Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo ja jestem pechowa

samce to śmiecie

Polecane posty

W skrócie ( i to dużym!!) : facet nr 1 - był ze mną nie wiadomo po co , udawał, że kocha - nie kochał - bolało ... facet nr 2 - długo klamkował się z tym , że jest alkoholikiem , długo ic nie poznałam , znał świetnie metody kamuflaż , w końcu zaczął mnie bić i przestał się kryć ze swoim uzależnieniem - czułam się jak szmata ... facet nr 3 - kochałam go ponad życie, 3 lata spędzone razem. dopiero potem wyszło na jaw jak kłamał świetnie i zdradzał mnie :( do dziś nie potrafię z tym żyć, zmieniłam się , nie potrafię ufać. facet nr 4 - byłam dla niego sprzątaczką, darmową prostytutką na skinienie ręki, kucharka, poza tym łożyłam na iego jak taka idiotka a on wciąż obiecywał złote góry i pięknie przepraszał... na końcu mnie okradł i wyzwał od najgorszych :( facet nr 5 - znęcał sie nade mną psychicznie i fizycznie, kłamał, zdradzał facet nr 6 - zachowanie rozpuszczonego, niedojrzałego bachora , nieprzystosowanego do zycia który musi mieć to co chce, sam nie dając nic w zamian :(

boję się ... wydaje mi się, że jestem skazana na staropanieństwo a tak zawsze marzyła mi sie rodzina, wspólny dom, wakacje z dziećmi, romantyczne chwile z mężem :(

Gość sprawiedliwaaaa
jarek... potwierdzasz tylko fakt jakimi śmieciami są samce :(

Gość oficjalny troll forumowy
6/6->jesteś pechowa

już nie wiem co jest grane :( ryczeć się chce tym bardziej że ja jestem bardzo delikatną uczuciową i rodzinną osobą :( nigdy w życiu nie myślałam, że coś takiego mnie spotka ze strony mężczyzn... tyle bólu i cierpienia :(

nie ma czegoś takiego jak pech, mamy to na co zaslugujemy.

Gość oficjalny troll forumowy
Jarek zamknij paszcze bo ci w nią naszczę

w takim razie co mam robić? co byście zrobili na moim miejscu gdyby Wasza przeszłość klarowała się w podobnie czarnych odcieniach ?? tylko prosze bez "powiesił bym się" i tego typu... :(

Gość zimny jak głaz
jesteś łatwowierna i dajesz się wciągać w takie związki.

aha... czyli zasługuję na bicie i zdradzanie podczas gdy ja nawet kłamać nie potrafię i żyję zgodnie z zasadami Boga ... dziękuję... :(

Gość też tak miałam a moje
kumpele mimo że fałszywe świnie i same zdradzają to maja cudownych idealnych facetow których mi osobiście żal że są z takimi szmatami. to niesprawiedliwe!!!

w tym sensie, że nie szanujesz się i za dużo od mężczyzn oczekujesz.

Gość a ciekawe co trzeba
zrobić co żeby zasłużyć sobie na gwałcenie, bicie , poniżanie i zdradzanie... jarek - zastanów sie zanim coś powiesz!!!

oczekiwałam jedynie uczciwości i szczerości bo uważam , że to są fundamenty dobrego związku... nawet to okazało się dla nich za trudne :(

Ty Jarek jakiś specyficzny jesteś, masz wszystkich w domu?

widze jednak, że topik nie ma sensu bo nawet tutaj jestem przez "facetów" traktowana z pogardą. dziękuję , że daliście mi się upewnić, że ze mną jednak wszystko ok... pa

albo ja .. albo się zmienisz i sama ze sobą potrafisz być szczęsliwa, albo będziesz przyciągać takie typy.

Gość ja cię rozumiee
też przez podobne sytuacje przechodzilam i bardzo pragnełam rodziny więc wyszlam za mąż ale to nie jest to teraz cierpie ja jestem pechowa do związkow

Gość bhdjdbahsdbajdhbjakdlcnqjk
:( .....jesteście zadowoleni??????????!!!!!! :(:(:(

Łatwo powiedzieć , że ktoś zadaje sie z niewłaściwymi... ale związek to związek. Zawsze masz nadzieję, że to co widzisz to tylko złudzenie i , że to minie, chwilowy kryzys... a często nawet nie widać złego ponieważ kochasz ! a partner to wszystko co złe rewelacyjnie tuszuje - no bo przecież nie pokarze, że zdradza (...)

nr 1 - dobrze udawał, skoro mu wierzyłaś; a po co udawał? odpowiedź w opisie nr 4 nr 2 - miałaś faktycznie pecha, nie twoja wina, tylko jego problem stanął ci na drodze... nr 3 - coś znalazł w innej, czego nie znalazł u ciebie, zdrada szczególnie boli przy głębokim uczuciu; trudno ocenić, czy ta zdrada to skutek, czy przyczyna nr 4 - na własne życzenie, sorry. Może prosiłaś się o takie traktowanie na kolanach? Nie? A on prosił? też nie? To o co chodzi? nr 5 - wątek masochistyczny rozwija sie w najlepsze - po co z takim być? Kop w d... po drugich przeprosinach (żeby nie było, że szansy drugiej nie dostał) nr 6 - to normalne problemy, zdarzają się przy adopcji. Wymagana cierpliwość albo dom dziecka (raczej dom matki, i to jego) Ale wiesz co? nr 7 - będzie cię szanował tak, jak zobaczy, że ty szanujesz siebie. A poziom był wg twojego opisu... taki sobie. Próbujesz dalej czy pas?

Gość zimny jak głaz
Trzeba pamiętać że każda zdrada od czegoś się zaczyna a tu jak widać nie wiadomo o co chodzi .I tak będzie za każdym razem.

Gość ofe rma
każdy dostaje to na co zasługuje i naprawdę nie wydziwiajcie już. facetów na świecie parę miliardów, każdy ma jakieś wady i jakieś zalety. jeżeli chcecie idealnych (przystojnych, inteligentnych, bogatych) to musicie się ustawić w długą kolejkę. tylko szansa że przed śmiercią kolejka do was dojdzie jest niewielka. jak nie chcecie czekać to musicie akceptować pewne wady. a które to już zależy tylko od was, od nikogo innego.

Gość a ja miałam tak...
16:46 zaczarniłam sobie nick Też tak miałam !!!!!! I też o mały włos z potrzeby posiadania rodziny, męża itd wyszła bym za mąż za niewłaściwą osobę. podziwiam ja nie potrafie