Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Faceci są jak kruki..

Polecane posty

wredny powiem ci że wolę mojego małego samca 7 latka niż roczną samiczkę- domi przynajmniej mnie nie grysie dla zabawy i sie slini się po same stopy:O

Pola do tej chwili myslalem, ze jestes zyczliwa swiatu osoba :) ale wydajesz mnie w rece feministycznej inkwizycji :) Ladnie to tak???

wredny nie martw się znając kobity- wmowi ci że to dla twojego dobra- i przyjdzie ten piekny dzien że jej uwierzysz !

pola ola wszystko ładnie pięknie.... na wesele jednakowoż nie licz:)

Wredny, myślałam, ze Retro już po naszej stronie ;-) (ostatnio odnoszę sukcesu w ograniczaniu pobytu w tym sympatycznym miejscu, wiec nie jestem do końca na bieżąco :-D )

retro a co stypę planujesz:D odbędzie się pochówek feministycznych poglądów retro;)

wredny! ty nie jesteś wredny, skończ sobie wmawiać!

ike szczerze powiem , próbowałam pochówku ale ktos nie do końca mi pozwolił... a to był Szukanie i Stronniczy:) nakręcili mnie na nowo, gadziny jedne! ..i tak mętnie podejrzewam że Stronniczy to fryk, fryk się nie pojawił u mnie ani razu, a Stronniczy ma tak samo zniewalające pióro...:) ale się mogę mylić, rzecz jasna....

retro, Kwiatuszku moj z wiosennej laki, pozory myla :) Gdzie do cholery podziala sie Twoja postawa bokserska :), opuszczasz garde i moze sie to zle skonczyc :P Pola, retro nas tu podpuszcza, ze juz niby sie zmienila, ale jutro oglosi dzien palenia biustonoszy :)

...ale wizja ja z piwem przed TV, a retro w garach ależ z miłą chęcią:) tyle że zupa będzie z twoich gaci z lutego.

Retro :-D :-D P.S. Wy też macie tutaj czasem taką głupawkę?

buchachacha wredny uważaj retro ma silna osobowosc oby to nie skończyło się inaczej- ona przed tv z piwem a wredny przy garach;) retro - nakręcanie sie to bardzo zła rzecz- no może poza wyjatkami , gdzie dzięki temu powstają dzieła prawdziwe- to zależy czy chcesz żyć dla potomnych czy dla samej siebie chociaż niektórzy inaczej nie potrafią;) ja tez się nakręcam ale inaczej prawdziwe ujscie daje mi malowanie- a maluję niestety pokrzywioną erotykę ;) wniosek z tego że ike ma niexle popiepsz......... w głowie

PS 2. a obok właśnie czytam starsznie poważny temat o dylematach egzystencjalnych, co jest? :-)

wredny... żylibyśmy miłością...!

wredny masz racje- w tej opcji mas i tv i piwo i rozbierane randki a retro zawsze możesz sobie po pijaku wyobrazić

jest taki dowcip, on mówi, ze będą zyli miłoscią, któregoś dnia wraca z pracy a ona goła na kaloryferze... pyta - co robisz kochanie? ona "podgrzewam ci obiad"

polaola- oj tam jak moja mama zapytała mojego byłego z czego bedziemy żyli ( bo poznalismy sie jak mielismy po 19 lat i jeszcze studia zaczynalismy) to on powiedział, ze przecież ma ręce! szkoda tylko że nigdy nie wiedział jak ich użyć :D