Gość afdf Napisano Styczeń 31, 2019 hej, miłośnicy Plebanii, jest tu ktoś? Czy Wy też przestaliście oglądać, gdy akcja na dobre przeniosła się już do miasta i przestali pokazywać Tulczyn i stare postacie z tej wsi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Styczeń 31, 2019 Tak,uważam,że wtedy fabuła zmieniła się na gorsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdf Napisano Styczeń 31, 2019 11 minut temu, Gość XYZ napisał: Tak,uważam,że wtedy fabuła zmieniła się na gorsze. Oglądasz rano na Stopklatce? ktory sezon lub sezony są Twoimi ulubionymi? mi do niedawna najbardziej podobały się sezony od 3 do 6 chyba, tzn. do tego czasu zanim nie zaczęli eksperymentowac, wątek dziewczyny z Matczy etc. Ale ostatnio wkręcam sie w sezon 1 jako w najlepszy.,,, choc w sumie on byl taki najbardziej jakis "surowy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdf Napisano Styczeń 31, 2019 Mała sonda dla miłośników: ksiądz Adam Potoczny czy ksiądz Antoni Król? Angelika czy Konstancja? Stare czy nowe wnętrze knajpy w Tulczynie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Styczeń 31, 2019 55 minut temu, Gość afdf napisał: Mała sonda dla miłośników: ksiądz Adam Potoczny czy ksiądz Antoni Król? Angelika czy Konstancja? Stare czy nowe wnętrze knajpy w Tulczynie? Ksiądz Adam żadna stare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 Ja wolałam Angelikę. Konstancja ma charakter który totalnie mnie nie przekonuje, taka pewna siebie, troche krzykliwa. Angelika jest trochę zagubiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 Wiecie że szperalam gdzie mogłam by się dowiedzieć dlaczego tak zepsuli ten serial po odcinku tysiąc trzystacostam? Dowiedziałam się że wszelkie zmiany zostały wprowadzone pod naciskiem TVP że niby trzeba do miasta no bo to niemodne i nie dla młodych tak pokazywać wies... No to zmienili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 Na TVP vod brakuje wielu odcinków...ktoś wie gdzie jeszcze można je znaleźć? Na chomiku są tylko do tysiąc costam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Styczeń 31, 2019 Na youtube kanał użytkownika Carl Z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Styczeń 31, 2019 Pojawiły się odcinki 544 i 545, w tych odcinkach wróci pierwszy mąż Bożeny Paprockiej uznany za zmarłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 1 godzinę temu, Gość XYZ napisał: Pojawiły się odcinki 544 i 545, w tych odcinkach wróci pierwszy mąż Bożeny Paprockiej uznany za zmarłego. Dzięki za info, od dawna śledzę ten kanał na YT ale bardziej miałam na myśli to że odcinki powyżej 1000 na platformie vod są niekompletne a chciałbym te brakujące mam też pytanko czy nie da się tego nagrywa. w lepszej jakości? Ja mam Stopklatka HD i różnica jest duża między taka jakością a tą z chomika. Ale i tak szacun za dodanie odcinków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 1 godzinę temu, Gość XYZ napisał: Pojawiły się odcinki 544 i 545, w tych odcinkach wróci pierwszy mąż Bożeny Paprockiej uznany za zmarłego. I będzie truskawkowy gwałt jest taki filmik na YT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 31, 2019 Ktoś jeszcze miał takie uczucie jak ja że jak zaczęła się ta farsa zwana nowa plebanią w Hrubielowie, to jak choćby na chwilę pokazali jakaś scenę z Tulczyna to od razu wam było wesoło? Wydaje mi się jednak że to krótko trwało a tak naprawdę potem nawet na chwilę już nie pokazywali. Jednym z ostatnich wątków tulczynskich jest wątek młodego Kurka który wyszedł z więzienia po gwałcie na justynie. Potem jeszcze kilka razy pokazali plebanię w tulczynie a potem kaplica... W ogóle jak się skończył los wikarego który stał się proboszczem w Tulczynie? Czy kiedykolwiek go pokazano jeszcze po odcinku tysiąc czterysta costam jak babcia Jozia robi mu jajecznice żeby potem znów wrócić do Hrubielowa? Tego odcinka nie ma na VOD, brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 4, 2019 Są odcinki do 558 i właśnie w 558 odcinku Hanka urodzi drugiego synka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 10, 2019 Pojawiły się odcinki do 566,Ten Stach to się ...