Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu2008

NIEPŁODNOŚC???-nieudane starania o dziecko!

Polecane posty

Moleczka no właściwie Quick View to chyba już możesz robić?! Tylko opanuj drżenie rąk, żeby siusiu złapać :D :) Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moleczka, zrób teraz, jak już jest termin miesiączki, to możesz. A jak okres nadal nie przyjdzie, to jeszcze za kilka dni zrobisz.I daj znać.

Klempa, Kazika ma rację, rzućcie prace, idźcie na zasiłki, kupcie sobie skrzynię browarów i 10 wagonów fajek, no i jedźcie do lasu, do jakiejś meliny, albo pod dyskotekę, czy do kibla miejskiego, to ciąża będzie raz dwa ! Jeszcze najlepiej kupcie po drodze kondomy, bo dużo wpadek jest od pękniętych prezerwatyw i na koniec po fakcie wymocz się we wrzątku, żeby wybić resztki plemników. Im więcej będziesz robić na przekór,tym szybciej zaciążysz. Ja sama chyba też wypróbuję ten sposób:-)

marzenie masz rację, my za porządne jesteśmy ja to już tylko raz na m-c się myję ;):);)

jeszcze rok temu to u mnie zapalenie czy grzybki na pipce to raz na 2 m-ce były. gin mi powiedział że za czysta - jałowa jestem. a i przestałam nosić stringi, cholerka a przecież te wszystkie lachony to właśnie od stringów i białych kozaczek zachodzą, ale wy dziwczyny nie światowe jesteście! wracając do testu to chyba jutro rano może zrobię, co? albo poczekam do weekendu, ale sie boję!

marzenie masz rację jak nic, to jest jeden z najlepszych sposobów, ja proponuję jeszcze ubrać taką mini co to pół tyłka widać i brzuch odkryć, i potarmosić się w bramie w środku zimy, efekt jak nic murowany....

moleczka idź w tej chwili do apteki, i to już, rozkazuję Ci w imieniu nas wszystkich:)...

silna dobrze, że się schował za macicą a nie np za wątrobą lub uchem:) ważne, że jest:)

a wracając do tematu ciąży to mam na chacie remont łazienek.... jest dwóch fachowców, silni, dobrze zbudowani, mają wszystkie zęby...jeden ma 4 dzieci a drugi dwoje, i kopcą jak smoki.... ja pilnuje a mąż w pracy... wczoraj na insemie została ze mną lekarka i tak sobie rozmawiałyśmy, podobno kiedyś jak nie było inseminacji i in vitro to kobietom chcącym zajść w ciążę zalecano skok w bok, na pewno taniej niż in vitro, a nawet insema.... może się wysztafirować i załatwić temat:) bo stresuje mnie ta insema, wczoraj przed wejściem wyobrażałam sobie, że gdyby tak wybuchła bomba w tym czasie co mam zabieg toby mnie znaleźli rozkraczoną z nogami w górze i wziernikiem w piz...ie, co człowiek nie zrobi, żeby osiągnąć cel....

zapomniałam dodać, że jakby wybuchła bomba tobym jeszcze była goła od pasa w dół....

no niestety nie mam jak wyskoczyć doapteki bo jestem w pracy, a w domu mam test już leży chyba z pół roku, muszę sprawdzić czy ważny? kazika ty to masz wyobraźnię, czyli że ci panowie to już raczej sprawdzeni w płodzeniu dzieci? hihihi

marzenie nie wiem ile masz lat, ale ja to już stara jestem (32lata), i staram się myśleć realnie, jak z facetem żyję tyle lat i nic nie wyłazi to trzeba czegoś innego spróbować....

moleczka chłopaki brzydkie nie są, robota pali im się w rękach, dzieciak by miał dobre geny:)

to czemu na testach piszą żeby robić z pierwszego moczu porannego bo wtedy jest więcej tego hormonu co ciężarówki mają. jak zrobię po południu to nic nie wyjdzie, acha i mówicie ze jak nadal nei przyjdzie @ to za tydzień np zrobić drugi? wiecie mi to jak krowie na miedzy trzeba tłumaczyć. słuchajcie co z 4mala i jej M?? brak wiadomości też nie jest dobry.

moleczka podziwiam cię, ja to bym nie wytrzymała tyle.... jest podejrzenie trzeba trzasnąć test, zresztą sama wiesz ile ja ostatnim razem ich narobiłam, teraz tańsze kafelki trzeba było do łazienek kupować...

