Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pau.la

Starajace sie o pierwszego dzidziusia?

Polecane posty

Madziara, Z ta lista to chodzi o to ze dziewczyny ktore w tym momencie (z roznych przyczyn) sie nie staraja o dzidzie a odwiedzaja nas i pisza jakies wiadomosci sa w tak zwanej lozy honorowej na dole listy). Jest tam np. broneczka i zlowik i pakostane.

Cos mi internet nawala od 2 dni. I nie dziala telefon. Musze jutro spawdzic co sie dzieje. Co chwila mnie wyrzuca z netu.

dziękuję dziewczyny, jesteście kochane i wyjątkowe:) Paula szkoda, że nie widziałaś mojego szerokiego i ogromnego uśmiechu jak napisałaś, że loża honorowa przyniesie mi być może szczęście :))))) okaże się :) miłego wieczoru

Dobranoc kochane! Te co mają owulację to do dzieła, a te co po lub przed do łóżka wypoczywac i nabierac sił. Pa Pa! Buziaczki!

Cześć wszystkim, wstawac spiochy :) Dziewczyny ja dzisiaj ide do poradni genetycznej na 9.50. Trzymajcie kciuki. Jak wroce to napisze co i jak.

Ja to kobitki teraz nie mam za bardzo czasu żeby tak Was odwiedzać często jak wcześniej. A to z tego względu że w przyszłą sobotę mamy wyjazd nad morze na który bardzo się ciesze i chodzę na zakupy żeby nic nie zapomnieć a nie kupować tam bo to dwa razy drożej. i miedzy innym chodzę po kościołach żeby załatwiać papierkowe sprawy w sprawie ślubu. tak czy inaczej wszystkie pozdrawiam

dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków :) Jesteście super :) Lekarka na razie przeprowadziła wywiad rodzinny. A teraz najlepsze: bede miec robione to badanie... uwaga!!!!!!!!! 1.XII :) szok co?? Tyle czekania. A potem jeszcze czeka sie ok 3 tyg. na wyniki. Więc bedzie niespodzianka na świeta. A moze do tego czasu bede juz w ciązy :) No i oczywiscie maz powtorzy badania za ok miesiac do poltora i zobaczymy.

Angelika a co powiedziala o wynikach Twojego meza? Jezeli moge sie oczywiscie zapytac.

Gość nic89541789
🌻 🌼

I dlaczego ten termin jest dopiero na 1 grudnia!!!! To mnie strasznie zlosci w Polsce ze na lekarza czekasz miesiacami!!!!!

Jest po prostu strasznie duzo ludzi. Myslalam ze dzisiaj pobiora nam od razu krew a to nic z tego. A prywatnie to badanie kosztuje 500zl. Mówiła lekarka zeby badanie powtorzyc i wtedy zobaczymy czy znow wyjdzie zle czy sie poprawi. Na razie karmie meza tabletkami , moze cos pomoga ;)

Cześc xxmadziaraxxx. Robie sobie testy na prawko i zaraz ide jesc obiadek-pierogi z czeresniami. A potem na 15 na jazde.

angel-ika == Sloneczko nie martw sie na zapas,bedzie dobrze,tylko czemu tak dlugo sie czeka,Ci lekarze w polsce.Ja tez musze z M.zrobic to badanie,tylko musze sie u nas popytac czy mozna gdzies u nas zrobic to na kase,bo jednak to 500zl to duzo za taki wynik a musimy oby dwoje je zrobic,bo to jest potrzebne do in vitra.Nie wiem czy u nas w Kaliszu bedzie taka poradnia genetyczna,albo czy robia u nas to na kase,jak sie pytalam to robia to na kase w Lodzi,ale specjalnie tam nie pojedziemy,chyba ze byloby to blizej a jak nie,no to niestety trzeba bedzie wywalic troszke kasy,ale co to sie nie zrobi dla dzidzi,zeby byla,dla niej wszystko.Trzymam za Ciebie kciuki.A Ty z jakiej miejscowosci jestes?,jezeli moge za pytac.Pozdrawiam👄

Powodzenia na jezdzie,ja juz to mam za soba,na cale szczescie.Nie lubie pierogow,teraz wcinam melona,mniaaammmm,pychotka.

jestem z rzeszowa. Mysle , ze gdzies w poblizu Ciebie bedzie mozna zrobic to badanie. :) A jestescie juz zdecydowani na in vitro?? J teraz robilam ocene kariotypu, jest po prostu duza kolejka i na badani ejeszcze dodatkowo czeka sie 3 tyg ( ale te 3 tyg. to juz niezaleznie czy prywatnie czy panstwowo, po prostu tyle trwa to badanie)

Jezeli moge sie za pytac,to do czego Ci jest potrzebne to badanie?,tez kazali Ci je zrobic?Wlasnie ja nie wiedzialam ze mozna zrobic to na kase.To chodzisz czy chodzilas do poradni genetycznej,i kto Cie tam skierowal,lekarz rodzinny,czy jak?,przepraszam ze sie tak wypytuje,ale nie wiem od czego zaczac i jak.

Pytal sie lekarz do czego Ci ten wynik potrzebny?,bo jak bede to nie wiem co mam powiedziec,i czy mi da skierowanie na to badanie.

Moze stanie sie cud i nie bedziemy musieli robic in vitra,ale jestesmy zdecydowani,ale to dopiero na zime,chcemy sobie zrobic prezent na boze narodzenie,moze sie uda.Dziekuje ze mi odp.👄

Nigdy nie chodzilam do poradni genetycznej, skierowal mnie tam moj ginekolog. Ocene kariotypu robi sie jesli nie mozna zajsc w ciąże i raczej wina jest po stronie kobiety. Po prostu z mezem staramy sie rok o dziecko i nie wychodzi. Gin stwierdzil ze to badanie sie przyda a po nim jego rola sie konczy i da mi skierowanie do jakiejs bardziej specjalistycznej przychodni czy kliniki.

Aha,to skierowanie dostalas od swojego gina a chodzisz prywatnie czy na kase?,bo ja chodze prywatnie i oni kieruja na badania,ale trzeba za nie placic,i nie wiem jak to zrobic zeby miec to na kase.My staramy sie juz 5lat,koszmar :( Moze i to jest po stronie kobiety,ale my musimy zrobic to badanie oby dwoje,bo dostalismy od gin wykaz potrzebnych badan jakie sa potrzebne do in vitra.

no to sie robi badanie 2 stronom ale wtedy gdy raczej wina jest po stronie kobiety. Tak mi dzisiaj powiedziala lekarka. No ja chodze do gina na kase a nie prywatnie. Moze jakbys udała sie do gina w przychodni i wytlumaczyla mu o co chodzi to moze by Ci dal skierowanie, bo jednak jest to drogie badanie.

Zobaczymy jak zajedziemy do polski.Moze znajde przychodnie genetyczna i pujde po skierowanie do lekarza rodzinnego,moze mi da,zapytac mozna a jak nie to przejde sie na kase do gina.Dziekuje za odpowiedzi.