Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejla83

Jak często farbujecie włosy?

Polecane posty

Tak się zastanawiam, jak często farbujecie włosy? Ja farbuje co miesiąc bo nie mogę znieść widoku odrostów, choć wcale ich na moich włosach aż tak bardzo nie widać, ale sama świadomość że już są mnie dobija. Czy Wy też tak macie czy tylko ze mną coś jest nie tak? ;)

Gość ja farbuje
co dwa ale przyznaje ze włosy mam słabiutkie farbuje tylko goldwellem a słabiaczki mam po ponad rocznych pasemkach:(

Gość blackcat
co 3 tygodnie, regularnie :) na jasny blond wiec jestem do tego zmuszona :o

Gość kupuj fajki
do jasnych farbowanych włosów polecam płukankę srebrną Delia Znaczy ona ma kolor fioletowy :) ae ładnieniweluje żółtości, kiedy wypłucze się kolor z farby a zostaje tylko rozjaśnienie.

Gość desiree9
mniej wiecej co 2 miesiace bo ja nie mam odrostów tylko farba mi sie zmywa..... i nie widac ze byla...

Gość desiree9
w ogole nie wiem czemu sie zmywa farba z włosów...

Gość _malenka_
co 2 miesiace pasemka

Gość przestalam farbowac
bo nie moglam ujechac z farbowaniem. Teraz mam swoj kolor i jest 100 razy ladniejszy niz ten co milam farbowany. nie farbuje, bo- -kazda farba niszczyla mi wlosy (te domowe i fryzjerskie) -musialm farbowac co 3 tyg., bo mi sie zmywala i mialm jaks miotle na glowie(CO JEST ODPOWIEDZIA NA TWOJE PYTANIE) teraz mam swoje, codziennie prostuje i sa gladkie, blyszczace i zdrowe i maja super kolor :D

Gość przestalam farbowac
tzn ma swoj kolor, bo zawsze mialm SWOJE WLOSY :P

Gość desiree9
aha no ja w sumie od malego mialam farbowane... a teraz musze ukrywac moj kolor bo w mlodym wieku mam juz wyblakly braz...

No widze że nie jestem sama ;) Pytam bo kiedyś zgadałam sie z taką znajomą i ona była w ciezkim szoku jak można tak często farbowac włosy, bo ona to farbuje raz, dwa razy w roku - co znowu dla mnie było i jest wręcz nie do pomyślenia...

Gość kupuj fajki
a mi siwieją,:( i muszę

Gość ffdafsa
ostatnio farbowalam w polowie stycznia i mam moze z 1cm odrostu ale i tak nie odroznia sie bardzo od moich wlasnych wlosow. moje wlsoy nie rosna tylko stoja w miesjcu

Gość Kicia_B
Co 1,5 mca - też mi siwieją,a stara nie jestem :(((( Frabuję na kolor podobny do naturalnego