Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsr

Moim najlepszym kochankiem jest mój...MĄŻ/ŻONA

Polecane posty

Gość grsr

Kto sie pod tym podpisze.

Gość ttyjmtmj
piszcie ile jestescie ze sobą/po ślubie

niektórzy zaś, szczęsliwie żonaci i mężaci, zapewne mocno posmutnieją widząc topik..... Ale pewnie i tak się wpiszą..... :( :) :) :)

najlepszym??? Hmmm, na pewno jedynym, a skoro jedynym, to i najlepszym, rzecz jasna ;)

ale skala porównawacza ma tutaj zanczenie??? Ja zrozumiałam, że chodzi o chwilę obecną ;)

No to żeby nie było - ja akurat mam porównanie, a seks jest dla mnie bardzo ważny i nie wyszłabym za mąż za faceta z którym byłoby mi w łóżku "średnio".

no jak ma być najlepszy to chyba wszystkie skale trzeba brać pod uwagę hehe:-)

to chyba powinno być normalne, że bierzemy ślub z najlepszym kochankim/ kochnką... ale widać to powód do dumy:(

na pewno jedynym, a skoro jedynym, to i najlepszym, rzecz jasna uuuu.....! brzydki błąd myślowy! dziecinny wręcz poślizg!:) :)

klaudka ja rozumiem:) i niechże ci tak zostanie, dobra duszo:) czepiam się, bo logicznie osąd jest obarczony błędem:)

Gość xyz.....
"uuuu.....! brzydki błąd myślowy! dziecinny wręcz poślizg!" a niby dlaczego? z logicznego punktu widzenia to jest bardzo prawidłowe stwierdzenie. ze zbioru kochanków wybieramy najlepszego a ze zbiór jest jednoosobowy więc wybór automatycznie pada na niego. proste jak drut.

też się wpiszę:D a co kto sobie pomysli to juz jego sprawa ;)

no cóż, gdyby "w ogóle" jedyny, to muszę przyznać, że faktycznie osąd byłby błędny, a przynajmniej wątpliwy ;)

e. ze zbioru kochanków wybieramy najlepszego a jak to stwierdzamy że jest najlepszy? :) i o jakim zbiorze mowa..? ogólnoświatowym...? oczywiste bzdury:) nie mając skali prownawczej nigdy się nie dowiemy czy był dobry czy zły:) może to i czasem lepiej.:)

xyz..... --> retro chodziło o to, że mając jednego kochanka w ogóle, w życiu, nie miałoby się skali porównawczej, zatem ocena nie jest miarodajna ;)

Gość zonaprzyjaciolka
12 lat po ślubie a w sypialni wulkan rozkoszy :) jest najlepszy !

Gość xyz.....
"miom najleopszym kochankiem..." czyli wybieramy z "moich kochanków" "nie mając skali prownawczej nigdy się nie dowiemy czy był dobry czy zły" idąc tym tropem myślenia wybrany przez ciebie najlepszy kochanek ze zbioru wieloosobowego też mógłby nie okazać się najlepszym, bo nie miałas skali porównawczej z innymi, nie będącymi w zbiorze. jedyny=najlepszy/ skala porównawcza w tym wypadku 0 nie jesteś ścisłowcem, prawda? bez obrazy. z punktu widzenia innych nauk Twoje stwierdzenie może być właściewe ale z punktu widzenia LOGIKI nie jest. To taka sama różnica jak mieszanie kolorów na palecie (farbki) a mieszanie się kolorów np w optyce. W jednym przypadku z pomieszania dwóch kolorów wyjdzie czarny a w drugim- biały.

Gość xyz.....
skala porównawcza nigdy nie będzie "miarodajna" bo zawsze może znaleźć się lepszy od najlepszego tyle że "nieprzetestowany" a jak miałas dwóch kiepskich kochanów to najlepszym bedzie ten mniej kiepski (choć nie był nawel "średni"). wybór masz taki jaki jest zbiór wyjściowy i Twój najlepszy kochanek może byc gorszy od najgorszego kochanka innej dziewczyny, gdybyśmy np zastosowali skale oceny od 1 do 10.

czyli wybieramy z "moich kochanków a co jeśłi nie ma mowy o żadnym wyoborze..? :)