ą zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 10, 2019 5 godzin temu, Gość XYZ napisał: Pojawiły się odcinki do 566,Ten Stach to się ...ą zrobił. I kolejne odcinki do 572. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 17, 2019 Pojawiły się odcinki do 586. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2019 Pamiętam sektę hare kriszna, ojczyma Przemka, nazywali go dziadzią dziadzia jest w niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 17, 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: Pamiętam sektę hare kriszna, ojczyma Przemka, nazywali go dziadzią dziadzia jest w niebie Nie Przemka,tylko Marcina.Nazwa sekty była podana jako Bractwo Miłości i Pojednania i wierzyli w boga,który nazywał się Shirma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2019 To byli złodzieje , taka miłość do Shirmy, a ludzie głupi wierzyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość affhde Napisano Luty 19, 2019 który sezon Plebanii jest Waszym ulubionym? albo sezony? u mnie tak: dopóki była Angelika to się wydaje najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 19, 2019 3 godziny temu, Gość affhde napisał: który sezon Plebanii jest Waszym ulubionym? albo sezony? u mnie tak: dopóki była Angelika to się wydaje najlepsze 3 i 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Luty 20, 2019 Dnia 31.01.2019 o 15:54, Gość afdf napisał: Mała sonda dla miłośników: ksiądz Adam Potoczny czy ksiądz Antoni Król? Angelika czy Konstancja? Stare czy nowe wnętrze knajpy w Tulczynie? ;) ksiądz Antoni Konstancja Stare wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 21, 2019 600 odcinków już obejrzanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośc Napisano Luty 21, 2019 A tak ogólnie jakie jest wasze zdanie na temat wątku młodego Kurka i Justyny? Dla mnie scenarzysci popłyneli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 21, 2019 Ja na tym etapie już nie oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 21, 2019 6 godzin temu, Gość XYZ napisał: 600 odcinków już obejrzanych. A gdzie oglądasz? Są odcinki e internecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 26, 2019 Dnia 21.02.2019 o 20:31, Gość Gość napisał: A gdzie oglądasz? Są odcinki e internecie? Tak,na youtube,aktualnie 618 odcinek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AngelaAleNieTracz Napisano Luty 28, 2019 Ja mam około 1400 coś obejrzanych. Jak stopniowo przestali w ogóle już pokazywać większość dawnych postaci to nie był to już dla mnie serial godzien uwagi. Chyba ostatnimi wątkami tulczynskimi był ten właśnie Justyny i Kurka oraz pani Borosiukowej i jej nowego narzeczonego. Potem scenarzyści ten serial zamordowali. Po co było pchać to do miasta i robić z tego kolejna byle jaka produkcję na miarę klanu? Że źródła wiarygodnego wiem że naciski by zmienić fabułę i scenerię płynęły od TVP. No bo przecież wieś i pobożność to niemodne, trzeba miasto pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AngelaAleNieTracz Napisano Luty 28, 2019 Ogólnie mam pytanie dlaczego te odcinki na YouTube są zgrane w tak niskiej jakości, nieostry obraz. Trynia13 wstawia ze stooklatki i tu już obraz lepszy. Ale ona nie wstawia regularnie i nagrywa ze Stopklatki. Ja wykupiłam sobie pakiet telewizji internetowej i mam Stopklatka HD, obraz tam jest najlepszy z tych wymienionych, codziennie rano wstaje oglądać . Jakby ktoś to nagrywał z Stopklatka HD i wrzucał w YouTube to już by była najlepsza opcja. Ja nie mogę bo nie zawsze mam możliwość nagrać poza tym mój system komputerowy jest nietypowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach