Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatrynia

Zalamka.....siostra mojego nazeczonego oświadczyla ze to ona chce ślub w 2010

Polecane posty

Gość kry.ska
huehue

ludzie... nie szalejcie! w czym tkwi problem?? gdyby wybrała ten sam dzień to mógłby być problem, ale ten sam rok? wyluzuj! to nie jest katastrofa.

"cipy glupie Nie o to chodzi debile!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie sklada ze ona o tej sali nic nie wiedzialaby to po 1 po 2 to to ze jesli ona i ja bedziemy miec wesele w tym samym miesiacu lub odstep np.2 miesiace to wiadomo wydatki sa ogromne dla nas i rodziców wiec darujcie sobie ksiezne baby!!!!!!!! Po 3 to ja chcialam ta sale etc. pozniej bedzie ze sie odgapilam od niej itp." powiem Wam że ten tekst jest mocny:D:D:D:D:D nieżle mnie rozbawił:D:D:D:D jakbym słyszała wypowiedź jakiegoś dzieciaka:) albo nie... raczej jakiejś rozwydrzonej nastolatki...:):):):) "później będzie, że odgapiłam" ODGAPIALSKA!! niemożliwe.... :P

Gość hehehehhee
no to massz suniu problem NO kurde koniec swiata SALA WYKFINTNA - HAHAHAHAHAHAHA doucz sie moze co? zamiast sie hajtać i bachora tępego spłodzić Bleeeeeeeeeeeeee tępe cipsko w wykfintnej sali Bleeeeeeeeeeee a moja rada - zabij siostre narzeczonego wówczas na pewno nie zajmie ci sali (idiotka)

Gość wanda z warszawy
Na pewno nie bylo to piękne posunięcie ze strony siostry narzeczonego, no ale stało się. też uważam, że nie ma co liczyć, że nagle jej zmieknie serduszko i powie - oczywiście, ty odkrylas te salę, idx bierz slub pierwsza.