Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Ja sie do Was dziewczeta dolacze znowu po moim przyjeciu zareczynowym :) Mialam ambitny plan schudnac do tego czasu,ale musialam sie przeprowadzac, a przeprowadzki jak widomo nie sprzyjaja diecie. Dziewczyny, utrzymajcie ten topik zycyw !

Witam :) No ja niestety zaprzestaję odchudzania... JESTEM W CIĄŻY :D JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!!

Witam Was Kochane Ja od dziś znowu ostra dietka owocowo - warzywna Bo zauważyłam że brzuszek mi trochę urusł a ja nie chcę znowu jojo... gratuluje!! dobrze, ze to nie efekt jojo:) ja mam jeszcze 18dni. schudłam 2kg wazę 57kg. jazda na rowerze i hulaj hop działa cuda:)

Gość Niezapominajkaaa
Gratuluję ciąży kochana! ja od jutra znów dieta bo się zapuściłam, ale wyjęłam stare spodnie które jeszcze miesiąc temu ledwo się dopinały i mi boczki było widać że nie wiem, a teraz... nic, IDEALNIE pasują, to mnie tylko motywuje :D aha i nauczyłam się kręcić hula hop :) Bootylicious, Porzeczka, wypowiadać się ;););)

Gość Żańcia
Ja tez od dzisiaj mam diete xD Zaczelam od oczyszczenia organizmu :P Zjadlam w ciagu dnia jogurt i 2 banany, caly czas pijac wode oczywiscie ;) Od jutra wszystko w mniejszych ilosciach i kolacja najpozniej o 18 ;)

Sirusho gratulacje :D ohhh bless you :D :* :*:*:*:* U mnie tak średniawo, wcześniej jak topik był nieco żywszy jakoś lepiej mi szło ;p ale nie jest źle, czuję, że wyzgrabniałam i to nieźle odkąd zaczęłam :) I jeszcze tylko półtora tygodnia i do domku juhuuuuuu :D:D:D :*:*:*

Sirusho, gratuluje !!! ( Swoją drogą ostatnio robiłam test :P bo mi się okres spóźniał 2 tygodnie, ale wyszedł negatywnie :P)

Bardzo dziękuję za gratulacje :) Ja dalej ważę 59 kg a jem sporo więcej...

No niestety ;) I powiem Wam ze jesm za dwoje a ważę wciąż 59 kg! Sukces ;)

Sirusho, nie ma co, nie waż się, bo i tak przytyjesz przecież! I nie waż się myśleć o jakimkolwiek odchudzaniu ;p

Gość Bootyli
No co Ty Sirusho! Ja odkad topik zaczal upadac stanelam w miescju a nawet obawiam sie ze minimalnie przytylam bleeee... ale co tam! Jutro do domu i w niedziele Grecja :D:D xxxxx

Gość Niezapominajkaaa
nie schudłam ale przytyłam:( szkoda że nam topic upadł.......

Dziewczyny wrcajcie !! No chyba,ze juz wszystkie sie odchudzily. Ja jade za 3 tygodnie do Polski i musze schudnac przynajmniej 5 kg, zebym nie wygladala jak wiloryb na plazy :) Niech ktoras dotrzyma mi towarzystwa w zmaganiach plizzz.

Gość Madzialenka176
Taki sam mam problem jak ty, jednak widzę, że ten wątek już jest 3 lata stary, ale i tak dostosuję się do twojego planu, gdyż mam te same słabości i także podjadam .. ;] Dzisiaj jestem na 13 dniu a6w, ale efektów żadnych, a szkoda :( Ale mam nadzieję, że jak będę w połowie całej tej 'kuracji', czyli na 21 dniu to może coś się zacznie dziać, bo mnie martwi to, że żadnych efektów nie ma, a jestem dość niecierpliwą osobą .. to jeszcze bardziej wzmaga to wszystko ;] Tylko co to jest te callanetics ? Sprawdzę jeszcze w Googlach .. ;] Mam 16 lat i prawidłową wagę[co wynikło z kalkulatora BMI], ale moje ciało jest bardzo nieproporcjonalne, moje wymiary .. biust/talia/brzuch/biodra: 87/75/92/97 więc jest źle, a przy wzroście 176 cm i wadze 66 kg to mnie martwi, bo najbardziej zależy mi na tym brzuchu, no ale mój biust ;/ Piszcie jeśli chcecie pomóc .. 1431018 albo na maila ;]