Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czym do ludu

Co musi zrobić facet aby się fizycznie podobać ?

Polecane posty

a bo powiem ci surykotko ze poznalam na studiach ten rodzaj ludzki i teraz wiem ze trzeba ich omijac z daleka hehe Wazne jest zeby facet kupowal za swoje - jesli kupuje orginalne - a w dzisiejszych czasach dzieciaki nie chca zakladac tego co im mama kupila bo nie "markowe" itd. Ja na metki nie zwracam uwagi ale na czystosc i rozum tak.

seksowny zarost , trzydniowy :P przeszywajace spojdzenie lubie jak patrzy na mnie lubieżnym wzrokiem , lubie jak facet ma niski głos , wole jak ma troche włosów na głowie bo czasami sie bawie włosami albo lekko go poszarpie :P mrrau

Gość voo
kajak* - ciekawe, czy sama jestes kreatywna? A moze nie i dlatego facet ma ciagle wymyslac, gdzie pojdziecie i co zrobicie?

Gość surykotka
koszulka z napisem "adidas", wlosy na zel, zloty lancuch na szyi (grubosc odwrotnie proporcjonalna do intelektu wlasciciela), sportowe buty na nogach i starte jeansy... cos co omijam szerokim łukiem:D

a co to H&M ? wybacz ale mowilam ci ze ze wsi jestem a tam na metki nie zwracalismy uwagi - to jakas firma pewnie? O rany - teraz wiem dlaczego bylam takim szczesliwym dzieckiem. Komorke sobie dopiero gdy do pracy poszlam kupilam, bo nie bylam swiadoma tego ze to taki obciach nie miec takiego gadzetu... a teraz slysze z jakim problemem borykaja sie dzisiejsi rodzice - mamo kup mi to mamo kup mi tamto ... laptop juz na pierwsza komunie ... ciekawe po co - w drugiej klasie nawet tabliczki mnozenia dzieciaki jeszcze nie umieja - ale po co im to skoro komputer juz maja...

no nie wiem czy tak daleko hehe - widzialam kiedys jak dzieciaki w szkole dziwily sie gdy wegiel ogladaly - malowaly sie nim bo pierwszy raz w zyciu w szkole im nauczyciel pokazal - gimnazjalisci - miastowi hehe ubaw mielismy niesamowity :D

dobra - spadam stad bo skonczylam pisac raport na jutro (nie o oczekiwaniach wzg. facetow oczywiscie) - fajnie tak w miedzyczasiepopstrykac zwami :D

Ale on naprawdę musi mieć to \"coś\" dla mnie to nie slogan. To coś, czego nie potrafie zdefiniować a co \"ożywia moje serce\":)

NO I DOBRZE ZE DAJA LAPTOPY NA KOMUNIE DZIECKO POWINNO MIEC KONTAKT Z KOMPUTEREM I KOMóRKą OD NAJMLODSZYCH LAT.............

Gość zupełnie poważnie na ten temat
Nie zrobisz NIC, żeby się podobać. Tak samo, jak nie doradziłbyś jakiejś dziewczynie,której w życiu nie widziałeś, co ma zrobić, żeby się podobać. Pomyśl- jeśli ktoś Ci się podoba, to będzie się podobał nawet jak się źle ubierze czy uczesze. A jak się nie podoba, to nie ma na to rady... Mi się podobają faceci wysocy, szczupli, blondyni albo rudzi. Nie piękni, nie przesadnie zadbani, tacy w typie studenta, ubrani na luzie, po których widać, że nie słuchają disco;) A zakochałam się w brunecie, z nadwagą, takim wielkim, śmiesznym miśku. Po prostu jak go zobaczyłam, to musiałam się do niego przytulić. I to nie jest normalne:) Ale tak bywa. Szkoda tylko, że on mnie nie chce;) I z tym też nic nie mogę zrobić. I co gorsza, nie sądzę, żeby chodziło o wygląd. Po prostu on szuka kogos innego.

Gość surykotka
bo w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo na raz:/

Gość ofe rma
tia. jednym słowem facet ma byc przystojny i odpicowany. ciuszki z najnowszej kolekcji, manicure, oczywiście nie jakiś fryzjer a hair stylist :D cuda panie. a co do tego że kto nie walczy ten przegrywa to bzdura. Sun Tzu w sztuce wojny napisał "jeżeli ni emożesz wygrać, nie walcz" a na tym to on się akurat znał.