Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gierki damsko- męskie..

Polecane posty

tak to jest jak ktos ogólne stwierdzenia retro bierze za bardzo do siebie, a pozniej twierdzi ze robi to specjalnie hehhee

wiesz komiczne - nie wiem- nie znam cię i nie wiem co chcialeś a czego nie- a teraz przecież nie bedziemy tego analizowac przez kolejne 10 stron;)

złośliwa ale co w związku z tym??? chyba się nie chwalisz tym ,że jakiś facet powiedział ci, ze jesteś pociągająca czy błyskotliwa??:D skaczesz, że szcześcia, że komiczne nie ma cie za łatwą??:D

Tak właśnie, obiecałem, ale uległem słabości. Retro, pełen podziw i szacunek. Nie spotkałem jeszcze takiej osoby, która by potrafiła tak mistrzowsko sprokować ludzi do pokazania gówna, które w nich tkwi. 🖐️

wcale się nie dziwię temu komiczne :D pewnie biedak nie może po nocach spać wyobrażając sobie ze na sobie długą czarną sukienkę, samonośne pończochy i nic pod spodem ;) tylko się nie zważ na konopce:P

Stronniczy potwierdzam, szacun dla retro. złośliwa, faceci bardzo szybko zapominają, są prości, nie ma co bładzić po meendrach ich umysłów :)

Gość analizujemy
a o czy mailujecie?;) stronniczy może i udana prowokacja ale jakim kosztem i jaki w tym szacunek do innych?:(

*meandrach analizujemy to tylko forum :)

Gość analizujemy
sami na to samo wychodzi:P nawet gdyby tych ludzi nie było, to byś wpadała, bo a nuż się pojawią;) :) tez palę, bo lubię absolutnie nie jest to uzależnienie. co z tego, że 12 lat już to trwa:D

złośliwa niespecjalnie byłam miła, thx:) od wyobrażeń o tychże lepiej powiedz, najczęściej to jedna wielka ściema.

Gość analizujemy
wiem, ze to tylko forum ale emocje czasami lepsze sie widzi niz na żywo:D

\"tak to jest jak ktos ogólne stwierdzenia retro bierze za bardzo do siebie\" załóżmy na tym forum jeden, tylko jeden temat powiedzmy o tytule \"bo w kazdej kobiecie, jest z kurvvy dwie trzecie\" :D zobaczymy jaka bedzie reakcja na stwierdzenia ogolne :D \"Retro, pełen podziw i szacunek. Nie spotkałem jeszcze takiej osoby, która by potrafiła tak mistrzowsko sprokować ludzi do pokazania gówna, które w nich tkwi.\" ależ spotkałeś... retro działa tak, jak facet, ktory wychodzi do centrum handlowego i zaczyna rzucac w ludzi kamieniami... wyrzucał juz cały wór.. jedna osoba odrzuciła... jak to zinterpretuje Stronniczy \"nie spotkalem jeszcze faceta, ktory tak mistrzowsko potrafi sprowokowac ludzi do pokazania, jacy są agresywni\" :D:D cóż za logika wnioskowania :D Jest taka moda, wsrod mezczyzn uległych, by przytakiwac kobietom gdy narzekaja na facetow :)

Zhana ja cenie sobie szczerość,moze mi ktoś nawrzucać jesli to jest prawda.Gdy ktoś mi zarzuca coś czego nie zrobiłam lub tak nie mysle,wpadam w szał;)

komiczne jestem za a nawet przeciw, mogłabym polemizować z 2/3.

Chociaż nie, zapędziłem się, to nie było wcale trudne, ale wymagało cholernej odwagi. Retro, masz kobieto jaja ! Jakim kosztem ? Nic nie jest za darmo. Retro nic nie straciła, może trochę złudzeń, ale zyskała wiedzę o ludziach. Mówisz o szacunku ? A kto ja tu szanował ?

Gość do złośliwej
od pewnego momentu to aż się ciebie czytac nie da jestes zkompleksioną prózą desperatką która aż natrętnie domaga się żeby jej prawić komplementy jak cztam twoje kolejne 'zanalizuj mnie' to mi się po prostu smiac chce jestes daremna z tym swoim skomleniem o to zeby ktos choc przez chwile postawil cię w centrum a niech to jeszcze bedzie komiczne to juz orgazmos pospolitus gotowy na miejscu nie oceniam czy ty latwa jestej ale napewno tendencyjna i nudna flaki z olejem zmień płytę

zlosliwa spox, to tylko subiektywne odczucie, bez znaczenia.

Gość a kogo retro szanowała na tym
forum???? Tylko tych którzy jej potakiwali. Reszta do smieci. A stronniczy jedyny sprawiedliwy na tym foru,\m.. O tak.. zrobił z niej męczennika. I krzywwdę przy okazji, ale tego to nie widzi.

Gość ohohoho
Wróciłam i co widzę? Ludzie,czy fakt bycia anonimowym tak potrafi wyluzować,że walicie dla samej chęci dowalenia?

aż tak głęboko nie wchodziłam , więc nie bedę się wypowiadać.