Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

Gość facet .
jesteśmy mniej wybredni :) Stąd dużo mniej samotnych facetów. Myślimy o przyszłości, o rodzinie. Szukamy kobiet, które będą przede wszystkim dobrymi matkami dla naszych dzieci. A że kiepskimi kochankami - cóż, zawsze pozostaje fantazja.

Ju... atmosfera..?:) nie do odratowania..? mnie nie było tutaj dwa dni:) ja jej raczej nie popsułam. ktoś inny się o to bardzo postarał....:) ale mam nadzieję że jeszcze będę miała z kim pogadac.....:)

mozna do wielu rzeczy sie przyznac no ale nie wiem jak innym ale onanizowanie sie przed kompem gdy mam partnera pod ręką nie leży w mojej naturze, szybki sex - zdarzał się, ale zazwyczaj gdy razem się tego chce...to juz kwestia chwili i preferencji

naturalna kontynuacja gierek damsko-meskich, jak rozumiem sumienie:) gdzieżby tam:) temat świeży, i całkiem na czasie:) żadne gierki, czyste realia:)

...dla faceta to normalka, przeleci wszystko... Jasne, wszystko oprócz kobiety, bo ta powie NIE :O

Jasne, wszystko oprócz kobiety, bo ta powie NIE :) jedenaste przykazanie: nie będziesz mówiła NIE, BO do innej podąży:)

Retro, jeżeli chcesz mówić o czymś co napisałam, to możesz walić śmiało myślę, że nie uraziłam Cię niczym, a jeżeli tak, to wiedz, że niczego takiego nie chciałam a co do tego tematu, to nie uważam, że fantazje kobiet świadczą o "waleniu się" związku są naturalnym elementem scenerii wiele kobiet się do tego nie przyznaje - ze wstydu, obawy, z wyrachowania, z powodu wychowania, itp :)

Gość ona*****
retro, kobieta nie musi odchodzić, poudaje troche, w końcu dla tych paru minut, nie ma co zawalać związku ;-)

w sumie masz racje, raczej nienaturalna :p w teorii przynajmniej ale czym sie a) oraz b) od gierek roznia, to ja szczerze mowiac nie wiem

Sacrum i profanum, jako tytuł rozdziału użył Jan Witold Suliga w swojej książce \"Tarot Magów\" , jakim cudem przyszło tobie na myśl te pojęcia tak strywializować?

Mnie osobiście zadziwa fakt iż więcej facetów chce mieć silna kobietę nA CO DZIEń I SIę na niej opierać, a w łózku nagle chcą zmieniac rolei dominowac, żeby połykała, i takie tam cuda. Nie potrafią zrozumiec że nie da się pożądać kogoś kto całe dnie wysiaduje dupą fotel i dzierży swoej berło: pilota od tv... jakby ktoś taki mi chciał w łózku podominować to bym chyba pękła ze śmiechu...:)

ale czym sie a) oraz b) od gierek roznia, to ja szczerze mowiac nie wiem Sumienie:) to nie gierki:) to gra o smierć i życie:) o wszystko:) o FACETA:):) żeby został :)

co retro boli cie jeszcze serduszko po nieudanym zwiazku ?:D :D :D :D :D

Sacrum i profanum, jako tytuł rozdziału użył Jan Witold Suliga w swojej książce "Tarot Magów" , jakim cudem przyszło tobie na myśl te pojęcia tak strywializować? Blondynie, dlaczego strywializowac..? czyżbyś nie wiedział że męzczyzni chca mieć w swej kobiecie Matkę Boską i cudzołożna Magdę Magdalene na raz..?:) jak my to mamy pogodzić..? :)

co retro boli cie jeszcze serduszko po nieudanym zwiazku Jacku, jakim związku? Jakie serduszko...? :)

...Mnie osobiście zadziwa fakt iż więcej facetów chce ... A tak, z głupia frant, zapytam - a skąd to wiesz ? :)

biedna retro facet potraktowal ja jak szmatke do spuszczenia spermy i teraz biedaczka sie msci na forum :D :D :D

A tak, z głupia frant, zapytam - a skąd to wiesz ? z autopsji:) Stronniczy, skądże by...:) ciekawa jestem tylko czy kobiety potwierdzają:)

silne kobiety z reguły przyciągają słabych facetów norma - w przyrodzie tak bywa 🖐️ wrócił mąż, idę pofantazjować :P ;) bawcie się dobrze! poczytam przy okazji.

a ta po prawdzie to ja krótko:) napisałas że masz do mnie pretensje że w pewnym momencie przstałam ciebie zauważać czy cos takiego, dlatego przestałaś pisac... Był tam też krótki opis twojej sytuacji, ni e wiem czy kojarzysz ten wpis... powiem tak; jestem tym zdziwiona, byłaś obok Ike jedyna kobieta kóra stanowiła sensowna przeciwwagę do tego co pisałam , a dlatego sensowną że doswiadczyła w zyciu włąsnie czegoś innego... ceniłam sobie twoją obecność, żaluje tylko że może nie potrafiłam tego pokazac. Pozdr.

Hm...zatem mnie, teoretykowi, trudno będzie z Tobą polemizować Teoretykowi...?:) a coż to znaczy? :)

Gość mmarta
retro ale masz nasrane w głowie

Czy ta reguła jest symetryczna, tzn. silne, męskie osobowości, kierują swoje zainteresowanie w stronę kobiet sprawiających wrażenie, że potrzebne jest im czasem silne, męskie ramię ?

silne, męskie osobowości, kierują swoje zainteresowanie w stronę kobiet sprawiających wrażenie, że potrzebne jest im czasem silne, męskie ramię ? wyłącznie tak się dzieje:) Cytat: "Kobieta aby pójść do łózka z mężczyzną potrzebuje bliskości zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna przeważnie potrzebuje tylko miejsca.."