % znajomych mi małżeństw wzięło slub z powodu wpadki - i wszyscy żyją do tej pory ze sobą i nie mogę powiedziec że jest im źle, zazwyczaj to były sytuacje że dziecko po prostu przyspieszylo ich decyzję, bo i tak chcieli wziąć ślub, który w normalnych okolicznościach pewnie odwlekałby się latami

o rany.. a ja się dokładam na zasiłki dla samotnych matek z moich podatków:(

Gość są kobiety i bluszcze
Jesteście szmatami 😭 wstyd mi że ktoś może o mnie i o Tobie powiedzieć kobieta :O Na czym Ty chcesz budować związek????? 😭 😭 😭

Początki tych wypowiedzi mówią same za siebie: \"ja chcę, ja chcę...\". A mi nóż otwiera się w kieszeni słysząc takie historie...

Gość 30 Ci stuka
to nic dziwnego, naturalny odruch 🖐️

autorko zrobisz jak chcesz. Z dzieckiem może to i dobry pomysł - jeżeli właśnie tego pragniesz. Zegar biologiczny tyka. Tylko musisz pamiętać, że on nie ma obowiązku być z tobą tylko dlatego że jesteś matką jego dziecka. Szczególnie że krótko sie znacie... A tak w ogóle życzę ci powodzenia :D Sama wiesz czego chcesz. Znasz swojego faceta lepiej niż my. No i cokolwiek tutaj napiszemy i tak zrobisz jak chcesz... Jeżeli masz zamiar "wpaść" to tylko nie zapomnij że on może dać dyllaaa i zostaniesz sama.

wpadka kontrolowana to najgorsze świństwo, jakie kobieta może facetowi zrobić, świadczy o kompletnym nieliczeniu się z uczuciami i marzeniami osoby, którą sie PODOBNO kocha. No, chyba, że się chce mieć dziecko dla samej siebie, wtedy nie jest problemem wyrwanie pierwszego lepszego przystojniaka (ach, te geny) i zajście w ciążę w ramach jednorazowej przygody.

Gość ja zawsze chodzę przez
zakochała sie troszczy sie o nią, bla bla bla... zycze powodzenia, ale zycie nie jest takie różowe. ja byłam z facetem 4 lata, było super i codownie, teraz kiedy już od półtora roku nie jesteśmy razem zobaczyłam jego chamstwo prostactwo i niewiadomo co jeszcze. spóźniał się okres a on kazał sie nie przemęczac:o mój to robi na codzień. charuje po 11 godziń cięzko pracujac, ja siedzę 8 godzin za biurkiem a on i tak ciągle mi mówi ze mam sobie odpoczac on wszystko zrobi bo ja jestem zmeczona.

to jest chora, kilka meisięcy jesteście razem - pewnie widujecie się w weekendy, a ty już wiesz, że byłby dobrym partnerem, ojcem, poczekaj ażwygasnie pierwsza namiętność, jak sobie z tym poradzicie wtedy myśl ewentualnie o dziecku, ale i tak nie za jego plecami!!!!!!!!!

Gość ludzie opamietajcie sie
to sprawa autorki co zorbi ... jesli pragnie dziecka i wie ze to ten jedyny to zorbi to co bedzie dla niej lepsze ... to jej zycie

wpadka kontrolowana to taka sama forma oszustwa jak zdrada czy zatajenie jakiś informacji o sobie przed ukochanym. niech sobie robią co chcą ale bez płaczu później, że je zostawił z dzieciakiem.