Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Witam ja juz po obiadku, dzis sie duzo na chodziłam i nadźwigalam zakupów wiec nie mam wyrzutów sumienia. Planuje spędzić reszte dnia na nauce a wieczorem musze upiec ciacho na weekend. Buziaczki :*))

Gość pieknenogi0
Hej. Dołączam się. Ja do 1 sierpnia muszę schudnąć min 5 kg. A najchętniej gdyby było to troszkę wiecej... Moją największą zmorą jest brzuch. Zawsze troszke go było, chociaż nogi były szczupłe (były bo też trochę przytyły:( )... Ja zaczęłam już w poniedziałek. I u mnie wygląda to tak: Śnoiadań staram sie nie jeść. Piję rano kawe (rozpuszczalna, dwie płaskie łyzeczki, płaska lyzeczka cukru, pol na pol z mlekiem 0%). W pracy siedzę do 16, w między czasie pije jakąś cherbatkę odchudzającą, ok 2 filiżanek zielonej cherbaty, ok 1 litr wody, jabłko ... (czasem zjem do 2 kromek pełnoziarnistego pieczywa z pomidorem i ogorkiem kiszonym , czasem z jakąś szynką). Gdy przychodzę jem ryż gotowany z odrobiną curry, jena niewielka piersc z kurczaka uduszoną i kupiony sos slodko-kwasny. Po ok godzinie kawa. Pozniej activia, znowu cherbatka odchudzająca. Jakieś jabłko ... albo kilka :) Zero:cukru (oprocz 1 plaskiej do kawy), masla, tluszczu, ziemniakow, makaronów, chleba białego (chociaż staram się w ogole nie jeść), pasztetów, parówek, wędliny oprocz drobiowej i z indyka, wątróbki, słodyczy i fast-foodow, soli, przypraw... 2-3 razy w tygodniu rowerek (ok 1,5 h) i masażyk codziennie Vibroaction (godzina brzuch, pol godz polsadki). Moja mama tak sie odżywiala i rezultaty bylo szybko widać. Niestety moje drogie Pani głodowka (oczywiście i tak w granicach rozsądku) jest jedynym rozwiązaniem na pozbycie sie wagi ... Dołączyc do tego odpowiednia diete i efekt murowany...

Gość pieknenogi0
Aha... i zero alkoholu. Oj jak ja lubiłam usiąść sobie przy filmie z piwkiem, a najlepiej 3:) Czy wydoić szampana.

Nie zgadadzam się zupełnie z Tobą! Głodówka, rzeczywiście, sprawi, że kg szybko spadną, ale najczęściej potem szybko wracają wraz z kilkoma dodatkowymi! Organizm na głodówce przyzwyczaja się do tego, że nie dostaje wystarczającej ilości kcal i kiedy, po głodwóce, zaczynasz jeść na nowo tak jak przed głodówką, albo nawet jeśli zmienisz nawyki żywieniowe, to i tak przytycie gwarantowane, bo organizm będzie się obawiał, że znowu go głodówką zaskoczysz i będzie magazywnował wiecej tłuszczu z pokarmów! Najlepszy sposób to poprostu nie jedzienie śmieci takich jak słodycze, pizza, czipsy itp. Zdrowe jedzenie nawet bez liczenia kcal pomaga w chudnięciu! Dodatkowo ćwiczenia i efekt gwarantowany. A nie głodówki :/ Pozatym powinno się właśnie rano jeść obfite śniadanie dzięki któremu organizm będzie na pełnym obrotach cały dzień, i obejdzie się bez nadrabiania wieczorem. Osoby które nie jedzą śniadania mają większe skołonności do tycia i są zazwyczaj grubsze od tych które je jedzą. Głodówką mówię NIE! Może raz na 2 miesiące 3 dni głodówki, żeby organizm oczyścić, ale na więcej bym nigdy sobie nie pozwoliła. Głodówka stosowane w drastycznej formie, lub trwająca zbyt długo, może skutecznie zrujnować zdrowie. Ja tam nie głoduję, jem tyle ile mój organizm potrzebuje i nie domaga się o więcej jak narazie więc jestem zadowolona :) Od kiedy pamiętam się odchudzam! Ale zwykle były to drastyczne diety na których chudłam w kilka tyg, i tylko na kilka tyg! Żeby potem przytyć z nawiązką. Rok temu schudłam około 10kg w ponad 3 miesiące, też za dużo wydaje mi się, i w zbyt krótkim czasie, ale ani gram nie wrócił, a nie głodziłam, jadłam tak jak teraz i spacerowałam dużo. Umiarkowane i zdrowe jedzenie + obojętnie jaka forma aktywności = kg w dół. ;] buź dziewczyny, lecę po jogurt bo się skończył ;p

Ja tez bym sie nigdy nie glodzila, bo to by sie skonczylo rzuceniem sie na jedzenie przy pierwszej lepszej okazji. Ja zjadlam lunch : serek wiejski light, 3 rzodkiewki i 3 chrupkie chlebki. Troche mi sie jesc znowu chce, bo bylo to dwie godziny temu. Mysle,ze przez tydzien pozwalania sobie na wszystko znowu rozepchalam sobie zoladek. Teraz trzeba przez kilka dni znowu sie przyzwyczajac.

