Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betitek21

Depilator ultradźwiękowy - czy któraś z zwas używała ?

Polecane posty

Gość laska0002
Mnie też ciekawi :)

Gość ppppp
sporo osób go zamówiło... ciekawe czy działa :)

Gość gdyby działał to depilacja
laserowa byłaby dużo tańsza. przy takiej konkurencji... a tę "nowość" to już rok (albo i dłużej) temu ktoś na forum pokazywał.

Gość stosowal ktos to

Gość kkkkamilaaaaas
wlasnie tez zauwazylam ta aukcje. ma ktos taki depilator? jak sie spisuje??

hm..to ja też dołączę do pytających...czy to działa?ostatnio zastanawiam się nad depilacją laserową, więc gdyby taki depilator działał, to byłby lepszym rozwiązaniem...tańszym i mniej krępującym, jeśli chodzi o depilacje intymną, ale pewnie jak zwykle to pic...?

Gość gogogogo up

Gość pati20321
ja sie skusilam:) dzis zamowilam Ciekawe jakie beda efekty......jak uzyje to dam wam znac:)

Gość pati20321 i jak tam

Gość pati20321
jeszcze nie dostałam paczki Zamówiłam wczoraj więc myśle ze jutro powinna być:)

Gość miałki
napisałam maila do osoby która to kupiła (facet) i odpisał ze depilator usuwa cienkie włoski i jego żona jest zadowolona, natomiast on próbował usunąć swoje włosy i mu nie wyszło. podobno usuwanie kazdego wloska trwa 15 sekund, wiec jest to na pewno czasochłonne. natomiast mi osobiście kojarzy się to z wynalazkiem z telezakupów, który reklamowali jakieś 10 lat temu, wiec nie jest to raczej zadna nowość i śmierdzi przekrętem. nic za darmo drogie panie, jeszcze sie pomęczymy przy depilacji. :O

Gość gandziolinka
Gdyby ktos jednak go kupil to prosze na maila gandziolinka@o2.pl ! Jestem ciekawa czy działa :)

Gość szmege rege
up :-)

Gość jaga1978
niech ktoś da znać jakie są efekty o ile w ogóle są jestem bardzo ciekawa :)

Gość Surfer
Ciekawy przelicznik. Na kanadyjskim e-bayu tylko 20 dolcow kanadyjskich. U nas 160 PLN. Hmmmm?????? :-0

Gość riś
pati20321 i jak jestes juz posiadaczką tego ''cudeńka''??? jak tak to napisz czy warto go kupować...

Gość oliweczkaqwa
no i jak żadna sie nie skusiła??

Gość pati20321
Sorki ze dopiero teraz odpisuje ale najpierw dlugawo czekalam za przesylka(akurat trafilam jak poczta strajkowala:-( ) a pozniej nie bylam mnie w domu i dopiero trzy dni temu wrocilam....uzylam tego depilatora....co prawda ta depilacja jest pracochlonna ale mam nadzieje ze bedzie warto tzn juz mi sie wydaje ze warto bo wczesniej jak uzywalam maszynki do golenia paszek to praktycznie juz po paru godzinach wloski mi odrastaly:( a po tym depilatorze jak narazie sie milo zdziwilam bo wydepilowalam sobie paszki dwa dni temu i jak narazie nie odrastaja mi wloski( tzn odroslo mi pare ale znacznie ciensze i praktycznie niewidoczne a musze dodac ze ja mam bardzo ciemne wloski i grube:( ) byc moze dlatego tez odrosly bo wlosy nie rosna wszystkie w tym samym czasie.Zobaczymy jeszcze jak dlugo mi te wloski nie beda odrastaly Ale juz czuje ze bedzie dobrze:) tak wiec dziewczyny nie ma co sie bac Cena jest przecietna bo patrzac na ceny innych depilatorow to nawet mozna stwierdzic ze jest niska:)

Gość nataaalk
pati a ile takich seri trzeba wykonac aby sie pozbyc owlosienia cialkowicie? to prawda ze pojedynczego wlosa trzeba 15 sekund przytrzymac by zlikwidowac czy jak to jest??

Gość pati20321
szczerze mowiac nie wiem ile seri trzeba wykonac bo jak narazie wykonalam praktycznie jedna serie no i usowalam pozniej tez jakies pojedyncze wloski A jesli chodzi o czas usowania jednego wlosa to w moim przypadku jest nieprawda ze potrzebne jest az 15 sekund na usuniecie wlosa!! mnie usuniecie jednego wlosa zajmuje 2-3 sekundy..no czasami ciut wiecej bo to zalezy od wlosa ale napewno nie zajmuje mi to 15 sekund!!! powiem tak w pierwszej chwili jak po raz pierwszy wzielam do reki to urzadzenie to sie troche przerazilam bo meczylam sie strasznie i nie usunelam ani jednego wloska:( ale napisalam do faceta od ktorego kupilam depilator i on zalecil mi goraco kapiel bo mam bardzo grube i mocne wlosy i POMOGLO:) nie wiem dlaczego ale teraz to nawet nie musze brac goracej kapieli i tez wloski mi sie usuwaja:) byc moze dlatego ze jest goraco i ciagle mam ciepla skore Ta depilacja nie jest calkowicie bezbolesna ale to jest nic w porownaniu z innymi depilatorami!!...wystarczy troche naciagnac skore i jest ok Nie jest tragicznie..idzie sie przywzyczaic:)

Gość owłosiony
a jakie są teraz efekty dear Pati20321? Pozdrawiam forumowiczów.

Gość pati20321
jesli wloski odrastaja to sa duuuuzo ciensze niz byly i jest ich znacznie mniej tzn bardzo malo ich odrasta:)

Gość Evv
i jak dziewczęta? Działa?

Gość gooooooool
up

Gość neoni
Witam wszystkich... pati20321 i jak tam efekty są już widoczne?

Gość neoni
:)