Hehehe dziewczyny ja to ostatnio stwierdziłam, ze taka w ogóle puszczalska nie jestem i jakbym to zrobiła, to w zasadziem na pewno na luzaka "bez" bo skoro niepłodność, to mogłabym nie? i znając mojego pecha to właśnie bym zaszła,a le przecież ja chcę z konkretnym a nie jakimś na jedną noc... człowiek zaczyna mieć szalone myśli normalnie :D No a ten mój jajnik to mam wrażenie, ze wie co robi... skoro lewy owuluje ale ma zapchany jajowód a prawy nieowuluje a jajowód się udrożnił... to niech se zbacza zboczeniec :D

a ja mojemu powiedziałam, że taniej by było jakbym się puściła, a on, że gdzie ja takiego z zakolami znajdę..... bo przeca trzeba by było szukać podobnego do M, żeby ludzie nie gadali:) - taki żart jakby co

wiecie ja to też mam takie myśli, mam takiego kolegę bliskiego bardzo dobrze się znamy, jest singlem i ma całkiem niezły arsenał, mój M to się chowa przy nim - rany nie powinnam tak pisać. no ale wiadomo że najważniejsze jest uczucie kto kogo dotyka i jak. ale jak mi ten kolega kiedyś powiedział że on to by mógł zapłodnić każdą laskę bez względu który ma dc. ja mu na to że dopóki nie spróbuje to nie będzie pewien czy może Hihihihi ale potem też zaczęłam o tym myśleć, czy tak bym mogła zrobić? tylko nagorzej jak dziecko będzie podobne do ojca biologicznego!

a powiem wam, że ja podziwiam te kobiety co zrobiły skok w bok, żeby mieć dziecko, i jak znam życie to uratowały małżeństwo... mi skok w bok nie grozi, prędzej bezdzietność, uczciwa do bólu jestem, a opcji zostawienia kartki przyklejonej na lodówce nie przewiduję: "kochanie poszłam zrobić zakupy, a przy okazji zrobię skok w bok z sąsiadem tym co ma dużo dzieci"

Moleczka, Kazika > właśnie, trza by jakiegoś klona własnego faceta znaleźć... ;) ale ja to bym psychicznie nie wyrobiła... niestety to nie dla mnie :O

moleczka mi kiedyś w pracy kolega zaproponował, chwalił się, że ma wysoką skuteczność, a ja głupia nie skorzystałam....

dobra idę chłopakom obiad zrobić.... bo bab dzisiaj na forum jak na lekarstwo... a pamięta któraś z was, kto wymyślił słowo kotaszenie? bo elaborat to Klempa...

A ja tam myślę, że skok w bok to pójście na łatwiznę.Prawdziwy wyczyn to doczekac się długo wystaranej ciąży ze swoim facetem. Taka satysfakcja, że mimo beznadziejnych plemników, torbieli, mięsniaków i innych świństw na macicy udało się, że się przeszło wspólnie tę drogę i miało się gdzieś tych wszystkich płodnych ogierów, którzy kusili wokoło.

wy pewnie już jesteście zaprawione w robieniu testów? ja ostatnio test robiłam 10 lat temu bo w kartach tarota mi wyszło że jest w ciąży, czujecie? a tak poza tym nigdy, wiec trzesę się na samą myśl. mnie już przy testach owulacyjnych ręce latały i się pociły a co to będzie z tym to ja nie wiem. matko ja chyba nawet nie wiem czy umię taki test zrobić jeszcze? dawajcie tu pomysły jaki są te testy bo ponoć są różne rodzaje?

Mąż żyje naszczęście to jakiś nieżyt bakteryjny jelita i nie owowieję :) , nie mam jak dziś i pisać i czytac jak wróce do domu wszystko opowiem, dziś jest szef i jest horror.. buziaki

4mala to Twój szef taki kościelny? bo pomyślałam, że może powinnaś zamontować matkę boską nad monitorem, może będzie milszy:)

czy ja się chwaliłam, że dzisiaj mam dzień wolny? tzn miałam mieć wolny ale jest ekipa i co rusz mi tą wolność naruszają... nawet jak Klempa cały dzień w łóżku poleżeć nie można...