No coś tu cichutko co Ewelina?:P Ja też dziś batonika zjadłam ;p a co! :D Obiadek zrobiłam - gotowane ziemniaki (bez soli:P), brokuły i pierś z kurczaka pieczona ;p mhh czekam aż wystygnie hehe

Cicho jest bo wszystkie albo w pracy albo na kocyku opalają sie hihihi ;-) Jakieś pół godz temu zjadłam jogurt nat i chyba nie mam juz ochoty na nic wiecej. Za to upiekłam ciacho ale czekam jak wystygnie zeby je wysmarować smakołykami. mmmm jutro bedzie pycha.... tak ,wiem ze to nie dietowe ale nie pamietam kiedy jadłam ciasto no i sama upiekłam wiec mi sie należy odrobina przyjemności ;-) Ja też głodówką mówie NIE ok ... wracam do nauki bo wżyciu sie tego nie naucze Buziaki

Gość Niezapominajkaaa
HEJ:* tak na głodówce się wolniej chudnie niż na dobrej diecie, tak czytałam:D tzn później. poza tym efekt jo-jo jak w banku. Sirusho proszę :* malinowa_mamba3@op.pl dziś ogólnie ok, jedzonko pyszne jak zawsze, trochę ćwiczeń a teraz kino napisz,ę jak będę miała czas, buziaki miłego wieczoru:*

Cześć dziewczyny :) Faktycznie jest taka piękna pogoda że tylko się opalać na kocyku :) Dziewczyny ważyłam się... gdy do Was dołączyłam ważyłam 63 kg. Wczoraj waga wskazała 59 kg :) Czyli jeszcze jakieś 5 kg i będzie całkiem fajnie :) Ja dzis na śniadanko 2-3 pomidory z sałatą ozdobną + bułka pszenna :) Niezapominiajko wysłałam Ci fotki :) Napiszę dopiero jutro bo dziś impreza alkoholowa :) A po takich imprezach chudnę jak diabli :) Takze pewnie w poniedziałek bedę wazyc 55 kg :P :P Buziaki dla Was dziewczynki 👄

Gość Niezapominajkaaa
Sirusho kochana nic do mnie nie doszło :/ hmm może jeszcze raz spróbuj bo nawet sobie trochę opróżniłam pocztę żeby miejsce było:) i gratuluję, pięknie schudłaś! ja nie mam pojęcia ile, jako że nie mam wagi w domu :/ ale jak tylko będę miała gdzie to się zważę :) a też ciekawa jestem :) jak schudnę 5 kg i będę miała 65 kg to w nagrodę farbuję sobie włosy :D ja dziś chyba też sobie pozwolę na % % % % :P pozdrawiam ciepło miłego weekendu :*

Niezapominajka, a moje fotosky doszły do Ciebie?:) Ale piękna pogoda :D Właśnie z pracy wróciłam, lecę pod prysznic i na miacho :D Sirusho 4 kg!!! Gratuluję :D extra rezultat :D Muszę się bardziej postarać bo ja tylko 2,5 ;p buziaki dziewczyny!!!! miłego dnia

Gość milky wayyyy
Bootylicious nie doszły no :( może jeszcze raz spróbujesz?;* ja może bym się gdzieś jutro wybrała, no ale nie wiem jaka pogoda będzie. i czy mi się będzie chciało :P

Gość Niezapominajkaaa
przepraszam podpisałam się pod starym nickiem :P

Oj, dziewczyny jakoś tak mam kryzys. Nie to żebym przestała się dietowac, ale mam jakiegoś ogólnego dołka ;) Chyba przesadziłam z ćwiczeniami wczoraj, bo wszystko mnie boli i czuję się zmęczona. Może to organizm się w jakiś sposób broni i muszę to przeczekać... Ech. ;(

