Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

997 - występował ktoś z was?

Polecane posty

powaznie pytam :0 ja jako dziewczynka mała występowałam :)

Gość oiiiiiiaaaaaaaaa
ja grałam siebie czyli morderczynie i oszustke

no tak, moglam sie tego spodziewac;) i w sumie sie spodziewalam;)

jedynie co to mam pewną anegdotkę ale niezbyt przyjemną... :(:(:( wysłałam kiedyś sms`a na numer 997 o treści: pojebało mnie.... myślałam , że wygram coś fajnego bo tak pisali w internecie, na czacie gejowskim ... :(:( ale ktoś chyba sobie ze mnie zadrwił. od tego czasu nie ufam gejom. sparzyłam się :(

zajebiscie :P mialam jakies 7 lat i gralam dziewczynke:P bieglam sobie lasem, a pan grajacy przestepce mnie zlapal i niby wyniósl do lasu :P a w tym momencie pojawia sie komentarz "w lesie dokonal bestialskiego gwaltu" ale dzielna bylam ;p

Gość to powiedz jeszcze o tym jak
to jest robione? itp? jak już Cie wciągnął to co było dalej?

Gość ciekawska......hamburg
ja wam powiem lepsze (choc Tyzik mnie rozsmieszyla, dobra historia:) ) jak bylam mala, jakies 7 lat mialam, przyjezdzal do nas wnuk (35 lat) pewnej babci, ktora mieszkala obok nas, miala rodzine bardzo daleko i my w sumie jakos tak sie z nia zzylismy i opiekowalismy sie nia. i byla jakby nasza przyszywana babcia. no i wracajac do rzeczy, ten jej wnuk przyjezdzal jakos raz w mies do niej (wiadomo-emeryturka mila oku:) ) no i do nas tez wpadal w odwiedziny. raz chcial zabrac mnie z siotra, rok mlodsza na spacer do lasu, ale moja mama sie nie zgodzila, bo w sumie go nie znala zbyt dobrze i w ogole jakos nas zawsze bardzo pilnowala, no i sie okazalo kilka mies pozniej, ze tego Karola szukali od jakiegos czasu za 2 gwalty i grozenie nozem gwalconym. pokazywali historie o nim wlasnie w 997. ciekawe co by bylo, gdyby nas wtedy mama puscila z nim, podobno edna ze zgwalconych miala 12 lat, wiec jakis pedoil z niego byl. podobno wyszedl jakies 5 lat temu.

nikogo juz tu nie ma???

no wlasnie, moja mama miala instynkt ze hoho. ja sie z tego teraz czasem smieje, ale to faktycznie przerazajaca historia.

Gość góóóóóóóóóóóóóóóóra
góóóóóóóóóóóra