Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgffd

raz dwa trzy wpisywac sie komu to forum pomoglo i w jakis sposob...

Polecane posty

Gość fgffd

raz dwa trzy wpisywac sie komu to forum pomoglo i w jakis sposob...

Gość fgffd
o jezu pytam powaznie... mnie np. wczoraj bardzo pomoglo i skad moje pytanie dzis do was

Gość byla ofiara pawiana
Mi pomoglo w walce z uzaleznieniem od malpy (patrz watek "pawianizm"). Powaznie :)

Gość fgffd
a co to do cholerki jest ;-)

Pomogło mi : -zmotywowac sie do schudniecia i więszego dbania o siebie -nabrac dystansu do tego co mysla o mnie inni - zapełnic sobie wolny czas;)

mi pomogło zrozumieć że większosć lasek to puste blond blachary i że abym mógł poznac kogos wartościowego to muszę poszukać kobiety z innego kraju może jakąś Indianke, która doceni moje romantyczne podejście do swiata.

Mi zabija czas w pracy. Bo tak to kupuje mase rzeczy na allegro w czasie pracy:-( I kiedys miałam rozterki miłosne i też załozyłam topik i się wyzalałm i chociaz większość sie na mnie wyżywała to i tak było mi łatwiej to przeżyć.

Gość wiosna wiosna
mi pomoglo wiele razu i sporo mnie nauczylo... o zyciu i o facetach :)

Ty jesteś pierwsza na liscie rzeczywistość, to że interesujesz się motoryzacją i masz super autko nie znaczy że kazdy musi podzielac twoje zainteresowania. Znajdz se prosze bardzo fagasa z najnowszym modelem maybacha, ale ja nie ciebei na pewno nie polecę, bo mam coś wiecej do zaoferowania kobiecie niż auto i szmal.

Gość pepea
1. Mi pomoglo zrozumiec pewne sprawy i dalo sily zeby zerwac toksyczny zwiazek, 2. Przestalam tak uzalac sie nad soba bo widze,ze niektorzy maja bardziej przesrane w zyciu niz ja 3. Zabic nude 4. Pewna forma rozrywki ( szczegolnie z niewiedzy niektorych ludzi i rozterek malolatow na temat sexu) 5. Poznac fajne rady dotyczace pielegnacji ciala itp.

Gość byla ofiara pawiana
fgffd ---> Pawian to taki osobnik,ktory z zewnatrz wydaje sie ucielesnieniem twoich marzen ,a w srodku to popaprany zwiazkofob. Zbliza sie do ciebie, obiecuje caly swiat, ale nie daje nic poza zludzeniami. Po chwili ucieka, ty go gonisz, bo przeciez on taki wspanialy, nie mozesz go zlapac wiec rezygnujesz, wtedy on wraca i wszystko jest jeszcze piekniejsze niz dotychczas. Do czasu az znow postanowi sie oddalic... bardzo uzalezniajaca zabawa :))

cwikla kopytko Dlaczego mnie atakujesz? Myslałam, że blachara to dziewczyna co leci na jkaiegos kolesia co ma super auto. Ja mam sama super auto więc mi koles nie musi takimi rzeczami impnować. Bo to koles robi kasę a nie kasa kolesia. I nie chce by ktokolwiek na mnie leciał bo ja mam chłopaka i nie po to tu siedzę.

Gość 44rq
Mi bardzo pomaga w odchudzaniu :) w topikach na diecie jest taka niepisana jakby rywalizacja, to bardzo motywuje - myslę że gdyby nie kafe, to nie chudlabym tak szybko, bo czasami sobie wyobrazam że jak porzucę dietę to bedzie mi wstyd przed "moimi" dziewczynami z "mojego" topiku :)

Dzięki kafe dowiedziałem się , że inni mają problemy podobne do moich i jeszcze, że są dziewczyny, które nie patrzą na wygląd. A przynajmniej tak mówią. W sumie dla mnie bez różnicy bo żadnej takiej osobiście nie znam ale dobrze wiedzieć, że gdzieś tam istnieją.

Gość 44rq
Dodatkowo dowiedzialam się o paru rzeczach na temat zdrowia i pielęgnacji :) Podnosi mnie na duchu gdy widzę że nie jestem sama w problemach Ale są też minusy: - jak się tu wyżale np. na temat chlopaka, a są podburzające odpwoiedzi, to potem mu marudzę, bo uwazam że skoro tak powiedziala wiekszość to cos w tym musi byc :O - wiem ze to glupie - dowiedzialam się że waga idealna dla kazdej kobiety to 50 kg, obojetnie czy ma ona 150 czy 180 cm, każda wyższa waga to waga tucznika - jestem uzalezniona, za duzo czasu tu spedzam :P - zauwazylam jak bardzo ludzie są nietolerancyjni (poprawni politycznie)

Gość gfgfdg
ja wczoraj zdecydowalam sie na powazna rozmowe z chlopakiem na ktora wczesniej nie mialam odwagi. zdawalam sobie sprawe ze moze to bycrownaznaczne z zakonczeniem znajomosci choc mieszkamy razem. to wlasnie tu na forum dostalam rade jak i co powiedziec.gleboki oddech i poszlo.troche to trwalo ... dzisiaj czuje sie tak jakby z balona powietrze zeszlo...wspaniale...wyjasnilismy sobie wszystko bez krzyków bez nerwowo.teraz moge powiedziec ze moj dom i zwiazek to blogostan ;-)