Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

piątkowa kawa?

Polecane posty

zapraszam na kawę. nastawmy sie odpowiednio, aby weekend był przyjeny i relaksujący :)

Gość no to ja już sie wypięłam
i tylko czekam na jakiegoś ogiera który mnie przyjemnie zrelaksuje :classic_cool:

Ja dziękuję za kawę, mam kaca. Zjadłabym za to hamburgera albo ostrą zupkę chińską, łooo matko, takiego mam kaca a tu jeszcze 7,5 godzin roboty... :o

Było i to jak :) Ale dzisiaj... chcę hamburgeeeraaaaaa! I do domu!

kawy nie pijam, ale soczku jabłkowo miętowego się chętnie z wami napiję :)

ja na kacu mam tak, że muszę zjeść rano jajecznicę :D nie wie skąd to wynika

U mnie kac pojawia się niezwykle rzadko, nie lubię pić. Jeśli już, to symbolicznie. Wczoraj spotkałam się z koleżanką, której daaaawno nie widziałam. 5 godzin plotek, nadrabiania zaległości przy piwku - nawet nie wiem, kiedy to zleciało. A dzisiaj... a dzisiaj choruję.

Kawy chetnie sie napije, kaca dziś nie mam - bedzie jutro :P ill, mówią czym sie strułaś tym się lecz :D

czasami trzeba się zresetować :) a na kacu, zwłaszcza np w niedzielę, fajne jest to, że człowiek nareszcie może sobie legalnie odpocząć. nie ma tej wewnętrznej presji, że trzebaby zrobić to czy tamto, bo nawet się o tym nie myśli

w niedzielę już zazwyczaj mam depresję, że nadchodzi poniedziałek :o

Gość zmatrwionaaaaaa
Ja pije wlasnie kawe, ale weekend zapowiada sie... strasznie :O Cala sobote na uczelni, same rzeczy na ocene i do tego jeszcze mega trudny egzamin ;( Jak ja to przezyje :(

meaaa, widzę że masz jak ja, poranek super bo można się wyspać, ale później pojawia się świadomość że na drugi dzień do pracy trzeba iść...:(

Mam to samo, dlatego najbardziej lubię sobotę. To jest jednak cudowny dzien - wyspac się mozna, jutro wolne, ach, a to juz jutro. W niedzielny wieczór już mnie nerwy biorą na jutrzejszy poranek :D

ja uwielbiam piątek od godziny 15 tej :D wtedy wiem , ze mam cały weekend ale akurat przyszły tydzien cały mam urlop więć luuzik :D

mea, Ty poprawiłaś mi humor. Zapomniałam zupełnie, że w przyszłym tygodniu mam trzy soboty :D Dzięki!!

Gość pijąca kawusia
ja popijam sobie pierwszą dziś kawke:) i tak sobie myślę że może warto by było zmienić pracę na taką którą się polubi:) wtedy nie będzie broblemu niedzielnegO:)

ciciałabym już urlop, ale trzymam na sierpień żeby wczasy pod gruszą dostać

kawa? przyłączam sie .... nie umiem rozpocząc dnia bez kawki

No jak tam?? Ja juz druga kawusię pije, coś szaro u mnie za oknem i tak jakos smutno, więc kawy pójdzie dziś dość dużo :D

Gość Paluszkowa
Ja właśnie zieloną herbate popijam:)

Ja też trzymam urlop na gruszkowe... Zjadłam zupkę chińską ostrą i jestem jak nowo narodzona :) Hamburger dalej za mną łazi. Mam do napisania długie i skomplikowane uzasadnienie, ale ja już poczułam piątek i nie mogę się za to zabrać. Leży w kącie i straszy :D

ja nie trzymam urlopu bo mój mąż za miesiac przechodzi do innej firmy i ulropu nie będzie miał więc i tak nigdzie nie wyjedziemy, a w mojej firmie nie ma wczasów pod gruszą :o