Gość gocha 72 Napisano Grudzień 14, 2011 Wiesz, bardziej niż wziąć pixę wolę konkretny alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 14, 2011 Wiem, różne są gusty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guarana12 Napisano Grudzień 14, 2011 etam bo juz nie ma prawdziwych pixow dlatego sie z toba zgadzam z trym alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 14, 2011 FAJNIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 14, 2011 Jasne, nigdy nie wiadomo czym cię "poczęstują* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guarana12 Napisano Grudzień 14, 2011 jasne. gocha widze ze zajebista prawdziwa klimaciara z ciebie ! a ogladasz filmy z manieczek>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 16, 2011 Czytałam na necie streszczenia nowych odcinków Plebanii i tam piszą, że Śliwiński będzie nad grobem Adeli opowiadał Viki o zniszczonym przez Tracza związku z Jagną. RANY! DAJCIE SPOKÓJ Z TĄ JAGIENKĄ! Co ci reżyseży wymyślają!!!! Przecież pan Adam Bauman to utalentowany, ambitny aktor a robią z niego smętnego Romeo! Czyżby realizatorą Plebanii skończyły siępomysły? PLEASE DOŚĆ JAGIENKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 16, 2011 Guarana 12, masz rację manieczki są spoko! Kiedyś miałam kilka nagranych telefonem z klubu ale jakiś czas temu rąbneli mi telefon! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 16, 2011 telefon rąbneli mi na dworcu a nie w klubie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guarana12 0 Napisano Grudzień 16, 2011 wspolczuje Ci. szkoda takich wspanialych filmow z Manieczek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matuszczak jest chory Napisano Grudzień 16, 2011 poważnie, zniknie z Plebanii, jak już jego nie będzie, to skończą serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 17, 2011 Guarana, te światła, te transy!!! echhhh! A wiesz uważam, że najlepszy klub wysiada jak będą drętwi ludzie, no nie? NA PRZYKŁAD - JAGIENKA!!!!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guarana12 0 Napisano Grudzień 17, 2011 dokladnie !!! gocha a co myslisz o I Love New Year w sylwka ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba cie... Napisano Grudzień 18, 2011 Nowe wątki o plebanii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5045112&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5056833&start=30 Zapraszam od teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 18, 2011 Do autora CHYBA CIĘ! Gdybyś czytał lub czytała co wcześniej pisałam to właśnie pisałam że nie wiadomo co mogą podać! I pisałam że głównie liczą się osoby z którymi się bawisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No i co tam;-) Napisano Grudzień 18, 2011 Już niedlugo koniec plebani. Zamiast tego bedzie nowy serial Galeria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 18, 2011 bardziej jestem za sunrise festival . w sumie Manieczki to rozpoczely. SUNRISE WITH EKWADOR MANIECZKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po Kubie Napisano Grudzień 19, 2011 Ksiadz Kuba zostanie przeniesiony :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba cie.... Napisano Grudzień 19, 2011 Do autora CHYBA CIĘ! Z całym szacunkiem ale twoja wypowiedź pozbawiona jest składni. Trzeba było chodzić do szkoły, a nie ćpać wyżeraczy mózgu w wiejskich dyskotekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 20, 2011 Chyba niku gocha 72 używa jeszcze jedna osoba, bo ten ostatni wpis o Eguador Manieczkach NIE JEST MÓJ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guarana12 0 Napisano Grudzień 20, 2011 hejka a pamietacie moze manieczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 20, 2011 Guarana, I love new year, zapowiada się interesująco : eSQUIRE, Kyan & Albert!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jtgad Napisano Grudzień 22, 2011 To dziecko, które gra Ewę chyba za dużo czasu spędza z ludźmi w podeszłym wieku. Kiedy krzyczy wydaje z siebie jazgot jak stara babuleńka. Cieszy się i zachwyca też jak stara malutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padłam z teg ostatniego Napisano Grudzień 26, 2011 postu :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a pytal się ciebie o cos ktoś Napisano Grudzień 28, 2011 czy to już ostatnie odcinki Plebanij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gocha 72 Napisano Grudzień 30, 2011 Nie to nie są jeszcze ostatnie odcinki "Plebanii"! Będą jeszcze w lutym! A korzystając z okazji - WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska_34 0 Napisano Styczeń 13, 2012 może jednak nie będą kończyć Plebanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mark+Iza Napisano Styczeń 16, 2012 niech już skończą tą plebanie i nie pokazują Nalbrzak i Matuszaka jak się męczą bo muszą powstrzymywać sie prze mizianiem. targa mną obrzydzenie gdy o nich myślę. z tego co przeczytałam w prasie o nich inni tez tak myśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niedługo koniec tego serialu Napisano Styczeń 16, 2012 :D nareszcie puszczą coś nowego, zagra tam Tatiana z Egzaminu życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 27 stycznia ostatni odci Napisano Styczeń 19, 2012 nek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach