Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trivium

Gdzie ci faceci???!!!

Polecane posty

pola "p.s. Szukanie, oceń obiektywnie, bo widzę, że czasem dziiwne rzeczy tutaj wypisuję" Chętnie, słońce moje przez "o" w środku ;) Ale obiektywnie to tylko może administracja. Możesz zaprzeczyć albo potwierdzić:):)

Szukanie, mówisz tak, bo chcesz żebym dalej podała wiadomosć, ze jesteś miły ;-) :-) Możesz zaprzeczyć albo potwierdzić:)

Samica - takie znane powiedzenie "operacja się udała, ale pacjent zmarł" :P

Samiczka nasza rozbrajająca, bez niej to jednak nie byłoby "to coś" (dzisiaj juz dwukrotnie o tym czymś czytałam w poradach sercowych na tym forum, więc widzę, ze to dobry temat do rozmowy (=jestem cenna) ;-) ;-) p.s. podszywczu, wiem, ze staram się za bardzo, ale dzieki Tobie przynajmniej zaczęłam dołączać samokrytykę :-O ;-)

samica - od siebie? :( ja zdania sklecic nie potrafie.... Ps będzie rechabilitacyjny lodzik dla kolegi dzis po poludniu? :P

Gość efdwafx
jak mnie to wkurwia ! te huje jebane ! szowiniści ! traktują kobiety jak coś co zostało stworzone da ich wygody i potrzeby. Szmaciarze ! Dyskryminują kobiety, myślą że jest dziurą do ruchania ! I jeszcze te pedały które tu przesiadują ! spierdalać do pracy !

" Dyskryminują kobiety, myślą że jest dziurą do ruchania" a są jeszcze jakies inne zastosowania? :D

Samica, ja akurat poważnie, pamiętasz ten topik jak miałyśmy pisac o sobie w superlatywach, co tam napisałam (a były to moje pierwsze dni na tym forum) :-(

Gość hiudhdiashduasghfygsedyfwehfsi
żadna mnie nie che a ja chce wszystkie ;(

Pola kochanie,ja za nikim nie gonie,nie lubie sie domyslac czy ktos mnie lubi czy tez nie.To jest kafe,nudzi mi sie to i tyle.Tak-- pamietam Twoje pierwsze dni na kafe,ale ja jestem wciąż taka sama---Ty już sie nie wygłupiasz...a moze mi sie pomyliło:O Nieważne...na razie znikam;)Buziaki.

Złośliwa, przecież to ja napisałam w odpowiedzi na Twój wiadomy bulwers ;-) że to tylko net :-) ja tutaj wygłupiam się bardzo dużo, widać jest to źle odczytywane, ale tak długojak ja się dobrze bawię to przecież nie będę stawać na głowie i próbowac sprostać jakimś tam wymogom, ktorych nota bene nie jestem w stanie dostrzec, bo niby jak? mam komuś wejść w głowę? ;-) :-) zreszta sama ta rozmowa świadczy o tym, ze każdy znajduje tutaj dla siebie coś innego i chyba tak powinno być :-)