Witam Kochanieńkie :D Ja jakoś przeżyłam imprezę... ale było groobo :D Ja cieszę się swoja nowa lepszą figurą ale wciaż nie taką jak bym sobie życzyła :( Ale wszystko przede mną. Będę dążyć do doskonałości :) Dziś na śniadanie tosty!!!! Z serem i szynką i moze pieczarką. Musowo z ketchupem. Bo takich imprezach należy dobrze zjeść. Tak mówi moja babcia :) Czarna porzeczko rzeczywiście moze to reakcja obronna organizmu. Nie forsuj się. Zrób pare dni przerwy i od nowa :) Niezapominajko spróbuję z innego maila Ci wysłać ale to potem. Buziaki dla Was 👄

oh Czarna zrób sobie dziś dzień leniucha i nie ćwicz :D Wystarczy, że meczyk obejrzysz hehe :D Ja dziś do pracy nie poszłam, za to jadę nad morze się poopalać a wieczorkiem meczyyyk :D ohh mam nadzieję, że nasi wygrają, ale Niemcy zorganizowani i konsekwenti są! Jak to Niemcy ;p oki laseczki ja mykam, zjem sobie tylko zupkę i jogurcik przed wyjściem, żeby mnie McDonald nie kusił :P :) miłego dnia!!! a na kaca najlepszy jest rosołek ;p

Gość Niezapominajkaaa
tak już doszły:D wyglądasz na nich naprawdę super!:) wyglądasz szczupło! i nie mówię tego z uprzejmości :) w ogóle to fajnie się ubierasz :D naprawdę w ogóle to ja tu najgrubsza się czuję jak oglądam wasze zdjęcia ;) ja nic nie schudłam... nie wiem może za dużo jem... dziś obowiązkowo mecz + piwo hehehe :P ale muszę już naprawdę się za siebie wziąć tak porządniej :/ Porzeczko nie martw się będzie dobrze:* wiem co czujesz, też tak miałam.i nie tylko dlatego że moja miłość mnie rzuciła, ale też dlatego że każdy czasem ma załamania, chwile zwątpienia i wtedy nie jest kolorowo... ale to przejdzie :* zjedz sobie czekoladę, bez wyrzutów sumienia że ją jesz. i lepiej Ci będzie:) pozdrawiam wszystkie:D:*

Hej, pierwsza:) 6 tygodni mi jeszcze zostało na to, zęby schudnąć. wczoraj koleżanka w końcu zaprosiła mnie na swój ślub i wesele:), wiec teraz nie ma przeproś!!:) ostre odchudzanie. mam silna motywacje:) muszę w 6 tygodni schudnąć 6 kg. dzisiejszy dzień zaczęłam od zielonej herbaty. moje postanowienie i codzienne obowiązki. - pije duzo wody i herbaty zielonej - masuje sie codziennie bankami( fajna sprawa, bo potem skora jest gorąca i sama robi swoje:) -kręcę codziennie hulaj hop -nie jem na noc:) -codziennie spacer( nie wiem, czy dam rade czasowo;( coś jeszcze polecacie?

Zjadłam czekoladę wczoraj podczas meczu! Ale się denerwowałam :( Szkoda mi naszych, no... Cały czas przy piłce i tyle zmarnowanych bramek. Dziś normalnie zaczynam- weekend sobie odpuściłam z powodu dołka ;) Ćwiczenia robiłam tak jak należy i w sobotę i w niedzielę, tylko pozwoliłam sobie na niedietowe przekąski wczoraj wieczorem. ;) Dołek minął i chce mi się iść do przodu! :D:D

Hej dziewczyny! Jakoś czuję się dziś nieciekawie się czuję :/ kręci mi się w głowie, senna jestem, chociaż się wyspałam.. eh mi też szkoda naszych, ale przed pierwsze 25minut nie wiem w co oni grali :/ Mam nadzieję, że z Chorwacją i Austrią wygamy i przejdziemy dalej! Byłoby super, ale sam fakt, że się zakwalifikowaliśmy się jest sukcesem, bo to pierwszy raz w końcu!:) No nic dziewuszki, lecę posprzątać w domku a potem się będę opalać ;]

Dzien dobry :) Ja nie mialam zbyt dietetycznego weekendu :) Ale tez nie bylo najgorzej. Dzis za to zjadlam 3 male kromki ciemnego chleba z serkiem topionym i pomidorem. Chcialabym przez najblizsze tygodnie schudnac 5 kg i wiem,ze jest to mozliwe. Musze powrocic do cwiczen. Ogladalam wczoraj suknie slubne i kurde bede miala problem,zeby zdecydowac sie na jedna :) Chcialabym wygladac w mojej sukience tak jak modelki z katalogow wiec moim celem jest waga 58 kg . Dobrze,ze mam gdzies tak dwa lata na schudniecie )

czarna porzeczko, obiecuje,ze zrobie to jak tylko wroce do domku. Mialam umiescic jakies na naszej klasie,ale ciagle zapominam :)

Ja też poproszę o fotosky Ewelino :D Najlepiej na naszą-klasę wstaw właśnie :D zrób ujcięcie z pierścionkiem :D i najlepiej narzeczonym również ;p