Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Hm... Właśnie pooglądałam się w lustrze. Mam wałki na plecach :( Znacie jakieś metody na ćwiczenie talii? Bo ja właśnie w talii- tyle, że na plecach mam fuje

Gość Niezapominajkaaa
Jejciu dziewczyny naprawdę kochane jesteście :* hmm co do zielonej herbaty - nie działa odchudzająco ale oczyszcza organizm. a czerwona to podobno naprawdę na odchudzanie działa - ja kiedyś piłam i naprawdę mi smakowała, może spróbuję drugi raz ale musiałabym przyjmować magnez bo ta herbatka bardzo go wypłukuje z organizmu. a co do lodów jak jest gorąco to nawet zaleca się jedzenie lodów bo przyspieszają przemianę materii, tylko muszą być bez polewy czekoladowej :P czyli nawet takie rzeczy mogą odchudzać.. :)

Gość Niezapominajkaaa
czarna porzeczko a próbowałaś hula hop? ponoć jest bardzo dobre - sama mam zamiar sobie kupić :)

Gość Niezapominajkaaa
ale ciężkie ta 6w wole hula hop:) no i brzuszki + taniec i jakiś spacer więc być musi dobrze, mam 2 tyg na zrzucenie 5 kg!

Gość karolciaaaaa
hej Dziewczyny chyba sie do was przyłacze mam jeakies 10 kilo do zrzucenia i nie wiem jak zaczac ;( może ktoras mi poradzi jaka diete mam zastosowac

Hula hoop przynosi super rezultaty, ale trzeba codziennie kręcić przez minimum 25 min, efekty po 2-3 tygodniach. Ale pamiętam jak hulałam po godzinie czy półtorej dziennie to mi 1cm schodził tygodniowo :D Co do a6w to 2 tyg ćwiczeń i poprawa w wyglądzie brzucha ogromna! A efekty już po tygodniu!!!! Polecam bardziej a6w!!!

Czesc dziewczynki :) Tak jak mowilam w tamtym tygodniu moja dieta poszla sie walic. Ale w ogole sie tym nie przejmuje. Wiecie co dziewczyny... ZARECZYLAM SIE!!!!!! :) Jestem bardzo szczesliwa,chyba nie moglabym byc bardziej szczesliwa. Co prawda slub dopiero gdzies tak za dwa lata, ale teraz mam do zaplanowania przyjecie zareczynowe. I przy okazji mam najladniejszy pierscionek na swiecie :)

Hej Ewelina :D Co tam dieta jak masz pierścionek hehe :D Gratluję :D:D :*:* Brakowało tu nam Ciebie!! Karolcia witamy w naszym gronie! Ja proponuję więcej ruchu, mniej jedzenia ;p wykluczenie \'śmieci\' (czipsy, słodycze, napoje gazowane itp), więcej owoców/warzyw, i jogurtyyy :D sukces gwarantowany.

Ewelina :) Ale Ci cudownie! Ja po cichu też o tym marzę... Jak chyba każda kobieta. Teraz masz podwójną motywację do działania. Bycie piękną dla narzeczonego :)

Cześć dziewczyny! Jeżeli pozwolicie dołączę do was. Też mam do zrzucenia 8 kg.

czarna porzeczka ja nie mam zadnego zdjecia na naszej klasie. Moze poprosze siostre w tym tygodniu,zeby jakies wrzucila :) Wiecie dziewczyny, ja ciagle nie moge w to uwierzyc,ze jestem zareczona. ZA kazdym razem jak patrze na swoj pierscionek to mi tak ,,dziwnie,, :) Ale jestem baaardzo szczesliwa. Motywajcja jest duza, bo po pierwsze chce ladnie wygladac na swoim przyjeciu zareczynowym. A po drugie to chce byc piekna i szczupla panna mloda. Od jutra wracam do swojej dietki :) Ale nam sie topik rozwinal dziewczyny, nie sadzicie?

Masz bardzo ładną twarz. Ja zaczełam od dnia wczorajszego. Ważę 64kg. Jestem na diecie 1000 kcal.

Nie mam pojęcia ile ważysz :) Może nam zdradzisz wreszcie? Ale przyjemnie tak wiedzieć z kim się pisze :) Teraz kombinuje jak tutaj swoje foto pokazać :)