Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durnaaaaaaaaaa

chce zdradzic

Polecane posty

Gość durnaaaaaaaaaa

prosze,mam ochote zdradzic meza:(...blagam...wybijcie mi to z glowy...pliss

Gość durnaaaaaaaaaa
ej...ale po co? nie tak doslowne wybicie mam na mysli:)

Gość Giggless
Dlaczego ?

Gość kfiotek
Tak, zwłaszcza ten czopek może okazać się skuteczny. :D

Gość durnaaaaaaaaaa
bo juz od dawna meza nie kocham:( nie ma miedzy nami fizycznej bliskosci:( chce tylko czuc sie potrzebna...to wszystko

Gość durnaaaaaaaaaa
tu nie pomoga herbatki..ani zadne czopki..serce puste...ale wiem..ze to podle,co chce zrobic:(

Gość durnaaaaaaaaaa
nie chce rozwodu..po 25 latach w koncu udanego malzenstwa?

Gość cinna
To po co tkwić w takim związku bez miłości, co ci po tej zdradzie?

Widać nie takie udane, jak masz serce puste i ochote na zdrade. A nie lepiej to zakończyć i zacząćbyć szczęśliwą?

Gość durnaaaaaaaaaa
udan e go,bo bez klotni,spokojne,dobre zycie...tylko uczucie zgaslo poprostu przez te lata...to jest samo zycie,coz na to poradze?

Gość Hmmmmmmm...
Po 25 latach? To już możesz! ;) Drobny skok w bok odświeży uczucia.

Gość durnaaaaaaaaaa
nefrytkowska-ale co zakonczyc? malzenstwo? czy romans?..kurde,nie chce na starosc sama zostac..ale tez jestescie kobietami,wiecie jak to jest..gdy poprostu potrzebujesz bliskosci

Gość milka_0
No rzeczywiście nie takie udane,jeśli myślisz że udany związek to związek bez kłótni itp.to się mylisz.Lepiej pogadaj z mężem szczerze o Twoich,Waszych uczuciach... Pozdrawiam i życzę ulgi...na sercu

taaaaaaa a potem zalożysz topik- "facet mnie wykorzystal" bedziesz ty miała swoje poczucie bliskości

Gość durnaaaa
tak...racja...boje sie tego bardzo...

Dobijają mnie te teksty pt nie chce samam na starość zostać:O Lepiej żyć bez uczucia, fizyczności i przyjemności niz byc sama i próbować spotkać kogoś. Faktycznie.

Gość purkag
Moze wyjedz gdzies na ok. 2 lata. Moze zatesknisz i na nowo cos zaiskrzy

Gość durnaaaa
nefrytowakotka -ci ekawe,czy mowilabys tak majac tyle lat co ja:(

Gość durnaaaa
nefrytowakotka-nie wiem,ile masz lat,domyslam sie edynie,ze jestes mloda osoba...bo dojrzala osoba zrozumialaby,co mowie w kwestii starosci...ale zgadzam sie z toba,ze czasem trzeba i warto pojac radykalne kroki,by zmienic swoja sytuacje,ale mnie chyba brakuje odwagi..

Hehehehehe i tu sie mylisz droga autorko. Ponieważ mam 44 lata i naprawde młoda nie jestem. I jestem aktualnie sama, więc wiem coś na temat bycia samemu. I wdcale mi to NIE przeszkadza. Zreszta.. jesli bede chcieć, naprawdę znajdzie sie ktoś;P:P:P:P:P Ale wole byc sama niż w związku który nie daje satysfakcji tylko dlatego żeby nie byc samą. Zresztą.. nie oszukujmy się. Przeciez tak naprawde jesteś sama.

Gość durnaaa
to racja...:( jestem i sama i samotna...podziwiam cie ze potrafilas cos zrobic ze swoim zyciem...pozdrawiam

To nie jest takie trudne, zapeniam:D My, baby wbrew pozorom jesteśmy bardzo silne.. tylko czasem sie boimy. I zamaist zdradzać.. dla mnie nie do przełkniecia.. uporządkuj sobie zycie.. a odetcniesz. Bo sie meczysz. Nie namawiam rzecz jasna:)

Gość durnaaa
dzieki:) w sumie dalas mi do myslenia...tez brzydze sie zdrada:( stad takie mam dylematy...bo gdyby nie to ,juz dawno wskoczylabym ktoremus do lozka..ale to nie jest wcale proste...i ni echc esie czuc jak szmata...ale ciezko sie zyje z taka pustka w srodku:(

Gość Queen Lilith
a ja dzisiaj spotkalam sie z EXem.. strasznie za nim tesknilam..po roku przerwy jestem bardziej hmm..doswiadczona..? po prostu wiem co kreci facetow..on jest we mnie zapatrzony jak w obrazek..mowi ze uwielbia moje usta,cialo itd..widze w jego oczach pożadanie. Kiedy bylismy razem,to byl taki szczeniacki seks z ciekawosci,nic wtedy nie czulam,mialam za malo wprawy i on tez..ale teraz to sie zmienilo...pragne seksu z nim. Tylko on potrafi dostrzec we mnie kobiete,seksowna i uwodzicielska.. Problem w tym ze mam chlopaka... Ale chęć przezycia czegos nowego jest silniejsza.. Zrobie to..